geen mail via hotmail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:08:00
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waarom ik met dit mail script niet altijd mail ontvang via hotmail.
in dit script vul je een mail adres van de ontvanger in
en een mail adres van de verzender.
als de mail adressen een hotmail adres zijn ontvang ik de mail niet altijd.
de functie checkmail heb ik er al uitgegooit maar toch werkt het niet.
als ik 2x een gmail adres invul werkt het wel.
kan iemand mij vertellen of dit door het script komt of door hotmail.
en wat ik er aan kan doen.
bvd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?
    
        
/*function checkmail($mail)
{
    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
} */

// geef e-mail adres op van ontvanger

$mail_ontv = "";

// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST["maillist"]  || !$_POST['adres']  || !$_POST['postcode']  || !$_POST['woonplaats']  || !$_POST['artikel']  || !$_POST['aantal']  ))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['naam'] || !$_POST['mail'] || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

        echo "Je bent je naam, e-mail adres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen. Ook kan het zijn ";
        echo "dat je een verkeerd e-mail adres hebt ingevuld.<p>";
    }

      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo "<form method=\"POST\" ACTION=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "\">";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw persoonlijke gegevens in.</td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // naam
    echo "<tr><td class=\"style10\">Naam:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"naam\" value=\"" . $_POST['naam'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // adres
    echo "<tr><td class=\"style10\">Adres:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"25\" name=\"adres\" value=\"" . $_POST['adres'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // postcode
    echo "<tr><td class=\"style10\">Postcode:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"6\" name=\"postcode\" value=\"" . $_POST['postcode'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // woonplaats
    echo "<tr><td class=\"style10\">Woonplaats:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"20\" name=\"woonplaats\" value=\"" . $_POST['woonplaats'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // mail
    echo "<tr><td class=\"style10\">E-mail:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"35\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Vul hier uw te bestellen artikelen in.</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikel\" value=\"" . $_POST['artikel'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantal\" value=\"" . $_POST['aantal'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeltwee\" value=\"" . $_POST['artikeltwee'] . "\"></td></tr>";
 
    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaltwee\" value=\"" . $_POST['aantaltwee'] . "\"></td></tr>";  
 
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikeldrie\" value=\"" . $_POST['artikeldrie'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantaldrie\" value=\"" . $_POST['aantaldrie'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // artikel
    echo "<tr><td class=\"style10\">Artikel:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"40\" name=\"artikelvier\" value=\"" . $_POST['artikelvier'] . "\"></td></tr>";

    // aantal
    echo "<tr><td class=\"style10\">Aantal:</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" size=\"2\" name=\"aantalvier\" value=\"" . $_POST['aantalvier'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";  
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    // checkbox
    echo "<tr><td class=\"style10\"><input type=\"checkbox\" name=\"maillist\">Ik ga akkoord met de voorwaarden</td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // button
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\"></td></tr>";
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
    echo "<tr><td class=\"style13\">Als wij uw gegevens ontvangen hebben krijgt u een bevestiging per e-mail</td></tr>";
    
    
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
    
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
}

// versturen naar
else
{      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
    $inhoud_mail = "===================================================\n";
    $inhoud_mail .= "INGEVULD BESTEL FORMULIER\n";
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Adres: " . $_POST['adres'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Postcode: " . $_POST['postcode'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Woonplaats: " . $_POST['woonplaats'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . $_POST['mail'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikel'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantal'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaltwee'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikeldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantaldrie'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Artikel: " . $_POST['artikelvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantalvier'] . "\n";
    $inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n";
    $inhoud_mail .= "ja ik heb de algemene voorwaarden gelezen\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
      
    $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
    
    $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers);
      
    
    echo "Bedankt voor het plaatsen van de bestelling.";
    echo "U ontvangt een bericht als u bestelling verwerkt wordt.";  
    
    echo "We nemen alles serieus en zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie ";
    echo "die we binnen krijgen. Je e-mail adres zal nooit aan derden worden gegeven.";
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:06:46
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:13:00
Quote Anchor link
Bij hotmail zijn de headers belangrijk. Download de PHP mailer class en werk daarmee, dan zal het wel lukken.
 
Rein Broekman

rein Broekman

02/11/2006 23:24:00
Quote Anchor link
dit is niet anders op te lossen dat ik bv een header meestuur in mijn php script. moet zeggen dat ik nog nooit met php mailer heb gewerkt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2006 23:55:00
Quote Anchor link
Probeer het, en je zult er geen spijt van krijgen. Er zit goede documentatie bij.
 
Rein Broekman

rein Broekman

03/11/2006 00:01:00
Quote Anchor link
ok thanx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.