Geen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim S

Tim S

31/10/2012 21:59:16
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben bezig met een website en had hiervoor een gastenboek met boven elk bericht een afbeelding. Nu krijg ik ineens geen afbeelding meer te zien en alleen een rood kruis. De link klopt dus het is voor mij een raadsel...

Ik heb verder nog een afbeelding deze is ook niet te zien, alleen de afbeeldingen die als background staan in css doen het nog.

Heeft iemand enig idee hoe dit kan??
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:38:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:01:17
Quote Anchor link
Een hotlinkbeveiliging?
 
Olivier Peeters

Olivier Peeters

31/10/2012 22:01:29
Quote Anchor link
^^
Gewijzigd op 31/10/2012 22:08:22 door Olivier Peeters
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 22:30:19
Quote Anchor link
Nee ik heb geen hotlinkbeveiliging, had er ook nog nooit van gehoord maar ik heb zelf niks hieraan gedaan dus dit lijkt me niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2012 22:48:43
Quote Anchor link
Is je afbeelding niet stuk ofzo?
 
Tim S

Tim S

31/10/2012 23:11:45
Quote Anchor link
Nee het gaat om 2 verschillende afbeeldingen, ik heb ze zojuist bekeken en dit kan niet het probleem zijn.
Ik heb ook nog om te testen een afbeelding op een andere pagina gezet en krijg hier weer geen afbeelding te zien. Het probleem zit hem dus niet in de afbeeldingen de link hier naar toe of .htaccess.


Ook heb ik al eerder problemen met de gd library gehad, kreeg toen ook geen afbeeldingen te zien maar alleen een kruis of pictogram. Dit is al een tijd geleden en ik ben hier toen maar niet mee verder gegaan.

Ik heb de website getest op me computer en laptop, bij beide hetzelfde probleem....
 
Chris PHP

Chris PHP

01/11/2012 07:33:23
Quote Anchor link
Hoe wordt je afbeelding aangeroepen?

Zo: ../images/afbeelding.jpg

of

Zo: http://www.jesite.nl/images/afbeeldingen.jpg

Localhost slikt beide methodes maar zodra je online gaat moet je 9 van de 10 keer het complete pad gebruiken, zoals het laatste voorbeeld wat ik geef.
Gewijzigd op 01/11/2012 07:34:00 door Chris PHP
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/11/2012 08:45:00
Quote Anchor link
Gooi je html code eens door de w3c validator. Misschien wordt er ergens een tag niet goed afgesloten of zo
 
Tim S

Tim S

01/11/2012 22:51:58
Quote Anchor link
Ik heb de html code gecontroleerd, hierbij geen fouten. Ik heb ook de afbeeldingen geprobeerd aan te roepen via het volledige pad, dat had oog geen resultaat.

Ik werk momenteel nog met een include systeem van http://www.html-site.nl/forum/24_18237_0.html. Ik ben ook bezig met een eigen systeem waarbij alle pagina's uit de database komen maar dit is nog niet klaar.

de index.php ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$map
= "inc/"; // De map waar de includes inkomen, (moet een slash achter).
$pagina404 = $map."error404.php"; // de 404 pagina
$paginahome = $map."home.php"; // De home pagina

// staat ?pagina=iets in de url?

if(isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $map.basename($_GET['pagina']).".php"; // De totale map en bestandnaam bepalen
   if(!file_exists($pagina)) {
       $pagina = $pagina404;
   }
}
  else {
   $pagina = $paginahome;
}


$paginanaam = str_replace('.php', '', basename($pagina));
$title = " ". ucfirst($paginanaam);
// ucfirst is een functie om van de eerste letter een hoofdletter te maken, de rest klein letters.
?>

<head>
...
</head>
<body>
//als ik hier een afbeelding zet gaat alles goed
<div class='pagina'>
    <?php include($pagina); ?>//in een van deze pagina's niet
</div>
</body>


Ik heb hier niets meer aan veranderd en eerst werkte alles goed, nu kan ik ineens geen foto's meer zien in een
pagina die via dit systeem wordt ge-include. Als ik de afbeelding in de index.php zet dan zie ik hem wel.

Heeft iemand enig idee hoe dit zomaar kan veranderen?
Gewijzigd op 01/11/2012 22:52:19 door Tim S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/11/2012 09:16:49
Quote Anchor link
Dit klinkt als een fout pad.....
 
Tim S

Tim S

02/11/2012 11:29:25
Quote Anchor link
Ja maar ik heb hier niets aan veranderd. Eerst haalde ik de afbeeldingen uit een map afbeeldingen en dit ging goed. Nu heb ik om te testen ook de afbeeldingen in de map inc gezet waar alles uit wordt gehaald. Maar dit heeft het zelfde effect. Ook haalt hij wel de afbeeldingen op, als hij geen afbeeldinge op kan vinden krijg je ookngeen rood kruis of pictogram. Kortom het is een vreemd verhaal....

Als iemand nog ideen heeft goor ik het wel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/11/2012 12:09:01
Quote Anchor link
Ga eens op zo'n rood kruis staan en klik daar met je rechtermuisknop op. Kijk dan eens wat er staat bij 'properties' of 'eigenschappen'.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 19:50:17
Quote Anchor link
protocol: HyperText Transfer Protocol

type: Niet beschikbaar

Groote: niet beschikbaar

afmetingen: 20 x 30 px

gemaakt: niet beschikbaar

gewijzigd niet beschikbaar

Het adres klopt ook gewoon, en dit zie ik bij alle afbeeldingen...?
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 20:01:45
Quote Anchor link
Geef het adres eens van de afbeelding?
En eventueel een link naar zo'n pagina waarop die afbeelding moet staan.

Want de link die je gaf, geeft alleen maar een 404.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:14:29
Quote Anchor link
http://localhost/onlinewebsites/paranormalehulp/afbeeldingen/kaarsje.gif

Dit is de url en deze klopt, ik heb hier ook niets aan veranderd. Ik heb ook de afbeeldingen gezet in de map inc waar alle pagina's staan, dit had hetzelfde effect.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2012 20:17:48
Quote Anchor link
Dat is geen normale url. Daar moet sowieso een extensie bij. En localhost.....?
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:17:54
Quote Anchor link
Ik heb de url aangepast om te testen.
Als je de url ophaalt via html href, dan krijg je "../afbeeldingen/kaarsje-bewegend.gif". Dit had ik eerst en dit geeft hetzelfde effect.
 
Wouter J

Wouter J

04/11/2012 21:24:00
Quote Anchor link
Je probeert vanuit een online server een local bestand op te vragen? Dat kan natuurlijk nooit..
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 21:30:17
Quote Anchor link
Blij dat ik toch een goede vraag stelde.

Heb je ook nog een link van het ONLINE-gebeuren: dus de pagina waarop je de afbeelding wilt tonen. Liefst met de <IMG> in de HTML erbij.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 21:39:32
Quote Anchor link
mi o my .. het lijkt wel paranormaal
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:40:59
Quote Anchor link
Dit staat op me test-server, de pagina die online staat is goed. De online pagina kan ik juist niet meer veranderen omdat ik dan alle afbeeldingen kwijt ben. De online website is http://www.paranormalehulp.com

Op de online pagina zie je ook de img tag staan op de pagina bekijk alle kaarsjes. Het is me eerste website die ik voor een kennis heb gemaakt, er zitten nog wat foutjes in de code maar ik kan dit niet meer veranderen omdat de afbeeldingen niet meer zichtbaar zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.