FQL page_fan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:41:46
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben aan het proberen om de images van de facebook-users te laden die fan zijn van mijn eigen pagina. Ik weet dat hier een social-plugin van Facebook zelf voor is, maar die biedt weinig vrijheid.

Ik probeer om met FQL een query op te zetten waarin alle users worden opgehaald die mijn facebook page "liken". Echter is page_id geen index in deze tabel, maar alleen de user-id (uid).

De gebruikers hoeven niet in te loggen om de plaatjes te zien.


Op dit moment gebruik ik deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM page_fan WHERE page_id = 000000000000)


Maar omdat page_fan geen index op page_id heeft krijg ik een error.

Iemand hier ervaring mee of een mogelijke oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 08:14:36
 
The Force

The Force

22/02/2011 12:49:25
Quote Anchor link
Welke error krijg je?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:50:59
Quote Anchor link
Dat page_id geen index is en dat ik in de WHERE clausule een indexeerbare parameter moet gebruiken.
 
The Force

The Force

22/02/2011 13:11:25
Quote Anchor link
Theoretisch gezien is het dan niet mogelijk met FQL. Je kan niet van de tabel page naar page_fan komen. Je hebt geen JOIN's, geen GROUP BY's en HAVINGS. Uiteindelijk moet page_id van de 'page_fan' tabel toch in de WHERE komen.

Edit: Google op 'fql get page_fans from page': http://stackoverflow.com/questions/3560574/get-facebook-page-fans
Gewijzigd op 22/02/2011 13:13:59 door The Force
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 13:23:04
Quote Anchor link
Ah dat leek te werken met een group-id. Echter zodra ik mijn page-id invoer krijg ik deze error:

Quote:
file_get_contents(https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&access_token=190883070943691|TRywDhcWIinJtcpRlXBsipmfoMM) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request


gebruikte code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $accessToken = file_get_contents('https://graph.facebook.com/oauth/access_token?client_id=190883070943691&client_secret=b169d4869cd49daefd4e8e6a97e6d2cc&grant_type=client_credentials');
    
    echo $accessToken;
    $results    =    file_get_contents('https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&'.$accessToken);
    
    echo '<pre>';
    print_r($results);
    echo '</pre>';
?>



edit:
Ik heb ervoor gekozen om het uit de groep te laden. Als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 138399492887607)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
Gewijzigd op 22/02/2011 14:52:35 door Justin S
 
The Force

The Force

22/02/2011 14:48:59
Quote Anchor link
Heel mooi. Wellicht handig om de appId en je 'secret' token weg te halen?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 14:53:01
Quote Anchor link
haha thanks, had er niet op gelet. Ben trouwens toch weer aan de slag met die page.. Kan het niet verkroppen dat het niet kan
 
The Force

The Force

22/02/2011 15:12:40
Quote Anchor link
Facebook heeft het afgeschermd omdat het niet geindexeerd is en daarom het systeem te veel kan belasten. Zou wel mooi zijn als je een manier kan vinden om er omheen te werken, maar verwacht er niet te veel van.
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 17:39:01
Quote Anchor link
Het is me gelukt als ik 'm op een group gooi. Kennelijk zijn pages een vorm van groepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '---',
          'secret' => '---',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 197681136917749)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.