Geen output 2de query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »
Axl vd

axl vd

07/11/2013 09:43:09
Quote Anchor link
Hallo,

zit muurvast, eerste table wordt geloopt, maar het ordenen en uitlezen van de twee query lukt niet, enig idee?

connect.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php //connect.php
$db_hostname = 'localhost';
$db_database = 'DB';
$db_username = 'gebruiker';
$db_password = 'wachtwoordje';
?>



Product pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
<?php
//--------------------------------Verbinden en Ophalen verbinding gegevens connect.php----------------------------------
require_once 'Includes/connect.php';

$db_server = mysql_connect($db_hostname, $db_username, $db_password);
if (!$db_server) die("Unable to connect to MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db($db_database)
or die("Unable to select database: " . mysql_error());

    //------------------------------------------------------------------        
          

 if(isset($_GET['action']) && $_GET['action']=="add"){
      
        $id=intval($_GET['id']);
      
        if(isset($_SESSION['cart'][$id])){
          
            $_SESSION['cart'][$id]['quantity']++;
          
        }
else{
          
            $sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id"
;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            if(mysql_num_rows($query_s)!=0){
                $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
              
                $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                        "quantity" => 1,
                        "price" => $row_s['price']
                    );
              
              
            }

            else
            {  //berichtje bij fout product id
                $message="Het product ID is ongeldig!";
            }
        }
    }

  
echo "<h1>Kerstbomen</h1>";
 //als het niet klopt, dam bericht
if(isset($message))
{

    echo "<h2>$message</h2>";
}

else
{
    //tafel hoofdje
    $table_thead = '
        <table>
            <tr>
            <th>ID</th>
                <th>Id product</th>
                <th>size</th>
                <th>diameter</th>
                <th>tips</th>
                <th>nr_of_bulb</th>
                <th>cu_ft</th>
                <th>l</th>
                <th>w</th>
                <th>h</th>
                <th>cbm</th>
                <th>g_w</th>
                <th>n_w</th>
                <th>stand</th>
                <th>pack</th>
                <th>warehouse</th>
                <th>Price</th>
                <th>barcode</th>
                <th>Quantity</th>
            </tr>
    '
;
  
    //query om namen op te halen
    $sql_getname = "
        SELECT *
        FROM naam
        ORDER BY name ASC
    "
;
    //query namen uitvoeren
    $query_getname = mysql_query($sql_getname);
  
    // loop door alle verschillende namen heen
    while( $row_name = mysql_fetch_assoc($query_getname) )
    {

        // de naam waar je mee bezig bent
        $curname = $row_name['naam'];//naam
      
        // select alle producten waar die hooren bij de naam waar je mee bezig bent

        $sql_getProduct = "
            SELECT *
            FROM product
            WHERE $id_product = '$name';
        "
;
      
        $query_getProduct = mysql_query($sql_getProduct);
      
        // echo de naam van het product
        echo $row_s['id_name'];
      
        // echo de thead van tabel
        echo $table_thead;
      
        // echo de bijpassende producten
        while( $row_Product = mysql_fetch_assoc($query_getProduct) )
        {

            //ophalen gegevens
            echo "
                <tr>
                
                <td>"
.$row['id_product']."</td>
                <td>"
.$row['size']."</td>
                <td>"
.$row['diameter']."</td>
                <td>"
.$row['tips']."</td>
                <td>"
.$row['nr_of_bulb']."</td>
                <td>"
.$row['cu_ft']."</td>
                <td>"
.$row['l']."</td>
                <td>"
.$row['w']."</td>
                <td>"
.$row['h']."</td>
                <td>"
.$row['cbm']."</td>
                <td>"
.$row['g_w']."</td>
                <td>"
.$row['n_w']."</td>
                <td>"
.$row['stand']."</td>
                <td>"
.$row['pack']."</td>
                <td>"
.$row['warehouse']."</td>
                <td>"
.$row['price']."</td>
                <td>"
.$row['barcode']."</td>
                <td>"
.$row['id_name']."</td>
                <td>"
.$row['ID']."</td>
                <td> <b></b> <input class='quantity' type= 'text' name='aantal' size='2' maxlength='2' value='1'/></td>
                <td><a href='index.php?page=products&action=add&id="
.$row['id_product']."'>Product toevoegen</a></td>
                </tr>
            "
;
        }

      
        // echo einde van de table
        echo "</table>";  
    }
}

?>


uhm de sql

CREATE TABLE naam(
id_naam INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
name VARCHAR(30)
);

CREATE TABLE product(
ID INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
id_product VARCHAR(40),
size VARCHAR(30),
diameter VARCHAR(30),
tips VARCHAR(30),
nr_of_bulb VARCHAR(30),
cu_ft VARCHAR(30),
l VARCHAR(30),
w VARCHAR(30),
h VARCHAR(30),
cbm VARCHAR(30),
g_w VARCHAR(30),
n_w VARCHAR(30),
stand VARCHAR(30),
pack VARCHAR(30),
warehouse VARCHAR(30),
price VARCHAR(30),
barcode VARCHAR(30),
id_name VARCHAR(40)
);


wie kan mij helpen aub
Gewijzigd op 07/11/2013 09:44:56 door Axl vd
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 08:35:28
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 09:56:46
Quote Anchor link
Ook voor jou geldt; variabelen buiten quotes. Ik zie dat je dit soms wel doet en soms weer niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;

echo "<h2>" . $message . "</h2>";
?>


Verder mis je foutafhandeling. Als je dit zou hebben toegevoegd had je waarschijnlijk geweten wat er fout ging.
Daarnaast staat MySQL vanaf PHP 5.5 op 'deprecated' (afgeschaft) en zal dus binnenkort verdwijnen.
Het is dus handig om zo langzamerhand over te gaan op MySQLi.
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:04:09
Quote Anchor link
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

07/11/2013 10:09:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id";


Mag ik vragen waarom je hier geen tabel aangeeft waarvan je de data wilt hebben?
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:17:21
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:04:09:
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/

Heb je foutafhandeling ingebouwd dan? Anders krijg je inderdaad geen foutmeldingen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            
            if($query_s)
            {

                if(mysql_num_rows($query_s) > 0){
                    $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
                  
                    $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                            "quantity" => 1,
                            "price" => $row_s['price']
                        );
                  
                  
                }

                else
                {  //berichtje bij fout product id
                    $message="Geen product gevonden";
                }
            }

            else
            {
                $message = 'Er is een fout opgetreden<br />';
                $message .= mysql_error();
            }

?>

Dit zou toch echt een foutmelding moeten geven.
Gewijzigd op 07/11/2013 10:59:31 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:44:20
Quote Anchor link
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr
Gewijzigd op 07/11/2013 10:46:01 door axl vd
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:48:38
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:44:20:
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr


Je bedoelt dat je krijgt 'Er is een fout opgetreden' ?
Je moet kijken wat daar voor melding onderkomt (mysql_error) die vertelt je precies wat er mis is gegaan.

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error($query_s); ?>

moet je vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error(); ?>

Sorry :) Ben mysql niet meer gewend.

Je zult nou de foutmelding krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Er is een fout opgetreden
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE id_product=3' at line 2

Je weet nou dat ie fout gaat bij de WHERE. Als je nou daar gaat kijken zie je dat je FROM WHERE doet zonder tabel ipv FROM tabel WHERE.
Als je je foutafhandeling nou overal goed toepast, scheelt je dit een hoop werk.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:02:52 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 11:06:58
Quote Anchor link
Ben er mee aan het stoeien^^
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 11:12:09
Quote Anchor link
Trouwens nog een tip. Ik zet zelf altijd __LINE__ bij mijn database error. Omdat je vaak meerdere queries hebt en welke query fout gaat, gaat de bezoeker niks aan. Die mysql_error() moet je dan ook alleen voor jezelf houden. Dit kun je leuk doen met define.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
define('DEBUG',1); // Schakel deze aan (1) en uit (0) om je errors wel of niet te tonen

$message = 'Er is een fout opgetreden (' . __LINE__ . ')';
/*
* De volgende informatie moet je mooi voor jezelf houden en kunnen kwaadwillende
* alleen maar misbruik van maken.
* Zet DEBUG op 0 als je script klaar is dan wordt deze niet meer getoond
*/

if(DEBUG) { $message .= mysql_error() . mysql_errno() . '<br />' . $sql_s; }
?>

__LINE__ geeft de regelnummer in het script aan.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:16:11 door Michael -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/11/2013 18:07:01
Quote Anchor link
@Axl,

Wat je nu aan het doen bent is heel erg inefficiënt. Je slaat een cart op in een sessie op basis van het product_id, en daarna ga je de gegevens bij dat uit de database halen aan de hand van de het product_id wat in de sessie cart staat. Das dubbelop.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.