foutmelding headers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »
Dirk

Dirk

12/11/2006 12:56:00
Quote Anchor link
Hoi!

Ik krijg de volgende foutmelding maar weet niet wat dat betekend.... Weet iemand wat je hieraan kunt doen?

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php:55) in C:\xamp\xampp\htdocs\map1\index.php on line 110
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:40:50
 
Eris -

Eris -

12/11/2006 13:48:00
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 13:59:00
Quote Anchor link
hey dirk heb je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
header('');

//en aan het einde van de code

exit();

?>


wel gedaan?
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:32:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties..
Ik moest de header bovenaan de code zetten...
maar nu heb ik het volgende probleem... Ik wil alleen wanneer id == 1 is dat hij dan doorgestuurd moet worden.
dit heb ik geprobeerd maar hij stuurt hem zo en zo door...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (id == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


alvast bedankt!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:35:00
Quote Anchor link
Dirk schreef op 12.11.2006 14:32:
...
maar hij stuurt hem zo en zo door
...


????

Edit:

komt de id uit de URL? dus bijvoorbeeld pagina.php?id=5, dan moet je $_GET['id'] gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ik wil dus dat de pagina niet altijd doorgestuurd wordt wat nu wel het geval is maar alleen als id == 1
 
D B

D B

12/11/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Dirk

Dirk

12/11/2006 14:44:00
Quote Anchor link
ja dit werkt wel!

bedankt!
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 14:47:00
Quote Anchor link
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
 
Frank -

Frank -

12/11/2006 14:53:00
Quote Anchor link
Freek schreef op 12.11.2006 14:47:
btw moet de 1 niet tussen quotes, het is een string en geen boolean??
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

12/11/2006 15:05:00
Quote Anchor link
ow je hebt gelijk stom van mu :(
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 15:06:00
Quote Anchor link
die 1 hoeft niet tussen quotes want integers hoeven dat niet, daar integen strings wel!

en wat betreft de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

?>


als hier bij het id 1 is gaat hij naar de door jou aangewezen pagina
is het id 0 of 2+ gaat hij naar de index
hierbij checked hij ook nog of het 'id' wel bestaat zodat hij de code niet verder hoeft te runnen en dit scheeld laat tijd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Bierens schreef op 12.11.2006 14:40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($_GET['id'] == 1){
header('location: www.site.nl/pagina');
exit();
}

?>


Zoiets ??

Met get haal je het id uit het adres...


het script is wel goed, maar
als er nix in de id staat zal geen fout geven dan?
vandaar in het script hierboven dat hij eerst kijkt of id wel bestaat
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Mja jeroen dan is jouw script ook niet helemaal goed :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
     if(isset($_GET['id'])) // kijkt of id bestaat
          { //id bestaat
               $id = $_GET['id'];  
                    if($id == 1) // kijkt of het id 1 is
                         { // het id is 1
                              sleep(3); //wacht 3 seconde
                              header('location www.site.nl/pagina.php'); // redirect naar pagina(zelf invullen "www.site.nl/pagina.php"
                              exit(); // exits de header
                         }
                    else // id is 0 of is 2 of meer dan een andere pagina
                         {
                               sleep(3);  // wacht 3 seconde
                               header('location www.site.nl/index.php'); //redirect je naar index.php
                               exit();   //exits de header
                          }
          }

    else {
    echo "Id is niet meegegeven";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door D B
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:06:00
Quote Anchor link
jah ok je heb gelijk maar als je deze in de index plaats dan heb je dat toch niet nodig? :P

maargoed tegen elkaar helpen heb ik niets ;)
heb liever dat iedereen elkaar help als dat iedereen gaat stelen van elkaar toch ? xD
h3h3 thx anywayz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
D B

D B

12/11/2006 17:10:00
Quote Anchor link
@Jeroen: Is ook zo :) We zijn er toch maar weer uit gekomen met zijn allen
 
Jeroen

Jeroen

12/11/2006 17:12:00
Quote Anchor link
@bierens:daarom h3h3 nou ja hij is iig geholpen ^^
 
K i p

K i p

12/11/2006 17:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Er bestaan ook nog integers! Die 1 hoort dus niet tussen quotes te staan, het is tenslotte geen string.


Alles uit de GET is een string toch?
 
D B

D B

12/11/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wat uit de GET komt misschien wel maar het deel waar je mee vergelijkt niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.