foutmelding php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

16/11/2004 13:58:00
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje:

Ik ben een website aan het bouwen alleen er verschijnt steeds een foutmelding op de pagina:

Notice: Undefined index: PageID in e:\webhosting\q4q00000\home\q4qnew\nl\index.php on line 211

regel 211 ziet er als volgt uit:
else if ($HTTP_GET_VARS["Page"] == "commercial"){

switch($_GET["PageID"])

ik snap niet waar de fout zit. kan iemand mij misschien helpen?

vriendelijke groet,

Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:27:05
 
Jorik

Jorik

16/11/2004 14:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if(iets==iets) {
//doe iets
}elseif ($_GET['Page'] == "commercial") {
switch($_GET['PageID']);
}

?>


heb je wel de $_GET['PageID'] in de url opgegevn? bv pagina.php?PageID=1&Page=commercial
want het script zegt dat pageid niet bestaat, LET OOK O PHOOFDLETTERS!
 

16/11/2004 14:44:00
Quote Anchor link
Ja,

pagina.php?PageID=1&Page=commercial heb ik opgegeven per pagina. Alleen bij de index gewoon:
<a href="index.php">

raar? :(
 
Winston Smith

Winston Smith

16/11/2004 15:06:00
Quote Anchor link
Undefined index duidt erop dat je een variabele in je script hebt die niet wordt gebruikt (denk ik). Waarschijnlijk heb je dan toch ergens niet PageID= in je URL staan.

Overigens, waarom gebruik je de oude en de nieuwe superglobal ($HTTP_GET_VARS en $_GET) door elkaar? :s
 

16/11/2004 15:53:00
Quote Anchor link
Ok,

Thanks. Ik ga het uitzoeken.

grt,

Bas
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.