Functie opmerking() werkt niet wanneer het door javascript zelf op het scherm getoond wordt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

P Widdershoven

P Widdershoven

01/02/2011 12:32:15
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb 2 dezelfde 'scripts' gemaakt i.c.m. jQuery.
Daarvan heb ik de functie .load() gebruikt (http://tinyurl.com/6ywke4r) en daarbij werkt de functie opmerking() wel.
Nu wil ik een lichter script maken door gebruik te maken van JSON. Ook dit werkt alleen werkt de functie opmerking() dan niet meer! (http://tinyurl.com/5t66bmp)
Ik krijg dan de fout 'Uncaught TypeError: Property 'opmerking' of object [object DOMWindow] is not a function' wat mij duidelijk is wat het betekend maar ik zou niet weten hoe het op te lossen.

In de broncode is de nodige jQuery/javascript te zien. De get.php pagina geeft enkel waardes terug. Die waardes kan je bekijken door get.php aan te roepen.

Alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:06:05
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/02/2011 13:00:13
Quote Anchor link
Nu stuur je de hele <table> via Ajax.

Nu wil je enkel de gegevens doorsturen, gecodeerd in json. Dan wil je dat javascript verder de tabel genereert.

Juist?
 
P Widdershoven

P Widdershoven

01/02/2011 13:18:47
Quote Anchor link
Juist!
Als dat werkt ga ik kijken als ik de tabel in HTML maak en dan met de .each steeds een rij laat toevoegen zodat duidelijk is wat nieuw is en wat niet. Maar eerst moet dit dus werken.

Toevoeging op 02/02/2011 10:33:25:

Iemand die mij verder kan helpen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.