Geen output 2de query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »
Axl vd

axl vd

07/11/2013 09:43:09
Quote Anchor link
Hallo,

zit muurvast, eerste table wordt geloopt, maar het ordenen en uitlezen van de twee query lukt niet, enig idee?

connect.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php //connect.php
$db_hostname = 'localhost';
$db_database = 'DB';
$db_username = 'gebruiker';
$db_password = 'wachtwoordje';
?>



Product pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
<?php
//--------------------------------Verbinden en Ophalen verbinding gegevens connect.php----------------------------------
require_once 'Includes/connect.php';

$db_server = mysql_connect($db_hostname, $db_username, $db_password);
if (!$db_server) die("Unable to connect to MySQL: " . mysql_error());
mysql_select_db($db_database)
or die("Unable to select database: " . mysql_error());

    //------------------------------------------------------------------        
          

 if(isset($_GET['action']) && $_GET['action']=="add"){
      
        $id=intval($_GET['id']);
      
        if(isset($_SESSION['cart'][$id])){
          
            $_SESSION['cart'][$id]['quantity']++;
          
        }
else{
          
            $sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id"
;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            if(mysql_num_rows($query_s)!=0){
                $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
              
                $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                        "quantity" => 1,
                        "price" => $row_s['price']
                    );
              
              
            }

            else
            {  //berichtje bij fout product id
                $message="Het product ID is ongeldig!";
            }
        }
    }

  
echo "<h1>Kerstbomen</h1>";
 //als het niet klopt, dam bericht
if(isset($message))
{

    echo "<h2>$message</h2>";
}

else
{
    //tafel hoofdje
    $table_thead = '
        <table>
            <tr>
            <th>ID</th>
                <th>Id product</th>
                <th>size</th>
                <th>diameter</th>
                <th>tips</th>
                <th>nr_of_bulb</th>
                <th>cu_ft</th>
                <th>l</th>
                <th>w</th>
                <th>h</th>
                <th>cbm</th>
                <th>g_w</th>
                <th>n_w</th>
                <th>stand</th>
                <th>pack</th>
                <th>warehouse</th>
                <th>Price</th>
                <th>barcode</th>
                <th>Quantity</th>
            </tr>
    '
;
  
    //query om namen op te halen
    $sql_getname = "
        SELECT *
        FROM naam
        ORDER BY name ASC
    "
;
    //query namen uitvoeren
    $query_getname = mysql_query($sql_getname);
  
    // loop door alle verschillende namen heen
    while( $row_name = mysql_fetch_assoc($query_getname) )
    {

        // de naam waar je mee bezig bent
        $curname = $row_name['naam'];//naam
      
        // select alle producten waar die hooren bij de naam waar je mee bezig bent

        $sql_getProduct = "
            SELECT *
            FROM product
            WHERE $id_product = '$name';
        "
;
      
        $query_getProduct = mysql_query($sql_getProduct);
      
        // echo de naam van het product
        echo $row_s['id_name'];
      
        // echo de thead van tabel
        echo $table_thead;
      
        // echo de bijpassende producten
        while( $row_Product = mysql_fetch_assoc($query_getProduct) )
        {

            //ophalen gegevens
            echo "
                <tr>
                
                <td>"
.$row['id_product']."</td>
                <td>"
.$row['size']."</td>
                <td>"
.$row['diameter']."</td>
                <td>"
.$row['tips']."</td>
                <td>"
.$row['nr_of_bulb']."</td>
                <td>"
.$row['cu_ft']."</td>
                <td>"
.$row['l']."</td>
                <td>"
.$row['w']."</td>
                <td>"
.$row['h']."</td>
                <td>"
.$row['cbm']."</td>
                <td>"
.$row['g_w']."</td>
                <td>"
.$row['n_w']."</td>
                <td>"
.$row['stand']."</td>
                <td>"
.$row['pack']."</td>
                <td>"
.$row['warehouse']."</td>
                <td>"
.$row['price']."</td>
                <td>"
.$row['barcode']."</td>
                <td>"
.$row['id_name']."</td>
                <td>"
.$row['ID']."</td>
                <td> <b></b> <input class='quantity' type= 'text' name='aantal' size='2' maxlength='2' value='1'/></td>
                <td><a href='index.php?page=products&action=add&id="
.$row['id_product']."'>Product toevoegen</a></td>
                </tr>
            "
;
        }

      
        // echo einde van de table
        echo "</table>";  
    }
}

?>


uhm de sql

CREATE TABLE naam(
id_naam INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
name VARCHAR(30)
);

CREATE TABLE product(
ID INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
id_product VARCHAR(40),
size VARCHAR(30),
diameter VARCHAR(30),
tips VARCHAR(30),
nr_of_bulb VARCHAR(30),
cu_ft VARCHAR(30),
l VARCHAR(30),
w VARCHAR(30),
h VARCHAR(30),
cbm VARCHAR(30),
g_w VARCHAR(30),
n_w VARCHAR(30),
stand VARCHAR(30),
pack VARCHAR(30),
warehouse VARCHAR(30),
price VARCHAR(30),
barcode VARCHAR(30),
id_name VARCHAR(40)
);


wie kan mij helpen aub
Gewijzigd op 07/11/2013 09:44:56 door Axl vd
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 05:30:11
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 09:56:46
Quote Anchor link
Ook voor jou geldt; variabelen buiten quotes. Ik zie dat je dit soms wel doet en soms weer niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;

echo "<h2>" . $message . "</h2>";
?>


Verder mis je foutafhandeling. Als je dit zou hebben toegevoegd had je waarschijnlijk geweten wat er fout ging.
Daarnaast staat MySQL vanaf PHP 5.5 op 'deprecated' (afgeschaft) en zal dus binnenkort verdwijnen.
Het is dus handig om zo langzamerhand over te gaan op MySQLi.
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:04:09
Quote Anchor link
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

07/11/2013 10:09:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql_s="SELECT * FROM
                WHERE id_product=$id";


Mag ik vragen waarom je hier geen tabel aangeeft waarvan je de data wilt hebben?
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:17:21
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:04:09:
Krijg geen enkele gewone foutmelding

testpag

http://royalace.nl/

Heb je foutafhandeling ingebouwd dan? Anders krijg je inderdaad geen foutmeldingen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$sql_s
="SELECT * FROM
                WHERE id_product="
. $id;
            $query_s=mysql_query($sql_s);
            
            if($query_s)
            {

                if(mysql_num_rows($query_s) > 0){
                    $row_s=mysql_fetch_array($query_s);
                  
                    $_SESSION['cart'][$row_s['id_product']]=array(
                            "quantity" => 1,
                            "price" => $row_s['price']
                        );
                  
                  
                }

                else
                {  //berichtje bij fout product id
                    $message="Geen product gevonden";
                }
            }

            else
            {
                $message = 'Er is een fout opgetreden<br />';
                $message .= mysql_error();
            }

?>

Dit zou toch echt een foutmelding moeten geven.
Gewijzigd op 07/11/2013 10:59:31 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 10:44:20
Quote Anchor link
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr
Gewijzigd op 07/11/2013 10:46:01 door axl vd
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 10:48:38
Quote Anchor link
Axl vondel op 07/11/2013 10:44:20:
Michael -,


eerste else word er nu uitgegooit

http://royalace.nl/ en als ik die vervang, blijft het zoals bij het eerste probleem

gr


Je bedoelt dat je krijgt 'Er is een fout opgetreden' ?
Je moet kijken wat daar voor melding onderkomt (mysql_error) die vertelt je precies wat er mis is gegaan.

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error($query_s); ?>

moet je vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $message .= mysql_error(); ?>

Sorry :) Ben mysql niet meer gewend.

Je zult nou de foutmelding krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Er is een fout opgetreden
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE id_product=3' at line 2

Je weet nou dat ie fout gaat bij de WHERE. Als je nou daar gaat kijken zie je dat je FROM WHERE doet zonder tabel ipv FROM tabel WHERE.
Als je je foutafhandeling nou overal goed toepast, scheelt je dit een hoop werk.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:02:52 door Michael -
 
Axl vd

axl vd

07/11/2013 11:06:58
Quote Anchor link
Ben er mee aan het stoeien^^
 
Michael -

Michael -

07/11/2013 11:12:09
Quote Anchor link
Trouwens nog een tip. Ik zet zelf altijd __LINE__ bij mijn database error. Omdat je vaak meerdere queries hebt en welke query fout gaat, gaat de bezoeker niks aan. Die mysql_error() moet je dan ook alleen voor jezelf houden. Dit kun je leuk doen met define.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
define('DEBUG',1); // Schakel deze aan (1) en uit (0) om je errors wel of niet te tonen

$message = 'Er is een fout opgetreden (' . __LINE__ . ')';
/*
* De volgende informatie moet je mooi voor jezelf houden en kunnen kwaadwillende
* alleen maar misbruik van maken.
* Zet DEBUG op 0 als je script klaar is dan wordt deze niet meer getoond
*/

if(DEBUG) { $message .= mysql_error() . mysql_errno() . '<br />' . $sql_s; }
?>

__LINE__ geeft de regelnummer in het script aan.
Gewijzigd op 07/11/2013 11:16:11 door Michael -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

07/11/2013 18:07:01
Quote Anchor link
@Axl,

Wat je nu aan het doen bent is heel erg inefficiënt. Je slaat een cart op in een sessie op basis van het product_id, en daarna ga je de gegevens bij dat uit de database halen aan de hand van de het product_id wat in de sessie cart staat. Das dubbelop.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.