geen output

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:22:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik krijg geen output bij dit script? Ik zou echt niet weten wat er fout is.
bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php

session_start();
ob_start();
error_reporting(E_ALL);

// Toevoegen van de config.php, verander de directory als die in een andere map staat.
include_once("config.php");

// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());;

if($_POST['aanmelden']){

    if(!$_POST['naam'] || !$_POST['wachtwoord'] || !$_POST['gebruikersnaam'] || !$_POST['email']){ // velden ingevuld?
    
        echo $rr, $r1;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST['email'])){ // tekens?
    
        echo $rr, $r2;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }

    
    elseif(!eregi("[A-Za-z0-9-]", $_POST['gebruikersnaam'])){ // tekens?

        echo $rr, $r3;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    elseif($user_exist == 1){ // Controleren als de gebruikersnaam al in gebruik is.

        echo $rr, $r4;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }


    // Activation functie
    else {
    
        function
Activation($lengte = 10) {
        
            $tekens = array(a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, l, k, j, h, g, f, d, s, s, a, m, n, n, m, w, r, t, y, u, p);
            $random = '';
    
            for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)
            $random .= $tekens[rand(0,10)];
    
            return strtoupper($random); //make capital a,b,c to A,B,C
        }

        // Activation oproepen en verzenden
        $activatiecode = Activatie();
    
        $headers  = 'MIME-Version: 1.0\n';
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n';
        $headers .= 'From: '.$webs_reg_name.' <'.webs_reg_mail.'>\n';
    
        $sql = 'INSERT INTO members (id, ondertitel, geslacht, avatar, gebruikersnaam, naam, wachtwoord, status, email, ip, activatie, datum) Values ("", "Nieuw Lid", "'.$_POST["geslacht"].'", "Geen", "'.$_POST["gebruikersnaam"].'", "'.$_POST["naam"].'", "'.$_POST["wachtwoord"].'", "Lid", "' . $_POST["email"] . '", "' . $_POST["ip"] . '", "'.$activatiecode.'", "'.$_POST["datum"].'")';
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        
        include_once ('email_template.php');
        mail(''.$_POST["email"].'', ''.$r5.' '.$webs_name.'' , $bericht ,$headers);
    
        // Melding met bericht dat het aanmelden gelukt is.
        echo $r6;
        echo '<META HTTP-EQUIV = "refresh" CONTENT = '.$rt.'; URL= "./$r0>"';
        echo '<br><br><b>'.$re.'</b>';
    }
}


// Forumlier dat de user die wil aanmelden moet invullen. (Je kan de benamingen aanpassen.)
else {

    $date = date("d-m-Y H:i:s");
    $ipadres = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
?>

    <center><table><form method=POST action=aanmelden.php>
    <td><?= $r7 ?> <TD><input type=text name=gebruikersnaam maxlength='12' value= <? $_POST['gebruikersnaam'] ?> ><tr>
    <td><?= $r8 ?><TD><input type=text name=naam value= <? $_POST['naam'] ?> ><input type=hidden name=datum value= <? $date ?> ><tr>
    <td><?= $r9 ?> <TD><input type=password name=wachtwoord value= <? $_POST['wachtwoord'] ?> ><input type=hidden name=ip value= <? $ipadres ?> ><tr>
    <td><?= $r10 ?><TD><input type=text name=email value= <? $_POST['email'] ?> ><tr>
    <td><?= $r11 ?><TD><select name=geslacht><option value=Man> <?= $r12 ?> </option><option value=Vrouw> <?= $r13 ?> </option></select><tr>
    <td><td><input type=submit name=aanmelden value= <?= $r14 ?> ></form>
    </table>
<?
    
}

// Headers afsluiten om header errors te voorkomen
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:47:52
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:25:00
Quote Anchor link
Waar is error_reporting(E_ALL); gebleven?

Tevens ben je een hele berg quotes vergeten. $_POST[aanmelden] is fout, dit moet zijn $_POST['aanmelden']. Dus met quotes om de key.
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:29:00
Quote Anchor link
der klopt ook geen hole van dit script :

zie bovenstaande ^^

waar haal je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$rr, $r1;
vandaan? Er staan allerlei variabelen in dit script die zeker uit de lucht komen vallen?
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:33:00
Quote Anchor link
eff een opmerking
de var zitten allemaal in de dutch.lang file die in een include zit bij de config

bv.
// register page
$r0 = "aanmelden.php";
$r1 = "Een of meer velden werden niet (correct) ingevuld";
$r2 = "Een of meer tekens in uw opgegeven emailadres zijn niet toegestaan.";
$r3 = "Een of meer tekens in uw opgegeven gebruikersnaam zijn niet toegestaan.";
$r4 = "De gebruikersnaam is al in gebruik";

error reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:35:00
Quote Anchor link
Gaat het niet fout in de query? Echo de query eens. Heb je trouwens al gedaan wat hierboven gezegd werdt?
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 17:38:00
Quote Anchor link
Quote:
met error_reporting(E_ALL); is het anders, wel errors
En welke errors zijn dat? Of kun je nu zelf wel even vooruit met debuggen?

Opmerking: Namen als $r0, $rr, etc. zijn natuurlijk waardeloze namen. Op een gegeven moment weet je echt niet meer wat daar in staat. Tip: Gebruik een array om al jouw foutmeldingen in te zetten, heb je alles netjes bij elkaar staan.
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:39:00
Quote Anchor link
alleen maar notices en daar ligt het denk ik niet aan
de r staat voor register.php. ik gebruik voor elke pagina de eerste letter en dan de cijfers voor in de lang. file. een array is idd niet slecht maar das voor later.

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 22

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 32

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 42

Notice: Undefined index: gebruikersnaam in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 52

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\global.php on line 107

Notice: Undefined variable: SERVER in C:\Program Files\xampp\htdocs\xampp\Beta Test Area\Scripting\config.php on line 9
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
ArendJan

ArendJan

23/06/2006 17:40:00
Quote Anchor link
is bovenstaande script global.php en geef ook eens lijn 7-13 ofzo van config.php
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:41:00
Quote Anchor link
config
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
// verbinden db
mysql_connect("localhost", "root", "root") or die("error: verbinden db");
mysql_select_db("scripting") or die("error: verbinden db");

include_once("global.php");

// Taal instellen
$lang = "plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng";

if (file_exists($lang)) {
    
    include("plugins/$SERVER[LANGUAGE].lng");

}
else {
    
    include("plugins/dutch.lng");
}


?>


global
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php

// Controleren of de user verbannen is of al ingelogd is op de website.
if(IsSet($_COOKIE['gebruikersnaam']))
{

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE wachtwoord='".$_COOKIE['hash']."' AND gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."' AND status!='Verbannen'";
    $query = @mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($lid) == 0)
        $ingelogd = 0;
    else
        $ingelogd  = 1;
        $gebruiker = mysql_fetch_assoc($lid);
}

else
{
    $ingelogd = 0;
}


// Als user ingelogt is -> IP updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
    $sql = "UPDATE members SET ip='".$ip."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Laatstonline updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $dat = date("d-m-Y H:i:s");
    $sql = "UPDATE members SET laatstonline='".$dat."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user ingelogt is -> Pagina waar die nu is updaten.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $page = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
    $sql = "UPDATE members SET pagina='".$page."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

}


// Als user inlogt is -> Kijken als de account geactiveerd is en of hij al dan niet verbannen is.

if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){

    $sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "' AND activatie='ja'";
    $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $list = mysql_fetch_object($query);

    if ($list->status == "Verbannen" || $list->strafpunten >= "$ban_aantal_wrsh"){
        echo $ban_melding;
        exit();
    }


    $tijd_ingelogt = time()-1;
    mysql_query("DELETE FROM online WHERE datum < '$tijd_ingelogt'");

    // Als de username in cookie en db overeenkomen -> time updaten.

    if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] != "" AND $_COOKIE['loggedid'] != ""){
    
        $sql = "SELECT * FROM online WHERE gebruikersnaam='" . $_COOKIE['gebruikersnaam'] . "'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $user_exist = mysql_num_rows($query);
        $list = mysql_fetch_object($query);
        
        if ($user_exist == 0){

            $dat1 = time();
            $pag1 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
            
            $sql = "INSERT INTO online (id, gebruikersnaam, pagina, datum) Values ('', '".$_COOKIE['gebruikersnaam']."', '".$pag1."', '".$dat1."')";
            $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        }


        else {

        $dat2 = time();
        $pag2 = @substr($_SERVER['REQUEST_URI'], 1);
        
        $sql = "UPDATE online SET pagina='".$pag2."' AND datum='".$dat2."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

        }

    }

}

?>


het bovenstaande script heet aanmelden.php
volgens mij doen zullen die notices niet veel veranderen. ik heb de verbeterde aanmelden bovenaan deze pagina geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tommy
 
Tommy

Tommy

23/06/2006 17:45:00
Quote Anchor link
okay opgelost:
ik heb de
// Opvragen van gegevens uit de db -> worden later gebruikt als variabelen.
$sql = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='" .$_POST['gebruikersnaam'] . "'";
$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());;
$user_exist = mysql_num_rows($query) or die(mysql_error());; verplaats na de if omdat die variabele nog niet bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.