Geen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim S

Tim S

31/10/2012 21:59:16
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben bezig met een website en had hiervoor een gastenboek met boven elk bericht een afbeelding. Nu krijg ik ineens geen afbeelding meer te zien en alleen een rood kruis. De link klopt dus het is voor mij een raadsel...

Ik heb verder nog een afbeelding deze is ook niet te zien, alleen de afbeeldingen die als background staan in css doen het nog.

Heeft iemand enig idee hoe dit kan??
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 00:04:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:01:17
Quote Anchor link
Een hotlinkbeveiliging?
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

31/10/2012 22:01:29
Quote Anchor link
^^
Gewijzigd op 31/10/2012 22:08:22 door Olivier Peeters
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 22:30:19
Quote Anchor link
Nee ik heb geen hotlinkbeveiliging, had er ook nog nooit van gehoord maar ik heb zelf niks hieraan gedaan dus dit lijkt me niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:48:43
Quote Anchor link
Is je afbeelding niet stuk ofzo?
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 23:11:45
Quote Anchor link
Nee het gaat om 2 verschillende afbeeldingen, ik heb ze zojuist bekeken en dit kan niet het probleem zijn.
Ik heb ook nog om te testen een afbeelding op een andere pagina gezet en krijg hier weer geen afbeelding te zien. Het probleem zit hem dus niet in de afbeeldingen de link hier naar toe of .htaccess.


Ook heb ik al eerder problemen met de gd library gehad, kreeg toen ook geen afbeeldingen te zien maar alleen een kruis of pictogram. Dit is al een tijd geleden en ik ben hier toen maar niet mee verder gegaan.

Ik heb de website getest op me computer en laptop, bij beide hetzelfde probleem....
 
Chris PHP

Chris PHP

01/11/2012 07:33:23
Quote Anchor link
Hoe wordt je afbeelding aangeroepen?

Zo: ../images/afbeelding.jpg

of

Zo: http://www.jesite.nl/images/afbeeldingen.jpg

Localhost slikt beide methodes maar zodra je online gaat moet je 9 van de 10 keer het complete pad gebruiken, zoals het laatste voorbeeld wat ik geef.
Gewijzigd op 01/11/2012 07:34:00 door Chris PHP
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/11/2012 08:45:00
Quote Anchor link
Gooi je html code eens door de w3c validator. Misschien wordt er ergens een tag niet goed afgesloten of zo
 
Tim S

Tim S

01/11/2012 22:51:58
Quote Anchor link
Ik heb de html code gecontroleerd, hierbij geen fouten. Ik heb ook de afbeeldingen geprobeerd aan te roepen via het volledige pad, dat had oog geen resultaat.

Ik werk momenteel nog met een include systeem van http://www.html-site.nl/forum/24_18237_0.html. Ik ben ook bezig met een eigen systeem waarbij alle pagina's uit de database komen maar dit is nog niet klaar.

de index.php ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$map
= "inc/"; // De map waar de includes inkomen, (moet een slash achter).
$pagina404 = $map."error404.php"; // de 404 pagina
$paginahome = $map."home.php"; // De home pagina

// staat ?pagina=iets in de url?

if(isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $map.basename($_GET['pagina']).".php"; // De totale map en bestandnaam bepalen
   if(!file_exists($pagina)) {
       $pagina = $pagina404;
   }
}
  else {
   $pagina = $paginahome;
}


$paginanaam = str_replace('.php', '', basename($pagina));
$title = " ". ucfirst($paginanaam);
// ucfirst is een functie om van de eerste letter een hoofdletter te maken, de rest klein letters.
?>

<head>
...
</head>
<body>
//als ik hier een afbeelding zet gaat alles goed
<div class='pagina'>
    <?php include($pagina); ?>//in een van deze pagina's niet
</div>
</body>


Ik heb hier niets meer aan veranderd en eerst werkte alles goed, nu kan ik ineens geen foto's meer zien in een
pagina die via dit systeem wordt ge-include. Als ik de afbeelding in de index.php zet dan zie ik hem wel.

Heeft iemand enig idee hoe dit zomaar kan veranderen?
Gewijzigd op 01/11/2012 22:52:19 door Tim S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/11/2012 09:16:49
Quote Anchor link
Dit klinkt als een fout pad.....
 
Tim S

Tim S

02/11/2012 11:29:25
Quote Anchor link
Ja maar ik heb hier niets aan veranderd. Eerst haalde ik de afbeeldingen uit een map afbeeldingen en dit ging goed. Nu heb ik om te testen ook de afbeeldingen in de map inc gezet waar alles uit wordt gehaald. Maar dit heeft het zelfde effect. Ook haalt hij wel de afbeeldingen op, als hij geen afbeeldinge op kan vinden krijg je ookngeen rood kruis of pictogram. Kortom het is een vreemd verhaal....

Als iemand nog ideen heeft goor ik het wel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/11/2012 12:09:01
Quote Anchor link
Ga eens op zo'n rood kruis staan en klik daar met je rechtermuisknop op. Kijk dan eens wat er staat bij 'properties' of 'eigenschappen'.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 19:50:17
Quote Anchor link
protocol: HyperText Transfer Protocol

type: Niet beschikbaar

Groote: niet beschikbaar

afmetingen: 20 x 30 px

gemaakt: niet beschikbaar

gewijzigd niet beschikbaar

Het adres klopt ook gewoon, en dit zie ik bij alle afbeeldingen...?
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 20:01:45
Quote Anchor link
Geef het adres eens van de afbeelding?
En eventueel een link naar zo'n pagina waarop die afbeelding moet staan.

Want de link die je gaf, geeft alleen maar een 404.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:14:29
Quote Anchor link
http://localhost/onlinewebsites/paranormalehulp/afbeeldingen/kaarsje.gif

Dit is de url en deze klopt, ik heb hier ook niets aan veranderd. Ik heb ook de afbeeldingen gezet in de map inc waar alle pagina's staan, dit had hetzelfde effect.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2012 20:17:48
Quote Anchor link
Dat is geen normale url. Daar moet sowieso een extensie bij. En localhost.....?
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:17:54
Quote Anchor link
Ik heb de url aangepast om te testen.
Als je de url ophaalt via html href, dan krijg je "../afbeeldingen/kaarsje-bewegend.gif". Dit had ik eerst en dit geeft hetzelfde effect.
 
Wouter J

Wouter J

04/11/2012 21:24:00
Quote Anchor link
Je probeert vanuit een online server een local bestand op te vragen? Dat kan natuurlijk nooit..
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 21:30:17
Quote Anchor link
Blij dat ik toch een goede vraag stelde.

Heb je ook nog een link van het ONLINE-gebeuren: dus de pagina waarop je de afbeelding wilt tonen. Liefst met de <IMG> in de HTML erbij.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 21:39:32
Quote Anchor link
mi o my .. het lijkt wel paranormaal
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:40:59
Quote Anchor link
Dit staat op me test-server, de pagina die online staat is goed. De online pagina kan ik juist niet meer veranderen omdat ik dan alle afbeeldingen kwijt ben. De online website is http://www.paranormalehulp.com

Op de online pagina zie je ook de img tag staan op de pagina bekijk alle kaarsjes. Het is me eerste website die ik voor een kennis heb gemaakt, er zitten nog wat foutjes in de code maar ik kan dit niet meer veranderen omdat de afbeeldingen niet meer zichtbaar zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.