fsockopen connect probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 00:23:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Probeer met fsockopen informatie van een teamspeak server te halen.
Alleen krijg de volgende foutmelding:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 85.190.38.92:51234 (Connection timed out)

Heb google al afgespeurd om het probleem te kunnen verhelpen maar helaas heb ik niks kunnen vinden.

Eerst dacht ik dat het aan de host lag waar ik de (web)server op draai maar daar ligt het niet aan.

De teamspeak server draait niet lokaal maar op een server in amsterdam.

Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe ik dit probleem op kan lossen?

Groetjes,

ark

/* EDIT */

Na de php.ini van de server te hebben gezien en vergeleken met een php.ini uit deze tijd komt het er dus waarschijnlijk op neer dat het server side probleem is.
Jullie horen van mij of dat het probleem heeft opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:17:49
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 06:08:00
Quote Anchor link
ark schreef op 08.05.2009 00:23:
(Connection timed out)

Die server reageert gewoon niet.
 
Michel Exel

Michel Exel

08/05/2009 06:15:00
Quote Anchor link
idd Die server reageert gewoon niet.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Quote:
Die server reageert gewoon niet.


Als die server niet zou reageren dan zou je er toch ook niet op kunnen wat wel kan.
En daarbij komt nog dat het wel werkt als ik lokaal draai en connect naar die server. En dat het dus niet werkt als ik vanaf een webhost probeer. Dus dan moet het aan de webhost liggen.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:19:00
Quote Anchor link
Hmmm, Probeer is nog niet verholpen.
Iemand enig idee hoe ik het werkend kan krijgen?

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/05/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Kom je dan via dezelfde poort op die server?
Want het gaat er niet alleen om dat de server bereikbaar is, maar ook dat er iets op die poort draait.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:32:00
Quote Anchor link
@ TJVB

Alles staat goed, heb alles meerdere malen doorgekeken.
Net zoals ik in mijn vorige posts al zei, Als ik via wamp server het doe dan werkt het wel, Maar als ik het script run vanaf de webhost dan wil het dus niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Doe eens telnet vanaf die host.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:43:00
Quote Anchor link
@ SanThe

Wat bedoel je precies telnet vanaf de hosT?
Heb telnet uitgevoerd vanuit CMD kreeg als response:

Kan geen verbinding op de host maken, op poort 23

Er is geprobeerd een socketbewerking uit te voeren op een onbereikbare host

Waarom geeft hij poort 23 aan?, in de phpinfo geeft hij poort 25 aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 20:47:00
Quote Anchor link
telnet 85.190.38.92 51234

Edit: Zelf even geprobeerd en ik krijg contact. Dus ligt waarschijnlijk aan je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:49:00
Quote Anchor link
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Wat zou er dan aan de host moeten liggen?
Heb al wat dingen doorgegeven wat veranderd moest worden en dat is veranderd alleen werkt nog steeds niet.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 21:03:00
Quote Anchor link
ark schreef op 08.05.2009 20:49:
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.

Dit is goed.

Misschien spreekt jouw script dan niet 'dezelfde taal' als de server....
 
Mr.Ark

Mr.Ark

08/05/2009 21:06:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 08.05.2009 21:03:
ark schreef op 08.05.2009 20:49:
@ Santhe

Heb dat even gedaan vanuit CMD, En krijg dan geen error te zien.
Krijg dan alleen [TS] te zien wat staat voor Teamspeak.

Dit is goed.

Misschien spreekt jouw script dan niet 'dezelfde taal' als de server....


Maar dat verklaart toch niet waarom die wel vanaf wamp server doet en niet vanaf de host?

Alle restricties zijn al weggehaald dus hij zal het toch gewoon moeten doen? (heb php.ini van wamp nagelopen met de php.ini van de server en toen de veranderingen doorgegeven en die zijn uitgevoerd)

Ik vind het maar een vaag probleem...

/* Edit */

Misschien kan iemand de phpinfo even snel doorkijken voor mij?

-> http://phphulp.vindme.nl/info.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ik zou het verder ook niet weten. Hij is inderdaad te bereiken.
 
Thomas Verschoof

Thomas Verschoof

08/01/2012 21:27:57
Quote Anchor link
Dit topic is nog steeds niet beantwoord, hoe oud het dan al wel niet is, maar ik heb precies hetzelfde probleem.

Bij mij is de situatie zo dat ik thuis een xampp server heb staan (meest recente versie dus 1.7 met php 5.2 of 5.3) en dat ik hier geen connectie mee kan krijgen vanaf mijn webhost (mijndomein.nl) via fsockopen of file_get_contents. Ik krijg bij fsockopen dezelfde fout als OP aangaf (ofwel, vanaf mijndomein.nl -> thuisserver via fsockopen), maar andersom (vanaf thuisserver -> mijndomein.nl) werkt dan weer wel via fsockopen.

Iemand in de tussentijd iets erover gevonden?

Ik gebruik niet standaard poort 80 maar een iets discretere poort die uiteraard wel geforward staat, ook in de configuratie van xampp. Als ik naar het webadres van mijn thuisserver ga met bijbehorend poort nummer krijg ik ook wel gewoon de webpagina te zien.
Gewijzigd op 08/01/2012 21:31:23 door Thomas Verschoof
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 21:30:10
Quote Anchor link
Thomas, maak even een eigen topic aan.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 21:33:15
Quote Anchor link
Firewall?
 
Thomas Verschoof

Thomas Verschoof

08/01/2012 21:37:05
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.