Foutmelding -> Help.. :$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/login/index.php on line 120

De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<title>
Index :: Mercurius
</head>
<body>
<?php
// Functies includen -> //
include('functies.php');

// De header -> //
echo "<div id='header'>";
login_header();
echo "</div>";

// De navigator -> //
echo "<div id='navigator'>";
login_navigator();
echo "</div>";
?>


<?php
   switch($action) {
      case
login:
echo "
<div id='pagloc_loginform'>
<div id='loginform'>
<table class='lftable'>
<form>
<tr><td class='lfzero'>Inloggen:</td></tr>
<tr><td class='lfone'>Username</td><td class='lfone'><input type='text' name='username'></td></tr>
<tr><td class='lftwo'>Wachtwoord</td><td class='lftwo'><input type='password' name='password'></td></tr>
</form>
</table>
</div>
</div>
"
;
break;
      case
register:
error_reporting(E_ALL);

include('configuratie.php');

if (IsSet($HTTP_POST_VARS[submit]))
{


    foreach ($HTTP_POST_VARS as $variabele => $waarde)
    {

        if (!trim($HTTP_POST_VARS[$variabele]))
        {

            // Spaties zijn weggehaald uit de variabele
            // en hij heeft nu geen waarde, afbreken dus

            exit('Niet alle velden zijn ingevuld, ga terug en probeer het opnieuw.');
        }
    }


    // Nu kijken of het email adres of de username al niet voorkomt
    // in de database

    $VoorkomQ = @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";

    $ResultsVoorkomQ = mysql_result($VoorkomQ,0);

    if (!$VoorkomQ)
    {
        exit("Kan niets uit tabel selecteren, tabel wel aangemaakt?");
    }

            // Meer dan 0 resultaten; script afbreken
            if ($ResultsVoorkomQ > 0)
            {
                exit("Je e-mail adres of gebruikersnaam is al geregistreerd.");
            }

    // Alle variabelen zijn gevuld, nu even de hash
    // declareren om met het bevestigingsmailtje mee te sturen
    // time() is altijd een uniek getal.

    $hash = time();

    // De user in de tabel zetten
    if (!@mysql_query("INSERT INTO
                    leden
                 (username,password,email,ip,aanmelddatum,hash,
actief)
                    VALUES
                ('
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).',
                 '
.md5($HTTP_POST_VARS[password]).',
                 '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).',
                 '
.$HTTP_SERVER_VARS[REMOTE_ADDR].',
                 '
.time().',
                 '
.$hash.',
                 )
                ))
    {

    exit(Kan niets in tabel zetten, tabel wel aangemaakt?);
    }


// Nu even de user mailen
    // mysql_insert_id() is de net ingevoerde ID in de tabel


if (isset($HTTP_POST_VARS[email])) {
    mail($HTTP_POST_VARS[email],Bevestig registratie,
    Beste {$HTTP_POST_VARS[username]}
    Je hebt je net geregistreerd op mijn site, je moet je
    registratie nog even bevestigen. Klik daarvoor op deze
    link:
    http://members.lycos.nl/ggsa/login/bevestig.php?userid=.mysql_insert_id().&hash=$hash,
    From: Jouw sitenaam<jouw email>);
    echo "Je registratie is bijna voltooid! Klik op de link in je mailbox om de registratie te voltooien.";
}

else
{
Doe iets anders;
}

?>

</body>
[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:54:50
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
Haakje tellen. ( en ) ... { en } ... waarschijnlijk mis je er ergens eentje.

Edit: Je quotes in de queries zijn fout.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

25/10/2007 21:24:00
Quote Anchor link
je vergeet op regel 63 nog en ) ervoor te zetten,, je sluit hem niet goed af,
had je ook aan je code higliting kunnen zien..
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Nope, ik heb alles 3x doorgezocht, alles is goed geopend en gesloten.

EDIT: heb geen progamma met dat highlighting, werkt hier niet blijkbaar :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Zie mijn edit.
 
Wesley

Wesley

25/10/2007 21:35:00
Quote Anchor link
Blijf dezelfde foutmelding krijgen, heb bij de query die (blabla(*) weer gemaakt (blabla(*)) maar ik krijg de melding alweer, en op lijn 120, dus er moet toch ergens iets fout zijn :$
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query('SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[username]).'
                               OR email = '
.addslashes($HTTP_POST_VARS[email]).'
                             ";
?>

Zie de kleuren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $VoorkomQ
= @mysql_query("SELECT COUNT(*)
                                FROM leden
                             WHERE username = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['username']) . "'
                               OR email = '"
. addslashes($HTTP_POST_VARS['email']) . "'");
?>

Edit: Er was ook een ) te weinig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 22:04:00
Quote Anchor link
addslashes($HTTP_POST_VARS['username'])

Dat is ook ernstig achterhaald.

mysql_real_escape_string($_POST['username'])

Dat is meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.