FQL page_fan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:41:46
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben aan het proberen om de images van de facebook-users te laden die fan zijn van mijn eigen pagina. Ik weet dat hier een social-plugin van Facebook zelf voor is, maar die biedt weinig vrijheid.

Ik probeer om met FQL een query op te zetten waarin alle users worden opgehaald die mijn facebook page "liken". Echter is page_id geen index in deze tabel, maar alleen de user-id (uid).

De gebruikers hoeven niet in te loggen om de plaatjes te zien.


Op dit moment gebruik ik deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM page_fan WHERE page_id = 000000000000)


Maar omdat page_fan geen index op page_id heeft krijg ik een error.

Iemand hier ervaring mee of een mogelijke oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 10:53:58
 
The Force

The Force

22/02/2011 12:49:25
Quote Anchor link
Welke error krijg je?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:50:59
Quote Anchor link
Dat page_id geen index is en dat ik in de WHERE clausule een indexeerbare parameter moet gebruiken.
 
The Force

The Force

22/02/2011 13:11:25
Quote Anchor link
Theoretisch gezien is het dan niet mogelijk met FQL. Je kan niet van de tabel page naar page_fan komen. Je hebt geen JOIN's, geen GROUP BY's en HAVINGS. Uiteindelijk moet page_id van de 'page_fan' tabel toch in de WHERE komen.

Edit: Google op 'fql get page_fans from page': http://stackoverflow.com/questions/3560574/get-facebook-page-fans
Gewijzigd op 22/02/2011 13:13:59 door The Force
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 13:23:04
Quote Anchor link
Ah dat leek te werken met een group-id. Echter zodra ik mijn page-id invoer krijg ik deze error:

Quote:
file_get_contents(https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&access_token=190883070943691|TRywDhcWIinJtcpRlXBsipmfoMM) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request


gebruikte code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $accessToken = file_get_contents('https://graph.facebook.com/oauth/access_token?client_id=190883070943691&client_secret=b169d4869cd49daefd4e8e6a97e6d2cc&grant_type=client_credentials');
    
    echo $accessToken;
    $results    =    file_get_contents('https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&'.$accessToken);
    
    echo '<pre>';
    print_r($results);
    echo '</pre>';
?>



edit:
Ik heb ervoor gekozen om het uit de groep te laden. Als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 138399492887607)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
Gewijzigd op 22/02/2011 14:52:35 door Justin S
 
The Force

The Force

22/02/2011 14:48:59
Quote Anchor link
Heel mooi. Wellicht handig om de appId en je 'secret' token weg te halen?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 14:53:01
Quote Anchor link
haha thanks, had er niet op gelet. Ben trouwens toch weer aan de slag met die page.. Kan het niet verkroppen dat het niet kan
 
The Force

The Force

22/02/2011 15:12:40
Quote Anchor link
Facebook heeft het afgeschermd omdat het niet geindexeerd is en daarom het systeem te veel kan belasten. Zou wel mooi zijn als je een manier kan vinden om er omheen te werken, maar verwacht er niet te veel van.
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 17:39:01
Quote Anchor link
Het is me gelukt als ik 'm op een group gooi. Kennelijk zijn pages een vorm van groepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '---',
          'secret' => '---',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 197681136917749)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.