functions probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »
Mr Beronne

Mr Beronne

27/10/2010 23:25:40
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben bezig met een opdracht maar ik loop een beetje vast
ik heb een rekenmachine gemaakt die werkt
doormiddel van een function dit werkt allemaal

op dit moment heb ik de +,- al werkend

mijn probleem is dat hij ze allebei uitrekent
ik moet dan toch iets doen met de value zodat ik controleer
welke knop hij heeft ingedrukt.

de +,-,/,* knop

hieronder de code die de som weergegeeft van de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
?php // Hier word de som plus weergegeven
function som_plus()    
{
    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["plus"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}
$som = som_plus();
echo $som;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php // Hier word de som min weergegeven
function som_min()    
{

    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["min"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}

$som = som_min();
echo $som;
?>



hieronder de code die de som uitrekent de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php // Hier word de som plus uitgerekend
function uitkomst_plus()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_plus();
echo $som;
?>


<?php // Hier word de som min uitgerekend
function uitkomst_min()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_min();
echo $som;
?>


hieronder de html code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<form action='verwerk.php' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="plus" value="+" />
    <input type="submit" name="min" value="-" />
    <input type="submit" name="keer" value="x" />
    <input type="submit" name="delen" value="/" />
    <input type="submit" name="procent" value="%" />
</form>


ik weet dat alles korter kan vooral de php codes maar ik moet voor elke knop een
apparte functie maken. dus als ik eerst de plus en de min
goed werkend heb kan ik de rest afmaken.

dus ik denk zelf dat het aan de value ligt
want als ik zeg maar 4 in het eerste invul veld zet en 4 in
het andere invuld zet en druk op de knop + geeft ie de som weer
plus de uitkomst maar hij vraagt ook om de - som en weergave

Undefined index: min in C:\wamp\www\verwerk.php on line 26

ik hoop dat ik zo genoeg info heb verteld
en hoop dat u de antwoord voor mij weet

alvast harstikek bedankt!!

Toevoeging op 27/10/2010 23:26:54:

er zit 1 typ foutje in de < voor ?php in het script heb ik het wel staan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:55:10
 
Mark L

Mark L

27/10/2010 23:36:21
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />

Als je op de x klikt, krijg je $_POST['reken'] als 'x'. Klik je op de -, dan krijg je $_POST['reken'] als -

Hier moet je wat mee kunnen ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 00:27:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    switch($_POST['reken'])
    {
        case
'+': $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
        break;
        case
'-': $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
        break;
        case
'x': $uitkomst = $_POST["getal1"] * $_POST["getal2"];
        break;
        case
'/': $uitkomst = $_POST["getal2"] == 0 ? 0 : $_POST["getal1"] / $_POST["getal2"];
        break;
        case
'%': $uitkomst = $_POST["getal1"] / 100 * $_POST["getal2"];
    }

    
    echo 'De uitkomst is ' .  $_POST["getal1"] . $_POST['reken'] . $_POST["getal2"] . '=' . $uitkomst;
}


?>


<form action='' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />
</form>
Gewijzigd op 28/10/2010 02:42:20 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.