Geen error melding wel white page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:08:23
Quote Anchor link
Beste Leden,

Wie kan hier de fout vinden: Met error report krijg ik geen errors? Code sluit ook goed af geen rare dingen te zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
                                <?php
                                if(!ctype_digit($_POST['telefoon'])) $telefoon_fout = 1;

                                
                                $mail_ontv = array();

                                $mail_ontv[] = '[email protected]';
                                

                                
                                if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                {

                                    // naam controle
                                    if (empty($_POST['naam']))
                                        $naam_fout = 1;
                                    // plaats controle
                                    if (empty($_POST['woonplaats']))
                                        $woonplaats_fout = 1;        
                                    // telefoonnummer controle
                                    if (empty($_POST['telefoon']))
                                        $telefoon_fout = 1;        
                                    elseif(!empty($telefoon_fout)) echo 'Uw telefoonnummer mag alleen uit cijfers bestaan';
                                    //kenteken controle
                                    
                                    // e-mail controle

                                    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                                            $email_fout = 1;
                                    // antiflood controle
                                    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
                                    {

                                        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
                                        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
                                        if($tijd < $seconde)
                                            $antiflood = 1;
                                    }
                                }


                                // Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
                                if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['telefoon']) || !empty($telefoon_fout) || empty($_POST['woonplaats']) || !empty($woonplaats_fout)|| empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
                                {

                                    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                    {

                                        if (!empty($naam_fout))
                                            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
                                        elseif (!empty($email_fout))
                                            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
                                        elseif (!empty($telefoon_fout))
                                            echo '<p>Uw telefoon nummer is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($woonplaats_fout))
                                            echo '<p>Uw woonplaats is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($antiflood))
                                            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
                                        else
                                            echo '<p>U bent het onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
                                    }

                                    
                                }

                                ?>

                                
                                
                                
                                
                                
                                <?php
                                  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" id="contactformulier" /'>
                                ?>

                                
                                    <h3>Uw gegevens</h3>
                                    <form class="cmxform" id="form" method="get">
                                        <fieldset>
                                            <div class="row">
                                                <div class="col-md-7">
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="naam" name="naam" placeholder="Naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="woonplaats" name="woonplaats" placeholder="Woonplaats" value="' . (isset($_POST['woonplaats']) ? htmlspecialchars($_POST['woonplaats']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="telefoon" name="telefoon" placeholder="Telefoonnummer" value="' . (isset($_POST['telefoon']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoon']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="mail" name="mail" placeholder="e-mailadres" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" />
                                                </div>
                                                <div class="col-md-5">
                                                    <div class="area">
                                                        <textarea cols="5" rows="5" name="message" required placeholder="Bericht">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea>
                                                    </div>
                                                </div>
                                            </div>
                                            <div class="row">
                                                <div class="buttons">
                                                    <label>
                                              
                                                        <input type="checkbox"  class="styled"name="mijnBetaalPlan" '.($mijnBetaalPlan == 'ja' ? 'checked="checked"' : "").' value="ja" />
                                                    </label>
                                                    <input type="submit" class="button" value="Verzenden">
                                                </div>
                                            
                                            </div>
                                        </fieldset>
                                    </form>
                                </div>


Aar C:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/03/2015 15:21:10 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:56:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:23:07
Quote Anchor link
Toch is er wel een fout, en staat je error-reporting blijkbaar niet aan.

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '?>' in /script.php on line 67


Regel 66 mist een punt-komma.
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:40:19
Quote Anchor link
Bedankt, Aar. Zal denk ik op de server uitgeschakeld staan?
Error fixd, maar moet nog ergens een foutje zitten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:41:48
Quote Anchor link
zet bovenaan na je PHP-tag dit neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);


Dan zou je wel foutmeldingen moeten zien.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:42:02 door - Ariën -
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:53:27
Quote Anchor link
Helemaal bovenin de pagina het volgende neergezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


uitkomt broncode: leeg. Word totaal niet opgepakt. Nu heb ik even alle PHP in een bestandje geladen, en die blijft hetzelfde geprobeerd, helaas ook zonder resultaat.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:59:51 door Jan Graneker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 16:53:57
Quote Anchor link
Installeer dan een goede code-editor, zoals Netbeans. Die vertelt ook waar je syntax-fouten zitten.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/03/2015 17:23:52
Quote Anchor link
Ah, ik denk dat ik begrijp wat je probeert te doen toen ik die PHP-passages zag in je formulier zelf zonder afbakening met PHP-blokken.

Het simpele antwoord: zo werkt echo niet :).

Daarnaast hoef je ook niet al je HTML te echo'en.

Je kunt prima on-the-fly PHP-blokken openen en sluiten in HTML. Probeer dat eens?

Als je regel 67 fixt (ook de afsluitende quote van echo op de goede plaats zet) dan zou je al wat meer moeten zien. Omdat de ontwikkeling problematisch lijkt zou ik de regels voor het tonen en weergeven van fouten wel laten staan, want wellicht doet je webserver nog allerlei zaken die mogelijk roet in het eten gooien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.