foutmelding headers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Dirk

Dirk

12/11/2006 12:56:00
Quote Anchor link
Hoi!

Ik krijg de volgende foutmelding maar weet niet wat dat betekend.... Weet iemand wat je hieraan kunt doen?

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php:55) in C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php on line 110
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:58:45
 
Eris -

Eris -

12/11/2006 13:48:00
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 13:59:00
Quote Anchor link
hey dirk heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
header('');

//en aan het einde van de code

exit();

?>


wel gedaan?
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:32:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties..
Ik moest de header bovenaan de code zetten...
maar nu heb ik het volgende probleem... Ik wil alleen wanneer id == 1 is dat hij dan doorgestuurd moet worden.
dit heb ik geprobeerd maar hij stuurt hem zo en zo door...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (id == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


alvast bedankt!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:35:00
Quote Anchor link
Dirk schreef op 12.11.2006 14:32:
...
maar hij stuurt hem zo en zo door
...


????

Edit:

komt de id uit de URL? dus bijvoorbeeld pagina.php?id=5, dan moet je $_GET['id'] gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ik wil dus dat de pagina niet altijd doorgestuurd wordt wat nu wel het geval is maar alleen als id == 1
 
D B

D B

12/11/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:44:00
Quote Anchor link
ja dit werkt wel!

bedankt!
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 14:47:00
Quote Anchor link
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
 
Frank -

Frank -

12/11/2006 14:53:00
Quote Anchor link
Freek schreef op 12.11.2006 14:47:
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 15:05:00
Quote Anchor link
ow je hebt gelijk stom van mu :(
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 15:06:00
Quote Anchor link
die 1 hoeft niet tussen quotes want integers hoeven dat niet, daar integen strings wel!

en wat betreft de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

?>


als hier bij het id 1 is gaat hij naar de door jou aangewezen pagina
is het id 0 of 2+ gaat hij naar de index
hierbij checked hij ook nog of het 'id' wel bestaat zodat hij de code niet verder hoeft te runnen en dit scheeld laat tijd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Bierens schreef op 12.11.2006 14:40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...


het script is wel goed, maar
als er nix in de id staat zal geen fout geven dan?
vandaar in het script hierboven dat hij eerst kijkt of id wel bestaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Mja jeroen dan is jouw script ook niet helemaal goed :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

    else {
    echo "Id is niet meegegeven";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:06:00
Quote Anchor link
jah ok je heb gelijk maar als je deze in de index plaats dan heb je dat toch niet nodig? :P

maargoed tegen elkaar helpen heb ik niets ;)
heb liever dat iedereen elkaar help als dat iedereen gaat stelen van elkaar toch ? xD
h3h3 thx anywayz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:10:00
Quote Anchor link
@Jeroen: Is ook zo :) We zijn er toch maar weer uit gekomen met zijn allen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:12:00
Quote Anchor link
@bierens:daarom h3h3 nou ja hij is iig geholpen ^^
 
K i p

K i p

12/11/2006 17:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.


Alles uit de GET is een string toch?
 
D B

D B

12/11/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wat uit de GET komt misschien wel maar het deel waar je mee vergelijkt niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.