Foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:25:05
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg een foutmelding op mijn IP website.
Ik heb een login script gedownload en geïnstalleerd (Succesvol).
Maar ik krijg een fout melding na het inloggen.

http://84.24.53.62/index.php?pagina=inloggen

Ik denk dat het heeft te maken met dat ik dit gebruik:
index.php?pagina=inloggen

want als je naar:
http://84.24.53.62/login/login-form.php

gaat werkt het wel gewoon.

Je kan inloggen met:

Gebruikersnaam: PHPHulp
WW: PHPHulp

Let op de HOOFDLETTERS!

Alvast bedankt voor de hulp!

Gr. Jorg
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:18:49
 
- SanThe -

- SanThe -

02/01/2011 18:33:23
Quote Anchor link
Werken beiden niet correct. De één geeft paginafout en de ander een 'headers already sent' error.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:34:04
Quote Anchor link
En dit wil zeggen?

Ik ben hierin echt een beginner...
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:37:17
Quote Anchor link
http://84.24.53.62/login-exec.php is niet gevonden..

Moet dat niet zijn: http://84.24.53.62/login/login-exec.php?
Trouwens als je inlogd dan heb je een header foutmelding..
Dat is op te lossen door je script logica wat beter te maken.
Waarschijlijk include() je ergens midden in de html.
En dat moet niet je moet dat login deel even eruit slopen en appart maken.
Gewijzigd op 02/01/2011 18:39:26 door Bart V B
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:39:17
Quote Anchor link
Beste Bart,

Als je goed leest is mijn probleem die header foutmelding...
Dus ja die los ik wel op als jullie mij goede support geven :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:40:25
Quote Anchor link
Zie mijn edit..
Anders wat relevante code..
Dat geeft wat makkelijker support.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:40:46
Quote Anchor link
Owja, die fout melding krijg je niet als je naar http://84.24.53.62/login/member-index.php gaat terwijl je bent ingelogt

Toevoeging op 02/01/2011 18:42:36:

Mijn index.php ziet er zo uit:

Plaats alleen relevante code![/modedit]
Gewijzigd op 02/01/2011 20:53:09 door Joren de Wit
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:43:57
Quote Anchor link
Ja dat is fijn, maar dat is even een pleister plakken omdat het daar wel werkt ;)
Drop eens wat relevante code hier neer, dat is echt een stuk handiger.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:47:59
Quote Anchor link
http://www.mactweaks.nl/login.zip

Dit is heel de map login. Misschien heb je daar wat aan?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:51:01
Quote Anchor link
Zip even de template van de website, dan brouw ik wel ff wat ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:00:49
Quote Anchor link
Zou je dan ook een reader kunnen maken voor mijn RSS (XML)? Of is dat te veel gevraagd?

Toevoeging op 02/01/2011 19:02:28:

Hier: http://www.mactweaks.nl/root.zip
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 19:03:25
Quote Anchor link
Dat kan ik wel ja, maar zullen we eerst even je eerste probleem tackelen? ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:11:58
Quote Anchor link
Alvast bedankt :D

Toevoeging op 02/01/2011 21:10:09:

Gaat het lukken?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:34:16
Quote Anchor link
Jewel.. Heb het e.e.a. omgebouwd.
Was even een zootje.

Wat moet er beveiligd worden?
Bedoeld welke pagina's?
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 21:50:24
Quote Anchor link
tot nu to nog geen,
Maar als je kan vertellen hoe ik pagina's beveilig lukt het denk ik wel :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:56:26
Quote Anchor link
Ik zal de hackingtosh beveiligen.. ;)
Moet nog even door coden, zit nu ongeveer op 50%.

Heb alles een beetje op een logische plaats gezet, login script aan het inbouwen.
Register pagina 50% gereed, en ook de beveiliging nog.
Verder nog even de seo vriendelijke urls afmaken..

Misschien dat ik het vanavond nog haal.
Anders stuur ff een pm met je msn, dan praten we daar verder. ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 22:14:59
Quote Anchor link
PM is verstuurd.
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 22:25:37
Quote Anchor link
PM terug gestuurd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.