Foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:25:05
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg een foutmelding op mijn IP website.
Ik heb een login script gedownload en geïnstalleerd (Succesvol).
Maar ik krijg een fout melding na het inloggen.

http://84.24.53.62/index.php?pagina=inloggen

Ik denk dat het heeft te maken met dat ik dit gebruik:
index.php?pagina=inloggen

want als je naar:
http://84.24.53.62/login/login-form.php

gaat werkt het wel gewoon.

Je kan inloggen met:

Gebruikersnaam: PHPHulp
WW: PHPHulp

Let op de HOOFDLETTERS!

Alvast bedankt voor de hulp!

Gr. Jorg
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:18:36
 
- SanThe -

- SanThe -

02/01/2011 18:33:23
Quote Anchor link
Werken beiden niet correct. De één geeft paginafout en de ander een 'headers already sent' error.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:34:04
Quote Anchor link
En dit wil zeggen?

Ik ben hierin echt een beginner...
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:37:17
Quote Anchor link
http://84.24.53.62/login-exec.php is niet gevonden..

Moet dat niet zijn: http://84.24.53.62/login/login-exec.php?
Trouwens als je inlogd dan heb je een header foutmelding..
Dat is op te lossen door je script logica wat beter te maken.
Waarschijlijk include() je ergens midden in de html.
En dat moet niet je moet dat login deel even eruit slopen en appart maken.
Gewijzigd op 02/01/2011 18:39:26 door Bart V B
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:39:17
Quote Anchor link
Beste Bart,

Als je goed leest is mijn probleem die header foutmelding...
Dus ja die los ik wel op als jullie mij goede support geven :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:40:25
Quote Anchor link
Zie mijn edit..
Anders wat relevante code..
Dat geeft wat makkelijker support.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:40:46
Quote Anchor link
Owja, die fout melding krijg je niet als je naar http://84.24.53.62/login/member-index.php gaat terwijl je bent ingelogt

Toevoeging op 02/01/2011 18:42:36:

Mijn index.php ziet er zo uit:

Plaats alleen relevante code![/modedit]
Gewijzigd op 02/01/2011 20:53:09 door Joren de Wit
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:43:57
Quote Anchor link
Ja dat is fijn, maar dat is even een pleister plakken omdat het daar wel werkt ;)
Drop eens wat relevante code hier neer, dat is echt een stuk handiger.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:47:59
Quote Anchor link
http://www.mactweaks.nl/login.zip

Dit is heel de map login. Misschien heb je daar wat aan?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:51:01
Quote Anchor link
Zip even de template van de website, dan brouw ik wel ff wat ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:00:49
Quote Anchor link
Zou je dan ook een reader kunnen maken voor mijn RSS (XML)? Of is dat te veel gevraagd?

Toevoeging op 02/01/2011 19:02:28:

Hier: http://www.mactweaks.nl/root.zip
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 19:03:25
Quote Anchor link
Dat kan ik wel ja, maar zullen we eerst even je eerste probleem tackelen? ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:11:58
Quote Anchor link
Alvast bedankt :D

Toevoeging op 02/01/2011 21:10:09:

Gaat het lukken?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:34:16
Quote Anchor link
Jewel.. Heb het e.e.a. omgebouwd.
Was even een zootje.

Wat moet er beveiligd worden?
Bedoeld welke pagina's?
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 21:50:24
Quote Anchor link
tot nu to nog geen,
Maar als je kan vertellen hoe ik pagina's beveilig lukt het denk ik wel :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:56:26
Quote Anchor link
Ik zal de hackingtosh beveiligen.. ;)
Moet nog even door coden, zit nu ongeveer op 50%.

Heb alles een beetje op een logische plaats gezet, login script aan het inbouwen.
Register pagina 50% gereed, en ook de beveiliging nog.
Verder nog even de seo vriendelijke urls afmaken..

Misschien dat ik het vanavond nog haal.
Anders stuur ff een pm met je msn, dan praten we daar verder. ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 22:14:59
Quote Anchor link
PM is verstuurd.
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 22:25:37
Quote Anchor link
PM terug gestuurd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.