Gecentreerde DIV probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dag PHPhulpers,

Ik ben bezig met mijn eerste DIV layout. Echter lukt het me nog niet om de gecentreerde box op de juiste margin te krijgen.

leftnav, rightnav en content hebben alledrie een top-margin van 10px. Echter doet de content vreemd. Weet iemand hoe dit komt?

De pagina's zijn hier te vinden:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Dank!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:21:11
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 05:52:00
Quote Anchor link
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-
 
- -

- -

18/04/2008 06:05:00
Quote Anchor link
Probeer ze eens alle drie naar links te floaten.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 06:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu links + content naar links gefloat, en rechts gewoon naar rechts. Echter is de content DIV niet breed. Hij is maar klein breed. Ik heb hem geupload dus check het maar eens op:

HTML: www.pennyprojects.nl/philart/index.php
CSS: www.pennyprojects.nl/philart/scripts/default.css

Thnx Jonathan, we zijn er volgens mij bijna!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/04/2008 07:23:00
Quote Anchor link
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

18/04/2008 10:56:00
Quote Anchor link
css gedeelde voor gecentreerde layout is :
}

#container {
width: 600px;
margin-top: 10px;
margin-right: auto;
margin-bottom: 10px;
margin-left: auto;
}
#header {
height: 90px;
}
#menu {
float: left;
width: 140px;
}

#content {
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-left: 0px;
overflow: auto;
}



html div gedeeldte :
<div id="container">
<div id="header"></div>
<div id="menu"></div>
<div id="content"></div>
</div>

Indien je nu nog een extra div wil hebben aan de rechtkant dan zet je die even onder het menu <div id=rechtsmenu> </div>
extra css
#rechtsmenu {
float: right;
width: 140px;
}

Succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Smulders
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 18.04.2008 07:23:
Zelf Weten schreef op 18.04.2008 05:52:
*bump*

Welliswaar geen 24 uur later, maar wel een klein 12 uur en deze post is bij thuiskomst om rondom 6 uur gepost. SanThe, ik wacht op je standaard NIET BUMPEN reactie, maar zou niet zo sympathiek zijn!

-x-

Dat doet SanThe niet om onsympathiek te zijn, maar omdat dat nu eenmaal de regels zijn. Anders werkt iedereen steeds zijn/ haar topic weer omhoog en dat willen we niet.

Als je weet dat het niet mag (en dat geef je toch wel duidelijk aan!) doe het dan gewoon niet, je lokt nu zelfs een reactie uit.

Mee eens. Volgende bump == topic closed, wat mij betreft.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:40:00
Quote Anchor link
Mijn excuses. Ik snap 't.

Echter Bart, ik heb het geprobeerd. Maar ik zie / snap niet zo goed wat hier anders aan is dan wat ik zelf heb. Behalve dan die overflow. Wat moet ik wijzigen als je kijkt naar mijn stuk CSS? Dus dan bedoel ik dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
#outer {
    width: 1000px;
    margin: 0px auto;
    background-color: #fff;
    color: #333;
     line-height: 130%;
}

#inner {
    width: 980px;
    padding-top: 10px;
    margin: 10px auto;
}

#header {
     padding: .5em;
    background-color: #ddd;
    height: 120px;
    border-bottom: 1px solid gray;
}

#leftnav {
    float: left;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#rightnav {
    float: right;    
    background: #C0C0C0;
    width: 160px;
    padding: 1em;
    margin: 0 0 15px 0;
}

#content {
    float: left;
    overflow: auto;
    position: absolute;
    width: 200px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 15px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
Zelf Weten

Zelf Weten

18/04/2008 14:45:00
Quote Anchor link
Daarnaast.

Als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#content {
    float: left;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}


Staat hij goed in het midden, maar is hij niet breed genoeg. Als ik dan dus vervolgens een width: wil toevoegen komt hij eronder te staan. Dit dus bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#content {
    float: left;
        width: 450px;
    background: #909090;
    padding: 1em;
    margin: 0px 200px 0px 200px;
    border-left: 1px solid gray;
    border-right: 1px solid gray;
}
 
- SanThe -

- SanThe -

18/04/2008 14:47:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

19/04/2008 15:10:00
Quote Anchor link
Heb hem al opgelost. Duurde even, maar de tip van Bart was toch de goede. Hij formuleerde 'm alleen een beetje raar, maar ben eruit gekomen.

DANK!

p.s. slotje mag erop!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.