Geen error melding wel white page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:08:23
Quote Anchor link
Beste Leden,

Wie kan hier de fout vinden: Met error report krijg ik geen errors? Code sluit ook goed af geen rare dingen te zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
                                <?php
                                if(!ctype_digit($_POST['telefoon'])) $telefoon_fout = 1;

                                
                                $mail_ontv = array();

                                $mail_ontv[] = '[email protected]';
                                

                                
                                if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                {

                                    // naam controle
                                    if (empty($_POST['naam']))
                                        $naam_fout = 1;
                                    // plaats controle
                                    if (empty($_POST['woonplaats']))
                                        $woonplaats_fout = 1;        
                                    // telefoonnummer controle
                                    if (empty($_POST['telefoon']))
                                        $telefoon_fout = 1;        
                                    elseif(!empty($telefoon_fout)) echo 'Uw telefoonnummer mag alleen uit cijfers bestaan';
                                    //kenteken controle
                                    
                                    // e-mail controle

                                    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                                            $email_fout = 1;
                                    // antiflood controle
                                    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
                                    {

                                        $seconde = 20; // 20 seconden voordat dezelfde persoon nog een keer een e-mail mag versturen
                                        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
                                        if($tijd < $seconde)
                                            $antiflood = 1;
                                    }
                                }


                                // Kijk of alle velden zijn ingevuld - naam mag alleen uit letters bestaan en het e-mailadres moet juist zijn
                                if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['telefoon']) || !empty($telefoon_fout) || empty($_POST['woonplaats']) || !empty($woonplaats_fout)|| empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
                                {

                                    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                                    {

                                        if (!empty($naam_fout))
                                            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
                                        elseif (!empty($email_fout))
                                            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
                                        elseif (!empty($telefoon_fout))
                                            echo '<p>Uw telefoon nummer is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($woonplaats_fout))
                                            echo '<p>Uw woonplaats is niet juist.</p>';    
                                        elseif (!empty($antiflood))
                                            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
                                        else
                                            echo '<p>U bent het onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
                                    }

                                    
                                }

                                ?>

                                
                                
                                
                                
                                
                                <?php
                                  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" id="contactformulier" /'>
                                ?>

                                
                                    <h3>Uw gegevens</h3>
                                    <form class="cmxform" id="form" method="get">
                                        <fieldset>
                                            <div class="row">
                                                <div class="col-md-7">
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="naam" name="naam" placeholder="Naam" value="' . (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="woonplaats" name="woonplaats" placeholder="Woonplaats" value="' . (isset($_POST['woonplaats']) ? htmlspecialchars($_POST['woonplaats']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="telefoon" name="telefoon" placeholder="Telefoonnummer" value="' . (isset($_POST['telefoon']) ? htmlspecialchars($_POST['telefoon']) : '') . '" />
                                                    <input type="text" class="w96 field" id="mail" name="mail" placeholder="e-mailadres" value="' . (isset($_POST['mail']) ? htmlspecialchars($_POST['mail']) : '') . '" />
                                                </div>
                                                <div class="col-md-5">
                                                    <div class="area">
                                                        <textarea cols="5" rows="5" name="message" required placeholder="Bericht">' . (isset($_POST['bericht']) ? htmlspecialchars($_POST['bericht']) : '') . '</textarea>
                                                    </div>
                                                </div>
                                            </div>
                                            <div class="row">
                                                <div class="buttons">
                                                    <label>
                                              
                                                        <input type="checkbox"  class="styled"name="mijnBetaalPlan" '.($mijnBetaalPlan == 'ja' ? 'checked="checked"' : "").' value="ja" />
                                                    </label>
                                                    <input type="submit" class="button" value="Verzenden">
                                                </div>
                                            
                                            </div>
                                        </fieldset>
                                    </form>
                                </div>


Aar C:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 16/03/2015 15:21:10 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:37:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:23:07
Quote Anchor link
Toch is er wel een fout, en staat je error-reporting blijkbaar niet aan.

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '?>' in /script.php on line 67


Regel 66 mist een punt-komma.
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:40:19
Quote Anchor link
Bedankt, Aar. Zal denk ik op de server uitgeschakeld staan?
Error fixd, maar moet nog ergens een foutje zitten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 15:41:48
Quote Anchor link
zet bovenaan na je PHP-tag dit neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);


Dan zou je wel foutmeldingen moeten zien.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:42:02 door - Ariën -
 
Jan Graneker

Jan Graneker

16/03/2015 15:53:27
Quote Anchor link
Helemaal bovenin de pagina het volgende neergezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
?>


uitkomt broncode: leeg. Word totaal niet opgepakt. Nu heb ik even alle PHP in een bestandje geladen, en die blijft hetzelfde geprobeerd, helaas ook zonder resultaat.
Gewijzigd op 16/03/2015 15:59:51 door Jan Graneker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2015 16:53:57
Quote Anchor link
Installeer dan een goede code-editor, zoals Netbeans. Die vertelt ook waar je syntax-fouten zitten.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/03/2015 17:23:52
Quote Anchor link
Ah, ik denk dat ik begrijp wat je probeert te doen toen ik die PHP-passages zag in je formulier zelf zonder afbakening met PHP-blokken.

Het simpele antwoord: zo werkt echo niet :).

Daarnaast hoef je ook niet al je HTML te echo'en.

Je kunt prima on-the-fly PHP-blokken openen en sluiten in HTML. Probeer dat eens?

Als je regel 67 fixt (ook de afsluitende quote van echo op de goede plaats zet) dan zou je al wat meer moeten zien. Omdat de ontwikkeling problematisch lijkt zou ik de regels voor het tonen en weergeven van fouten wel laten staan, want wellicht doet je webserver nog allerlei zaken die mogelijk roet in het eten gooien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.