geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik krijg geen output bij dit script? Ik zou echt niet weten wat er fout is.
bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php

session_start();
ob_start();
error_reporting(E_ALL);

// Toevoegen van de config.php, verander de directory als die in een andere map staat.
include_once("config.php");

// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());;

if($_POST['aanmelden']){

    if(!$_POST['naam'] || !$_POST['wachtwoord'] || !$_POST['gebruikersnaam'] || !$_POST['email']){ // velden ingevuld?
    
        echo $rr, $r1;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email'])){ // tekens?
    
        echo $rr, $r2;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9-]", $_POST['gebruikersnaam'])){ // tekens?

        echo $rr, $r3;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    elseif($user_exist == 1){ // Controleren als de gebruikersnaam al in gebruik is.

        echo $rr, $r4;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    // Activation functie
    else {
    
        function
Activation($lengte = 10) {
        
            $tekens = array(a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, l, k, j, h, g, f, d, s, s, a, m, n, n, m, w, r, t, y, u, p);
            $random = '';
    
            for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)
            $random .= $tekens[rand(0,10)];
    
            return strtoupper($random); //make capital a,b,c to A,B,C
        }

        // Activation oproepen en verzenden
        $activatiecode = Activatie();
    
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0\n';
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n';
        $headers .= 'From: '.$webs_reg_name.' <'.webs_reg_mail.'>\n';
    
        $sql = 'INSERT INTO members (id, ondertitel, geslacht, avatar, gebruikersnaam, naam, wachtwoord, status, email, ip, activatie, datum) Values ("", "Nieuw Lid", "'.$_POST["geslacht"].'", "Geen", "'.$_POST["gebruikersnaam"].'", "'.$_POST["naam"].'", "'.$_POST["wachtwoord"].'", "Lid", "' . $_POST["email"] . '", "' . $_POST["ip"] . '", "'.$activatiecode.'", "'.$_POST["datum"].'")';
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        
        include_once ('email_template.php');
        mail(''.$_POST["email"].'', ''.$r5.' '.$webs_name.'' , $bericht ,$headers);
    
        // Melding met bericht dat het aanmelden gelukt is.
        echo $r6;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }
}


// Forumlier dat de user die wil aanmelden moet invullen. (Je kan de benamingen aanpassen.)
else {

    $date = date("d-m-Y H:i:s");
    $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
?>

    <center><table><form method=POST action=aanmelden.php>
    <td><?= $r7 ?> <TD><input type=text name=gebruikersnaam maxlength='12' value= <? $_POST['gebruikersnaam'] ?> ><tr>
    <td><?= $r8 ?><TD><input type=text name=naam value= <? $_POST['naam'] ?> ><input type=hidden name=datum value= <? $date ?> ><tr>
    <td><?= $r9 ?> <TD><input type=password name=wachtwoord value= <? $_POST['wachtwoord'] ?> ><input type=hidden name=ip value= <? $ipadres ?> ><tr>
    <td><?= $r10 ?><TD><input type=text name=email value= <? $_POST['email'] ?> ><tr>
    <td><?= $r11 ?><TD><select name=geslacht><option value=Man> <?= $r12 ?> </option><option value=Vrouw> <?= $r13 ?> </option></select><tr>
    <td><td><input type=submit name=aanmelden value= <?= $r14 ?> ></form>
    </table>
<?
    
}

// Headers afsluiten om header errors te voorkomen
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 11:46:26
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:25:00
Quote Anchor link
Waar is error_reporting(E_ALL); gebleven?

Tevens ben je een hele berg quotes vergeten. $_POST[aanmelden] is fout, dit moet zijn $_POST['aanmelden']. Dus met quotes om de key.
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:29:00
Quote Anchor link
der klopt ook geen hole van dit script :

zie bovenstaande ^^

waar haal je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$rr, $r1;
vandaan? Er staan allerlei variabelen in dit script die zeker uit de lucht komen vallen?
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:33:00
Quote Anchor link
eff een opmerking
de var zitten allemaal in de dutch.lang file die in een include zit bij de config

bv.
// register page
$r0 = "aanmelden.php";
$r1 = "Een of meer velden werden niet (correct) ingevuld";
$r2 = "Een of meer tekens in uw opgegeven emailadres zijn niet toegestaan.";
$r3 = "Een of meer tekens in uw opgegeven gebruikersnaam zijn niet toegestaan.";
$r4 = "De gebruikersnaam is al in gebruik";

error reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Gaat het niet fout in de query? Echo de query eens. Heb je trouwens al gedaan wat hierboven gezegd werdt?
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Quote:
met error_reporting(E_ALL); is het anders, wel errors
En welke errors zijn dat? Of kun je nu zelf wel even vooruit met debuggen?

Opmerking: Namen als $r0, $rr, etc. zijn natuurlijk waardeloze namen. Op een gegeven moment weet je echt niet meer wat daar in staat. Tip: Gebruik een array om al jouw foutmeldingen in te zetten, heb je alles netjes bij elkaar staan.
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
alleen maar notices en daar ligt het denk ik niet aan
de r staat voor register.php. ik gebruik voor elke pagina de eerste letter en dan de cijfers voor in de lang. file. een array is idd niet slecht maar das voor later.

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 22

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 32

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 42

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 52

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 107

Notice: Undefined variable: SERVER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\config.php on line 9
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:40:00
Quote Anchor link
is bovenstaande script global.php en geef ook eens lijn 7-13 ofzo van config.php
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:41:00
Quote Anchor link
config
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
// verbinden db
mysql_connect("localhost", "root", "root") or die("error: verbinden db");
mysql_select_db("scripting") or die("error: verbinden db");

include_once("global.php");

// Taal instellen
$lang = "plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng";

if (file_exists($lang)) {
    
    include("plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng");

}
else {
    
    include("plugins/dutch.lng");
}


?>


global
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php

// Controleren of de user verbannen is of al ingelogd is op de website.
if(IsSet($_COOKIE['gebruikersnaam']))
{

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE wachtwoord='".$_COOKIE['hash']."' AND gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."' AND status!='Verbannen'";
    $query = @mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($lid) == 0)
        $ingelogd = 0;
    else
        $ingelogd  = 1;
        $gebruiker = mysql_fetch_assoc($lid);
}

else
{
    $ingelogd = 0;
}


// Als user ingelogt is -> IP updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
    $sql = "UPDATE members SET ip='".$ip."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Laatstonline updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $dat = date("d-m-Y H:i:s");
    $sql = "UPDATE members SET laatstonline='".$dat."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Pagina waar die nu is updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $page = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
    $sql = "UPDATE members SET pagina='".$page."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user inlogt is -> Kijken als de account geactiveerd is en of hij al dan niet verbannen is.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "' AND activatie='ja'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $list = mysql_fetch_object($query);

    if ($list->status == "Verbannen" || $list->strafpunten >= "$ban_aantal_wrsh"){
        echo $ban_melding;
        exit();
    }


    $tijd_ingelogt = time()-1;
    mysql_query("DELETE FROM online WHERE datum < '$tijd_ingelogt'");

    // Als de username in cookie en db overeenkomen -> time updaten.

    if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){
    
        $sql = "SELECT * FROM online WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $user_exist = mysql_num_rows($query);
        $list = mysql_fetch_object($query);
        
        if ($user_exist == 0){

            $dat1 = time();
            $pag1 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
            
            $sql = "INSERT INTO online (id, gebruikersnaam, pagina, datum) Values ('', '".$_COOKIE['gebruikersnaam']."', '".$pag1."', '".$dat1."')";
            $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        }


        else {

        $dat2 = time();
        $pag2 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
        
        $sql = "UPDATE online SET pagina='".$pag2."' AND datum='".$dat2."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

        }

    }

}

?>


het bovenstaande script heet aanmelden.php
volgens mij doen zullen die notices niet veel veranderen. ik heb de verbeterde aanmelden bovenaan deze pagina geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:45:00
Quote Anchor link
okay opgelost:
ik heb de
// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());; verplaats na de if omdat die variabele nog niet bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.