Foutmelding -> Help.. :$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/login/index.php on line 120

De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>
Index :: Mercurius
</head>
<body>
<?php
// Functies includen -> //
include('functies.php');

// De header -> //
echo "<div id='header'>";
login_header();
echo "</div>";

// De navigator -> //
echo "<div id='navigator'>";
login_navigator();
echo "</div>";
?>


<?php
   switch($action) {
      case
login:
echo "
<div id='pagloc_loginform'>
<div id='loginform'>
<table class='lftable'>
<form>
<tr><td class='lfzero'>Inloggen:</td></tr>
<tr><td class='lfone'>Username</td><td class='lfone'><input type='text' name='username'></td></tr>
<tr><td class='lftwo'>Wachtwoord</td><td class='lftwo'><input type='password' name='password'></td></tr>
</form>
</table>
</div>
</div>
"
;
break;
      case
register:
error_reporting(E_ALL);

include('configuratie.php');

if (IsSet($HTTP_POST_VARS[submit]))
{


    foreach ($HTTP_POST_VARS as $variabele => $waarde)
    {

        if (!trim($HTTP_POST_VARS[$variabele]))
        {

            // Spaties zijn weggehaald uit de variabele
            // en hij heeft nu geen waarde, afbreken dus

            exit('Niet alle velden zijn ingevuld, ga terug en probeer het opnieuw.');
        }
    }


    // Nu kijken of het email adres of de username al niet voorkomt
    // in de database

    $VoorkomQ = @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";

    $ResultsVoorkomQ = mysql_result($VoorkomQ,0);

    if (!$VoorkomQ)
    {
        exit("Kan niets uit tabel selecteren, tabel wel aangemaakt?");
    }

            // Meer dan 0 resultaten; script afbreken
            if ($ResultsVoorkomQ > 0)
            {
                exit("Je e-mail adres of gebruikersnaam is al geregistreerd.");
            }

    // Alle variabelen zijn gevuld, nu even de hash
    // declareren om met het bevestigingsmailtje mee te sturen
    // time() is altijd een uniek getal.

    $hash = time();

    // De user in de tabel zetten
    if (!@mysql_query("INSERT INTO
                    leden
                 (username,password,email,ip,aanmelddatum,hash,
actief)
                    VALUES
                ('
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).',
                 '
.md5($HTTP_POST_VARS[password]).',
                 '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).',
                 '
.$HTTP_SERVER_VARS[REMOTE_ADDR].',
                 '
.time().',
                 '
.$hash.',
                 )
                ))
    {

    exit(Kan niets in tabel zetten, tabel wel aangemaakt?);
    }


// Nu even de user mailen
    // mysql_insert_id() is de net ingevoerde ID in de tabel


if (isset($HTTP_POST_VARS[email])) {
    mail($HTTP_POST_VARS[email],Bevestig registratie,
    Beste {$HTTP_POST_VARS[username]}
    Je hebt je net geregistreerd op mijn site, je moet je
    registratie nog even bevestigen. Klik daarvoor op deze
    link:
    http://members.lycos.nl/ggsa/login/bevestig.php?userid=.mysql_insert_id().&hash=$hash,
    From: Jouw sitenaam<jouw email>);
    echo "Je registratie is bijna voltooid! Klik op de link in je mailbox om de registratie te voltooien.";
}

else
{
Doe iets anders;
}

?>

</body>
[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:03:00
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Haakje tellen. ( en ) ... { en } ... waarschijnlijk mis je er ergens eentje.

Edit: Je quotes in de queries zijn fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
je vergeet op regel 63 nog en ) ervoor te zetten,, je sluit hem niet goed af,
had je ook aan je code higliting kunnen zien..
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Nope, ik heb alles 3x doorgezocht, alles is goed geopend en gesloten.

EDIT: heb geen progamma met dat highlighting, werkt hier niet blijkbaar :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit.
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:35:00
Quote Anchor link
Blijf dezelfde foutmelding krijgen, heb bij de query die (blabla(*) weer gemaakt (blabla(*)) maar ik krijg de melding alweer, en op lijn 120, dus er moet toch ergens iets fout zijn :$
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";
?>

Zie de kleuren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query("SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['username']) . "'
                               OR email = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['email']) . "'");
?>

Edit: Er was ook een ) te weinig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 22:04:00
Quote Anchor link
addslashes($HTTP_POST_VARS['username'])

Dat is ook ernstig achterhaald.

mysql_real_escape_string($_POST['username'])

Dat is meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.