gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:26:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een gastenboek van internet geplukt met het volgende probleem:

De berichten worden op een of andere manier niet uit de database gehaald of in ieder geval; niet getoond. Wel wordt er getoond in toon.php :

Geplaatst door:
E-mail:
Bericht:

Maar hier staat niets achter....

2 belangrijkste bestanden zijn

toevoegen.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
ob_start();
  include "verbinding.php";
include "forum_ubb.php";
  if ($_POST["submit"]) {
      if(isset($_COOKIE['gastenboekcookie'])){
        die("Om fout gebruik (flooding / dubbelposts) van het forum te voorkomen kun je slechts 1 bericht per minuut plaatsen.");
        exit();
    }

    $naam = $_POST['naam'];
      $email = $_POST['email'];
      $msg = $_POST['msg'];
    
      $naam = htmlspecialchars($naam);
      $email = htmlspecialchars($email);
      $msg = htmlspecialchars($msg);
    
      $naam = strip_tags($naam);
      $email = strip_tags($email);
      $msg = strip_tags($msg);
    /* scheldwoordfilter je kan zelf nog toevoegen */
        $msg = addslashes($msg);
      
     /*einde scheldwoord filter*/
      $sql = "INSERT INTO Guestbook SET Name='$naam', Email='$email', Message='$msg'";
      $query = mysql_query($sql) or die("bericht niet geplaatst!");
      echo "Bericht succesvol geplaatst! <a href=\"toon.php\">Terug naar  gastenboek</a>";
      setcookie("gastenboekcookie","geset",time()+100,"/");
  }
else { ?>


<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>
">
Naam: <input type="text" name="naam"><br>
Email: <input type="text" name="email"><br>
Bericht: <textarea name="msg" rows="5" cols="30"></textarea><br>
<input type="submit" name="submit" value="Plaats bericht">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 }
  ?>


en toon.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
      include("forum_ubb.php");
    include("verbinding.php");
      $query = "SELECT Name, Email, Message FROM Guestbook ORDER BY ID Desc";
      $result = mysql_query($query) or die ("mysql error!");
    $num = mysql_num_rows($result);
 
  while($obj=mysql_fetch_object($result)){
    $name = $obj->Name;
    $email = $obj->Email;
    $msg = $obj->Message;
?>

<table border="1" align="center">
<tr><td>Geplaatst door:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$name;?>
</td></tr>
<tr><td>E-mail:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$email;?>
</td></tr>
<tr><td>Bericht:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=replace($msg);?>
</td></tr>
</table><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


<center><a href="toevoegen.php">Voeg een bericht toe</a></center>

Bovendien krijg ik nog een error in toevoegen.php

Notice: Undefined index: submit in C:\wamp\www\toevoegen.php on line 5


Kan iemand me hierbij helpen...

Alvast bedankt...
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:38:43
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Quote:
Kan iemand me hierbij helpen...


Wil je wel advies geven. Gebruik dit script niet, is namelijk "bagger".

Weet je zelf al wat van PHP/Mysql af? Zo niet, bekijk deze tuts eens.

- http://phptuts.nl/view/39/
- http://phptuts.nl/view/35/
- http://phptuts.nl/view/41/
 
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:33:00
Quote Anchor link
ik kan dingen begijpen als ik de code lees en wat kleine aanpassingen maken maar ben echt niet in staat om zelf zo´n script te maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2010 22:48:00
Quote Anchor link
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:55:00
Quote Anchor link
Quote:
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.


inderdaad.

Omdat ik in een slechte bui ben heb ik 1 HELE SIMPELE gemaakt, jij mag hem verder bouwen.

reactie_plaatsen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor de messages
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of naam leeg is
    if(empty($_POST['naam']))
    {

        # Geen naam ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een naam in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of email adres leeg is
    if(empty($_POST['email']))
    {

        # Geen email adres ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of bericht leeg is
    if(empty($_POST['bericht']))
    {

        # Geen bericht ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een bericht in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            INSERT INTO
                berichten
                (
                     naam,
                    email,
                    bericht,
                    ip,
                    datum
                )
                VALUES
                (
                     '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bericht'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."',
                    NOW()
                )
        "
;
        
        # Resultaat van de query
        $Result = mysql_query($Query);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$Result)
        {

            # Fout opgetreden in de query
            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            # Succesvol in database geplaats
            $Message[] = 'U bericht is succesvol geplaatst.';
        }
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Bericht Plaatsen</title>
</head>

<body>
<h3>Bericht Plaatsen</h3>
<p>
<?PHP

# Kijken of er een message is
if(!empty($Message))
{

    # Message(s) laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>

</p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <table width="400" border="0">
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Email adres:</td>
      <td><input type="text" name="email" id="email" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bericht:</td>
      <td><textarea name="bericht" id="bericht" cols="45" rows="5"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Plaatsen" /> <input type="reset" name="reset" id="reset" value="Wissen" /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
</html>


gastenboek.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Gastenboek</title>
</head>

<body>
<h3>Gastenboek</h3>
<p>
<?PHP

# Query uitvoeren
$Query =
"
    SELECT
        naam,
        email,
        bericht
    FROM
        berichten
    ORDER BY
        datum
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
{

    # Fout opgetreden in de query
    echo 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if(mysql_num_rows($Result) == 0)
    {

        # Geen resultaten in de database
        echo 'Er staan geen berichten in de database.';
    }

    else
    {
        # Begin van de tabel
        echo '<table width="400" border="0">';
        
        # While loopje uitvoeren om de berichten te tonen
        while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))
        {

            echo '
                    <tr>
                        <td>Naam:</td>
                        <td>'
.$Row['naam'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Email adres:</td>
                        <td>'
.$Row['email'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Bericht:</td>
                        <td>'
.$Row['bericht'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td colspan="2">-----------------------------------</td>
                    </tr>
                '
;
        }

        
        # Tabel afsluiten
        echo '</table>';
    }
}


?>

</p>
</body>
</html>


connect_db.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

# Database gegevens
$db = array (
    'host' => 'localhost',
    'user' => '',
    'pass' => '',
    'dbname' => ''
);

# Kijken of we connectie kunnen maken
if(!mysql_connect($db['host'], $db['user'], $db['pass']))
{

    trigger_error('Fout bij verbinden: '.mysql_error());
}

elseif(!mysql_select_db($db['dbname']))
{

    trigger_error('Fout bij selecteren database: '.mysql_error());
}


?>


SQL Table

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
CREATE TABLE berichten(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
naam varchar( 50 ) collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
email varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
bericht varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
ip varchar( 15 ) NOT NULL default '',
datum datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY( id )
) ENGINE = InnoDB DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_unicode_ci;


Let op !: Code is niet getest, dat mag je zelf doen ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.