Gebruik van FormData

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Kila

Jan Kila

13/08/2023 13:52:45
Quote Anchor link
Dit werkt voortreffelijk:
const searchRecord = async (elem) => {
const inpForm = document.querySelector('#input-form')
const formData = new FormData(inpForm);

formData.set("dataTable", elem.name); // table to be searched
formData.set("searchArg", elem.value); // first three characters
...

Terwijl dit mij op op een "Bad Request 400" tracteert:
const searchRecord = async (elem) => {
const formData = new FormData();

formData.set("dataTable", elem.name); // table to be searched
formData.set("searchArg", elem.value); // first three characters
...

Hij maakt het object "formData" aan, maar het lijkt erop dat ik er niks in kan stoppen.
Ook niet met formData.append(...)
Wat doe ik fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:09:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2023 14:09:22
Quote Anchor link
Blijkbaar komt de gegeven data niet overeen met wat er verwacht wordt. Lastig om te zeggen zonder te weten waarmee je communiceert.
 
Jan Kila

Jan Kila

13/08/2023 16:12:21
Quote Anchor link
Naar aanleiding van je opmerking heb in de golang handler aan de serverside nog even dit getest:
dataTable := r.FormValue("dataTable")

Maar dat geeft dezelfde foutmelding.
Ik ga op een GO forum kijken of dit gedrag bekend is.

Dank voor de moeite.

Toevoeging op 14/08/2023 11:24:35:

De nacht brengt raad!
M'm server weigert het request omdat het CSRF-Token ontbreekt.
Dit:
dataTable := r.FormValue()
werkt ook, maar alleen wanneer ik het CSRF token toevoeg.

formData.set("csrf_token", csrfToken.value);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.