From/Reply field probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 10:54:05
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Heb een simpel PHP mailscript aangepast IVM het "from" field wat vaak moet verwijzen naar een [email protected], IPV het emailadres wat is ingevuld door de verzender, IVM spammisbruik. Mijn script werkt bij de ene webhost maar niet bij de andere.

Dit stukje code werkt bijna goed, maar als ik dan reply in GMAIL staat mijn eigen adres in het reply field:

$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .

Dat heb ik daarom vervangen voor dit en dat werkt bij de ene maar niet bij de andere webhost, daar klopt de output niet:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";


Hier gaat het fout, uit de header:


From: "[email protected]:test"@test.nl

Dus daar wordt from en reply niet gescheiden, denk dat het iets heeft te maken met de opmaak, de quotes, en die puntjes maar ik weet het niet. Probleem is dat ik bij de host waar het niet werkt niet veel kan testen, de server blokkeert mijn mail als er iets niet klopt bij het from field.

Iemand een tip?

BVD!

Gr. Arno
Gewijzigd op 24/09/2018 10:58:15 door Arno Veers
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:41:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 11:19:13
Quote Anchor link
Je kan ook phpMailer gebruiken.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

24/09/2018 11:23:00
Quote Anchor link
Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 11:25:46
Quote Anchor link
Dat heb ik geprobeerd maar vond het groot (12 mappen, 105 bestanden), gebruik nu een scriptje van 30 regels, het is maar voor een simpel emailformulier voor de show (naam, telefoon, email, bericht).

Bedankt, gr. Arno

Toevoeging op 24/09/2018 11:27:18:

Ben van Velzen op 24/09/2018 11:23:00:
Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers.


Ok waar zou ik die moeten plaatsen (ben geen pro) zoiets, tussen quotes en ;

$headers = "From: [email protected]"\r\n";
Gewijzigd op 24/09/2018 11:28:49 door Arno Veers
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

24/09/2018 11:27:34
Quote Anchor link
Gebruik bij voorkeur ook een zender naam. en je vergeet de \r\n. dit kun je ook oplossen met PHP_EOL.
Verder lijkt er inderdaad iets fout te aan met een quote te zien aan To:test"@test.nl maar ik zie in je bericht (denk ik) niet je exacte PHP code zoals je het nu gebruikt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naam
= 'Testnaam';
$email = '[email protected]';
$headers     = 'From: xxxxx.be <[email protected]>' . PHP_EOL;
$headers    .= 'Reply-To: ' . $naam . ' <' . $email . '>' . PHP_EOL;
?>
Gewijzigd op 24/09/2018 11:32:13 door Frank Nietbelangrijk
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 11:28:08
Quote Anchor link
Is dat misschien waarom de ouptput mislukte?

From: "[email protected]:test"@test.nl

Toevoeging op 24/09/2018 11:36:53:

Dit is het hele script:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php

if(isset($_POST['email'])) {

$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "TESTformulier";

function
died($error) {

include 'headertest.inc';

echo "<b style=\"font-size: 25px;color: red\">Formulier niet verzonden</b><br /><br /><br />";

echo $error."<br /><br />";

echo "<a href=javascript:history.back() class=two>Klik hier om terug te gaan naar het formulier<br /><br />";

include 'footertest.inc';

die();

}


if(//!isset($_POST['naam']) ||

!isset($_POST['email'])) {

died('U heeft niet alle velden ingevuld.');      

}


$naam = $_POST['naam']; // required
$bedrijfsnaam = $_POST['bedrijfsnaam']; // required
$adres = $_POST['adres']; // required
$postcode = $_POST['postcode']; // required
$plaats = $_POST['plaats']; // required
$email_from = $_POST['email']; // required
$telefoon = $_POST['telefoon']; // not required
$bericht = $_POST['bericht']; // required
$error_message = "";

$email_exp = '/^[A-Za-z0-9._%-]+@[A-Za-z0-9.-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/';

if(!preg_match($email_exp,$email_from)) {

$error_message .= '<b>Emailadres ongeldig...</b><br />';

}


if(strlen($error_message) > 0) {

died($error_message);

}


$email_message = "Hieronder ziet u de inhoud van een ingezonden formulier.\n\n";

function
clean_string($string) {

$bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");

return str_replace($bad,"",$string);

}


$email_message .= "Naam: ".clean_string($naam)."\n";
$email_message .= "Email: ".clean_string($email_from)."\n";
$email_message .= "Telefoon: ".clean_string($telefoon)."\n";
$email_message .= "Bericht: ".clean_string($bericht)."\n";


// create email headers

//volgende werkt bij de ene webhost wel maar bij de andere mislukt de output


$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

//volgende werkt maar in gmail klopt reply field niet

//$headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
//'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .


'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);  
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'headertest.inc'; ?>


Toevoeging op 24/09/2018 11:47:28:

"Daarbuiten, je vergeet de "\r\n" achter de headers."

Zou dat ongeveer zo moeten tussen quotes en ;

$headers = "From: [email protected]"\r\n";

want ik denk dat t probleem daar ontstaat maar weet niet waar exact...
Gewijzigd op 24/09/2018 12:45:24 door Arno Veers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 12:58:36
Quote Anchor link
Over je controle op een mailadres:

Gebruik filter_var() om een mailadres te controleren. Nu stel jezelf de reguliere expressie op, en sluit je [email protected] al uit.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:03:50
Quote Anchor link
Dat snap ik niet, heb wel enige kennis maar niet zo veel.

Hier moet ik ergens iets toevoegen ala "\r\n" meen ik maar waar? Want de output hiervan klopt niet

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:06:51
Quote Anchor link
Als je Googled zie je dat het best meevalt:

https://www.w3schools.com/php/func_filter_var.asp
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

24/09/2018 13:09:10
Quote Anchor link
Frank, RFC2822 zegt specifiek dat \r\n gebruikt moet worden voor e-mail headers. PHP_EOL mag dus NIET gebruikt worden voor e-mailheaders.
Gewijzigd op 24/09/2018 13:09:24 door Ben van Velzen
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:14:27
Quote Anchor link
Ok bedankt ik ga het uitzoeken echt, maar moet vandaag een website online zetten, kan iemand me zeggen waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes

Hoewel slechts bij bepaalde webhosters,

IIG ontzettend bedankt,

Gr. Arno
Gewijzigd op 24/09/2018 13:29:08 door Arno Veers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:33:24
Quote Anchor link
Ik raad aan om je headers op deze manier op te bouwen.
http://wiki.phpbeginners.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 13:35:51
Quote Anchor link
Ja dat snap ik maar ik kom hier voor hulp niet voor een les, en ben niet te lui om het uit te zoeken maar heb gewoon een simpele vraag want hierna ga ik vast wel phpmailer gebruiken maar zit hier nu even mee.

waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes

BVD,

Gr. Arno
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 13:44:49
Quote Anchor link
Als je nou even rustig op de gegeven link kijkt zie je hoe het moet. :-)
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 14:15:00
Quote Anchor link
Ok fijn bedankt ik zal het uitzoeken. Probleem is dat ik bij deze webhost niks meer kan testen zonder fouten te maken want dan wordt de mail vanaf de website direct geblokkeerd. Kan ook niet in korte tijd van webhost veranderen, vandaar dat ik mij afvroeg of iemand voor mij die twee lijntjes code kan aanpassen:

waar in de volgende regels ik /r/n/ whatever moet toevoegen:

$headers = "From: [email protected]";
$headers .= "Reply-To: $email_from";

de output is nu verkeerd: From: "[email protected]:test"@test.nl

test"@test.nl = wat is ingevuld in het formulier maar dan als [email protected] zonder die dubbele quotes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 14:24:08
Quote Anchor link
Nou, vooruit.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$headers
= "From: [email protected]". "\r\n";
$headers .= "Reply-To: $email_from". "\r\n";
?>


Dit komt dus uit het script waarnaar ik linkte. Als je die nogmaals bekijkt, dan zou je een stabiel script moeten hebben die in 99% van de gevallen moet werken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/09/2018 14:28:07
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 24/09/2018 11:27:34:
dit kun je ook oplossen met PHP_EOL.

Maar dat is platform-afhankelijk, en heeft betrekking op PHP, en niet op het proces dat e-mail verzorgt. En deze kunnen dus ook van elkaar verschillen, het lijkt mij dan ook onverstandig om die op deze manier aan elkaar te koppelen...

If anything, maak hier een aparte constante van, zodat deze apart (en op één plaats) aangepast kan worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 14:30:54
Quote Anchor link
Als je het nog mooier wilt doen, dan kan het ook op deze onderstaande manier.
Maar dan heb je wel PHP 7.2 nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$to
      = '[email protected]';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = array(
    'From' => '[email protected]',
    'Reply-To' => '[email protected]',
    'X-Mailer' => 'PHP/' . phpversion()
);


mail($to, $subject, $message, $headers);
?>

Het voordeel is dat PHP zelf bepaalt wat de juiste manier is om deze CRLF te gebruiken.
Gewijzigd op 24/09/2018 14:34:44 door - Ariën -
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 16:14:01
Quote Anchor link
Ontzettend bedankt nu werkt het IIG!!!

Maar er is wel iets aan de hand, ik zie bij de ene webhost in het Naam/van veld in Gmail het emailadres wat is ingevuld in het formulier, maar via andere webhost zie ik in gmail het gedeelte vóór de apestaart, dus in dit geval info, in het van/from veld? Hoe krijg ik daar de naam of het email uit het formulier?

Dit heb ik geprobeerd maar werkte niet:

//$headers .= 'Reply-To: ' . $naam . ' <' . $email_from . '>' . "\r\n";

dit is wat ik nu heb:

$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "Emailformulier via actamasa.be";

$headers = "From: [email protected]". "\r\n";
$headers .= "Reply-To: $email_from". "\r\n";
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);

IIG heel erg bedankt voor de hulp!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/09/2018 16:17:54
Quote Anchor link
Ik raad aan om in zowel From als Reply-to de vissenhaakjes ( < en > ) te gebruiken, waarmee je onderscheid maakt in je naam en mailadres.
 
Arno Veers

Arno Veers

24/09/2018 16:19:28
Quote Anchor link
Bedankt, tussen de quotes? Hoe precies?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.