Gebruikers kunnen groep maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 14:41:32
Quote Anchor link
Ik wil dat mensen een groep kunnen maken via mijn .php script en mensen kunnen inviten en dat mensen daar kunnen applyen.

nou heb ik zoiets gemaakt:
amar ik ben echt een beginner en krijg insta errors :D


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
include("config.php");

if (isset($_POST['Submit'])){

$_POST['groupname'] = substr($_POST['groupname'],0,16);
if(preg_match('/^[A-Za-z0-9_\-]+$/',$_POST['groupname'])) {

$name= $_POST['groupname'];
$leader = "huskyhond";

mysql_query("INSERT INTO `[groups]`(name,leader) values('$name','$leader')");
mysql_query("UPDATE `[users]` SET `clan`='{$name}',`leader`='1' WHERE `login`='{$leader}'");

print <<<ENDHTML
<form name="form1" method="post">
        <table width="50%" border="0" align="center">
          <tr>
            <td>Group Name:</td>
            <td><input name="groupname" type="text" id="groupname" maxlength="20"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2"><div align="center">
                <input type="submit" name="Submit" value="Create Clan">
              </div></td>
          </tr>
        </form>
        </table>
ENDHTML
;
print "De Crew is aangemaakt!\n<script language=\"javascript\">\nsetTimeout(\"parent.window.location.reload()\",1000)\n</script>\n";
}

 else {
print "<font color=red>Error!</font>";
}

?>
Gewijzigd op 28/06/2011 14:56:50 door Niek Ehnr
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:24:23
 
Php knipper

php knipper

28/06/2011 14:45:27
Quote Anchor link
wat is de error?
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 14:48:28
Quote Anchor link
Volgens mij is dat niet van belang omdat heel het script fout is volgens mij :D maar hier is de error:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/qupnehsv/domains/leagueteam.net/public_html/groups.php on line 35
Gewijzigd op 28/06/2011 14:58:27 door Niek Ehnr
 
Php knipper

php knipper

28/06/2011 14:52:52
Quote Anchor link
ik zie enkel "{" en nergens "}"

Toevoeging op 28/06/2011 14:53:49:

je opent iets en sluit het niet af ( of is dit niet de volledige code)

-( ben ook maar een beginner )-
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 14:56:14
Quote Anchor link
klopt daarmee print ik de error, of niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
print "De Crew is aangemaakt!\n<script language=\"javascript\">\nsetTimeout(\"parent.window.location.reload()\",1000)\n</script>\n";
}
 else {
print "<font color=red>Error!</font>";
}
 
Joakim Broden

Joakim Broden

28/06/2011 15:14:11
Quote Anchor link
Je opent op regel 4 en 7 een { maar sluit hem maar 1 keer af op regel 34. Zet op regel 35 eens een }.
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 15:22:49
Quote Anchor link
dat heb ik gedaan nou krijg ik gewoon een witte pagina :D (at least iets anders)
 
Bram Boos

Bram Boos

28/06/2011 16:05:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
include("config.php");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$_POST['groupname'] = substr($_POST['groupname'],0,16);
    if(preg_match('/^[A-Za-z0-9_\-]+$/',$_POST['groupname']))
    {


    $name= htmlentities($_POST['groupname']);
    $leader = "huskyhond";

$sql = "
    INSERT INTO groups
    (
        name,
        leader
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($name)."',
        '"
.$leader."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    $sql = "
        UPDATE
            users
        SET
            clan = '"
.mysql_real_escape_string($name)."',
            leader = 1
        WHERE
            login = '"
.$leader."'
    "
;

    if(!$res = mysql_query($sql))
    {

        trigger_error(mysql_error());
    }

    elseif(mysql_affected_rows() > 0)
    {

        $melding = "De Crew is aangemaakt!";
    }
}
}
}

if(isset($melding)){echo $melding;}
?>

<form name="form1" method="post">
        <table width="50%" border="0" align="center">
          <tr>
            <td>Group Name:</td>
            <td><input name="groupname" type="text" id="groupname" maxlength="20"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2"><div align="center">
                <input type="submit" name="Submit" value="Create Clan">
              </div></td>
          </tr>
        </table>
        </form>


Neem deze code niet zomaar over maar ga eens kijken wat ik anders heb gedaan...
Gewijzigd op 29/06/2011 13:57:04 door Bram Boos
 
Chris -

Chris -

28/06/2011 16:06:44
Quote Anchor link
Hallo SQL Injectie..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2011 16:09:46
Quote Anchor link
Even wat tips:

- Een POST-controle voor je formulier doe je met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {

En niet met een isset (zie lijn 4)

- Variabelen overnemen is onnodig (lijn 9), je kan prima $_POST['groupname'] overal gebruiken

- Waar is je foutafhandeling op je query? Zie ook dit artikel.

- Backtics (````) horen niet in queries thuis, ook brackets zoals [ en ] zijn overbodig en hebben geen meerwaarde (waarom gebruik je ze?)

- Vermijd gewoon construties als: <<<ENDHTML. Je kan prima je HTML in de print of echo gooien. Eventuele variabelen horen daar dan uiteraard buiten quotes. Dit mis ik op lijn 12.

- {$bla}-contructies zijn onnodig, gebruik gewoon zoals ik al zei: variabelen buiten quotes. Veel netter.

- Je bent hackbaar met SQL-injection. Iedereen kan je querie zomaar even aanpassen met eventuele gevolgen van dien.

- Ik mis de fouten-afhandeling met deze code bovenaan je PHP-script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);


Dus: Zet het mes maar in de code.........
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 16:43:48
Quote Anchor link
Bedankt allemaal zou dit dalijk even goed doornemen kwa SQL injectie zou ik maar is goed kijken want da moet ik niet hebben :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/06/2011 17:02:19
Quote Anchor link
En de rest is ook zeer handig om door te nemen ;-)
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

28/06/2011 17:22:30
Quote Anchor link
- Aar - op 28/06/2011 17:02:19:
En de rest is ook zeer handig om door te nemen ;-)


:D ja

Toevoeging op 29/06/2011 00:50:24:
ik heb mijn script hier op aangepast daar kreeg ik ook die $end error uit toen heb ik jou volledige script even geknipt en geplakt daarbij bleek het zelfde uit te komen. En ik heb nog geprobeerd met een internal MySQL connectie te werken


Bram Boos op 28/06/2011 16:05:30:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
// jou code
[/code]
[
b]
Neem deze code niet zomaar over maar ga eens kijken wat ik anders heb gedaan...[/b]
[
/quote]
Gewijzigd op 29/06/2011 00:52:50 door Niek Ehnr
 
Bram Boos

Bram Boos

29/06/2011 13:57:37
Quote Anchor link
Ik heb het even aangepast, het haakje op regel 8 werdt niet afgesloten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.