Geen output 2de query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Axl vd

axl vd

07/11/2013 09:43:09
Quote Anchor link
Hallo,

zit muurvast, eerste table wordt geloopt, maar het ordenen en uitlezen van de twee query lukt niet, enig idee?

connect.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php //connect.php
$db_hostname = 'localhost';
$db_database = 'DB';
$db_username = 'gebruiker';
$db_password = 'wachtwoordje';
?>



Product pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
<?php
//--------------------------------Verbinden en Ophalen verbinding gegevens connect.php----------------------------------
require_once 'Includes/connect.php';

$db_server = mysql_connect($db_hostname, $db_username, $db_password);
if (!$db_server) die("Unable to connect to MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db($db_database)
or die("Unable to select database: " . mysql_error());

    //------------------------------------------------------------------        
          

 if(isset($_GET['action']) && $_GET['action']=="add"){
      
        $id=intval($_GET['id']);
      
        if(isset($_SESSION['cart'][$id])){
          
            $_SESSION['cart'][$id]['quantity']++;
          
        }
else{
          
            $sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id"
;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            if(mysql_num_rows($query_s)!=0){
                $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
              
                $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                        "quantity" => 1,
                        "price" => $row_s['price']
                    );
              
              
            }

            else
            {  //berichtje bij fout product id
                $message="Het product ID is ongeldig!";
            }
        }
    }

  
echo "<h1>Kerstbomen</h1>";
 //als het niet klopt, dam bericht
if(isset($message))
{

    echo "<h2>$message</h2>";
}

else
{
    //tafel hoofdje
    $table_thead = '
        <table>
            <tr>
            <th>ID</th>
                <th>Id product</th>
                <th>size</th>
                <th>diameter</th>
                <th>tips</th>
                <th>nr_of_bulb</th>
                <th>cu_ft</th>
                <th>l</th>
                <th>w</th>
                <th>h</th>
                <th>cbm</th>
                <th>g_w</th>
                <th>n_w</th>
                <th>stand</th>
                <th>pack</th>
                <th>warehouse</th>
                <th>Price</th>
                <th>barcode</th>
                <th>Quantity</th>
            </tr>
    '
;
  
    //query om namen op te halen
    $sql_getname = "
        SELECT *
        FROM naam
        ORDER BY name ASC
    "
;
    //query namen uitvoeren
    $query_getname = mysql_query($sql_getname);
  
    // loop door alle verschillende namen heen
    while( $row_name = mysql_fetch_assoc($query_getname) )
    {

        // de naam waar je mee bezig bent
        $curname = $row_name['naam'];//naam
      
        // select alle producten waar die hooren bij de naam waar je mee bezig bent

        $sql_getProduct = "
            SELECT *
            FROM product
            WHERE $id_product = '$name';
        "
;
      
        $query_getProduct = mysql_query($sql_getProduct);
      
        // echo de naam van het product
        echo $row_s['id_name'];
      
        // echo de thead van tabel
        echo $table_thead;
      
        // echo de bijpassende producten
        while( $row_Product = mysql_fetch_assoc($query_getProduct) )
        {

            //ophalen gegevens
            echo "
                <tr>
                
                <td>"
.$row['id_product']."</td>
                <td>"
.$row['size']."</td>
                <td>"
.$row['diameter']."</td>
                <td>"
.$row['tips']."</td>
                <td>"
.$row['nr_of_bulb']."</td>
                <td>"
.$row['cu_ft']."</td>
                <td>"
.$row['l']."</td>
                <td>"
.$row['w']."</td>
                <td>"
.$row['h']."</td>
                <td>"
.$row['cbm']."</td>
                <td>"
.$row['g_w']."</td>
                <td>"
.$row['n_w']."</td>
                <td>"
.$row['stand']."</td>
                <td>"
.$row['pack']."</td>
                <td>"
.$row['warehouse']."</td>
                <td>"
.$row['price']."</td>
                <td>"
.$row['barcode']."</td>
                <td>"
.$row['id_name']."</td>
                <td>"
.$row['ID']."</td>
                <td> <b></b> <input class='quantity' type= 'text' name='aantal' size='2' maxlength='2' value='1'/></td>
                <td><a href='index.php?page=products&action=add&id="
.$row['id_product']."'>Product toevoegen</a></td>
                </tr>
            "
;
        }

      
        // echo einde van de table
        echo "</table>";  
    }
}

?>


uhm de sql

CREATE TABLE naam(
id_naam INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
name VARCHAR(30)
);

CREATE TABLE product(
ID INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
id_product VARCHAR(40),
size VARCHAR(30),
diameter VARCHAR(30),
tips VARCHAR(30),
nr_of_bulb VARCHAR(30),
cu_ft VARCHAR(30),
l VARCHAR(30),
w VARCHAR(30),
h VARCHAR(30),
cbm VARCHAR(30),
g_w VARCHAR(30),
n_w VARCHAR(30),
stand VARCHAR(30),
pack VARCHAR(30),
warehouse VARCHAR(30),
price VARCHAR(30),
barcode VARCHAR(30),
id_name VARCHAR(40)
);


wie kan mij helpen aub
Gewijzigd op 07/11/2013 09:44:56 door Axl vd
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 18:50:05
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 09:56:46
Quote Anchor link
Ook voor jou geldt; variabelen buiten quotes. Ik zie dat je dit soms wel doet en soms weer niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;

echo "<h2>" . $message . "</h2>";
?>


Verder mis je foutafhandeling. Als je dit zou hebben toegevoegd had je waarschijnlijk geweten wat er fout ging.
Daarnaast staat MySQL vanaf PHP 5.5 op 'deprecated' (afgeschaft) en zal dus binnenkort verdwijnen.
Het is dus handig om zo langzamerhand over te gaan op MySQLi.
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:04:09
Quote Anchor link
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

07/11/2013 10:09:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id";


Mag ik vragen waarom je hier geen tabel aangeeft waarvan je de data wilt hebben?
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:17:21
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:04:09:
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/

Heb je foutafhandeling ingebouwd dan? Anders krijg je inderdaad geen foutmeldingen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            
            if($query_s)
            {

                if(mysql_num_rows($query_s) > 0){
                    $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
                  
                    $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                            "quantity" => 1,
                            "price" => $row_s['price']
                        );
                  
                  
                }

                else
                {  //berichtje bij fout product id
                    $message="Geen product gevonden";
                }
            }

            else
            {
                $message = 'Er is een fout opgetreden<br />';
                $message .= mysql_error();
            }

?>

Dit zou toch echt een foutmelding moeten geven.
Gewijzigd op 07/11/2013 10:59:31 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:44:20
Quote Anchor link
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr
Gewijzigd op 07/11/2013 10:46:01 door axl vd
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:48:38
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:44:20:
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr


Je bedoelt dat je krijgt 'Er is een fout opgetreden' ?
Je moet kijken wat daar voor melding onderkomt (mysql_error) die vertelt je precies wat er mis is gegaan.

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error($query_s); ?>

moet je vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error(); ?>

Sorry :) Ben mysql niet meer gewend.

Je zult nou de foutmelding krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Er is een fout opgetreden
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE id_product=3' at line 2

Je weet nou dat ie fout gaat bij de WHERE. Als je nou daar gaat kijken zie je dat je FROM WHERE doet zonder tabel ipv FROM tabel WHERE.
Als je je foutafhandeling nou overal goed toepast, scheelt je dit een hoop werk.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:02:52 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 11:06:58
Quote Anchor link
Ben er mee aan het stoeien^^
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 11:12:09
Quote Anchor link
Trouwens nog een tip. Ik zet zelf altijd __LINE__ bij mijn database error. Omdat je vaak meerdere queries hebt en welke query fout gaat, gaat de bezoeker niks aan. Die mysql_error() moet je dan ook alleen voor jezelf houden. Dit kun je leuk doen met define.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
define('DEBUG',1); // Schakel deze aan (1) en uit (0) om je errors wel of niet te tonen

$message = 'Er is een fout opgetreden (' . __LINE__ . ')';
/*
* De volgende informatie moet je mooi voor jezelf houden en kunnen kwaadwillende
* alleen maar misbruik van maken.
* Zet DEBUG op 0 als je script klaar is dan wordt deze niet meer getoond
*/

if(DEBUG) { $message .= mysql_error() . mysql_errno() . '<br />' . $sql_s; }
?>

__LINE__ geeft de regelnummer in het script aan.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:16:11 door Michael -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/11/2013 18:07:01
Quote Anchor link
@Axl,

Wat je nu aan het doen bent is heel erg inefficiënt. Je slaat een cart op in een sessie op basis van het product_id, en daarna ga je de gegevens bij dat uit de database halen aan de hand van de het product_id wat in de sessie cart staat. Das dubbelop.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.