FQL page_fan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:41:46
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben aan het proberen om de images van de facebook-users te laden die fan zijn van mijn eigen pagina. Ik weet dat hier een social-plugin van Facebook zelf voor is, maar die biedt weinig vrijheid.

Ik probeer om met FQL een query op te zetten waarin alle users worden opgehaald die mijn facebook page "liken". Echter is page_id geen index in deze tabel, maar alleen de user-id (uid).

De gebruikers hoeven niet in te loggen om de plaatjes te zien.


Op dit moment gebruik ik deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM page_fan WHERE page_id = 000000000000)


Maar omdat page_fan geen index op page_id heeft krijg ik een error.

Iemand hier ervaring mee of een mogelijke oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 23:39:14
 
The Force

The Force

22/02/2011 12:49:25
Quote Anchor link
Welke error krijg je?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:50:59
Quote Anchor link
Dat page_id geen index is en dat ik in de WHERE clausule een indexeerbare parameter moet gebruiken.
 
The Force

The Force

22/02/2011 13:11:25
Quote Anchor link
Theoretisch gezien is het dan niet mogelijk met FQL. Je kan niet van de tabel page naar page_fan komen. Je hebt geen JOIN's, geen GROUP BY's en HAVINGS. Uiteindelijk moet page_id van de 'page_fan' tabel toch in de WHERE komen.

Edit: Google op 'fql get page_fans from page': http://stackoverflow.com/questions/3560574/get-facebook-page-fans
Gewijzigd op 22/02/2011 13:13:59 door The Force
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 13:23:04
Quote Anchor link
Ah dat leek te werken met een group-id. Echter zodra ik mijn page-id invoer krijg ik deze error:

Quote:
file_get_contents(https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&access_token=190883070943691|TRywDhcWIinJtcpRlXBsipmfoMM) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request


gebruikte code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $accessToken = file_get_contents('https://graph.facebook.com/oauth/access_token?client_id=190883070943691&client_secret=b169d4869cd49daefd4e8e6a97e6d2cc&grant_type=client_credentials');
    
    echo $accessToken;
    $results    =    file_get_contents('https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&'.$accessToken);
    
    echo '<pre>';
    print_r($results);
    echo '</pre>';
?>



edit:
Ik heb ervoor gekozen om het uit de groep te laden. Als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 138399492887607)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
Gewijzigd op 22/02/2011 14:52:35 door Justin S
 
The Force

The Force

22/02/2011 14:48:59
Quote Anchor link
Heel mooi. Wellicht handig om de appId en je 'secret' token weg te halen?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 14:53:01
Quote Anchor link
haha thanks, had er niet op gelet. Ben trouwens toch weer aan de slag met die page.. Kan het niet verkroppen dat het niet kan
 
The Force

The Force

22/02/2011 15:12:40
Quote Anchor link
Facebook heeft het afgeschermd omdat het niet geindexeerd is en daarom het systeem te veel kan belasten. Zou wel mooi zijn als je een manier kan vinden om er omheen te werken, maar verwacht er niet te veel van.
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 17:39:01
Quote Anchor link
Het is me gelukt als ik 'm op een group gooi. Kennelijk zijn pages een vorm van groepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '---',
          'secret' => '---',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 197681136917749)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.