Foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:25:05
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg een foutmelding op mijn IP website.
Ik heb een login script gedownload en geïnstalleerd (Succesvol).
Maar ik krijg een fout melding na het inloggen.

http://84.24.53.62/index.php?pagina=inloggen

Ik denk dat het heeft te maken met dat ik dit gebruik:
index.php?pagina=inloggen

want als je naar:
http://84.24.53.62/login/login-form.php

gaat werkt het wel gewoon.

Je kan inloggen met:

Gebruikersnaam: PHPHulp
WW: PHPHulp

Let op de HOOFDLETTERS!

Alvast bedankt voor de hulp!

Gr. Jorg
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 21:51:39
 
- SanThe -

- SanThe -

02/01/2011 18:33:23
Quote Anchor link
Werken beiden niet correct. De één geeft paginafout en de ander een 'headers already sent' error.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:34:04
Quote Anchor link
En dit wil zeggen?

Ik ben hierin echt een beginner...
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:37:17
Quote Anchor link
http://84.24.53.62/login-exec.php is niet gevonden..

Moet dat niet zijn: http://84.24.53.62/login/login-exec.php?
Trouwens als je inlogd dan heb je een header foutmelding..
Dat is op te lossen door je script logica wat beter te maken.
Waarschijlijk include() je ergens midden in de html.
En dat moet niet je moet dat login deel even eruit slopen en appart maken.
Gewijzigd op 02/01/2011 18:39:26 door Bart V B
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:39:17
Quote Anchor link
Beste Bart,

Als je goed leest is mijn probleem die header foutmelding...
Dus ja die los ik wel op als jullie mij goede support geven :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:40:25
Quote Anchor link
Zie mijn edit..
Anders wat relevante code..
Dat geeft wat makkelijker support.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:40:46
Quote Anchor link
Owja, die fout melding krijg je niet als je naar http://84.24.53.62/login/member-index.php gaat terwijl je bent ingelogt

Toevoeging op 02/01/2011 18:42:36:

Mijn index.php ziet er zo uit:

Plaats alleen relevante code![/modedit]
Gewijzigd op 02/01/2011 20:53:09 door Joren de Wit
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:43:57
Quote Anchor link
Ja dat is fijn, maar dat is even een pleister plakken omdat het daar wel werkt ;)
Drop eens wat relevante code hier neer, dat is echt een stuk handiger.
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 18:47:59
Quote Anchor link
http://www.mactweaks.nl/login.zip

Dit is heel de map login. Misschien heb je daar wat aan?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 18:51:01
Quote Anchor link
Zip even de template van de website, dan brouw ik wel ff wat ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:00:49
Quote Anchor link
Zou je dan ook een reader kunnen maken voor mijn RSS (XML)? Of is dat te veel gevraagd?

Toevoeging op 02/01/2011 19:02:28:

Hier: http://www.mactweaks.nl/root.zip
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 19:03:25
Quote Anchor link
Dat kan ik wel ja, maar zullen we eerst even je eerste probleem tackelen? ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 19:11:58
Quote Anchor link
Alvast bedankt :D

Toevoeging op 02/01/2011 21:10:09:

Gaat het lukken?
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:34:16
Quote Anchor link
Jewel.. Heb het e.e.a. omgebouwd.
Was even een zootje.

Wat moet er beveiligd worden?
Bedoeld welke pagina's?
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 21:50:24
Quote Anchor link
tot nu to nog geen,
Maar als je kan vertellen hoe ik pagina's beveilig lukt het denk ik wel :)
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 21:56:26
Quote Anchor link
Ik zal de hackingtosh beveiligen.. ;)
Moet nog even door coden, zit nu ongeveer op 50%.

Heb alles een beetje op een logische plaats gezet, login script aan het inbouwen.
Register pagina 50% gereed, en ook de beveiliging nog.
Verder nog even de seo vriendelijke urls afmaken..

Misschien dat ik het vanavond nog haal.
Anders stuur ff een pm met je msn, dan praten we daar verder. ;)
 
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

02/01/2011 22:14:59
Quote Anchor link
PM is verstuurd.
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 22:25:37
Quote Anchor link
PM terug gestuurd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.