Geen result

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:50:12
Quote Anchor link
ik heb de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
class Item{
    private $_pageResult;
    private $_itemUrl = "http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=";
    public $itemId;
    public $itemName;
    public $itemPrice;
    
    public function __construct($id){
        $this->itemId = $id;
    }

    
    public function getItemPage(){
        $ch = curl_init();
        $timeout = 5;
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $this->_itemUrl.$this->itemId);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
        $this->_pageResult = curl_exec($ch);
        curl_close($ch);
        return $this;
    }

    
    public function cutItemPrice() {
        $startat = "<b>Market price:</b> ";
        $stopat = "</span>";
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemPrice = strtr($result, ",", " ");
    }

    
    public function cutItemName() {
        $startat = '<img id="item_image" src="http://services.runescape.com/m=itemdb_rs/3065_obj_big.gif?id='.$this->itemId.'" alt="';
        $stopat = '">';
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemName = $result;
    }


    public function name(){
        return $this->itemName;    
    }


    public function price(){
        return $this->itemPrice;
    }

    public function res(){
        return $this->_pageResult;
    }

}

?>

het script zou de prijs en item uit de rsdb moeten halen, maar dat doet ie niet. Ziet iemand fouten? ALvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:27:37
 

29/07/2010 14:52:18
Quote Anchor link
De pagina bestaat niet.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:53:36
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:52:18:
De pagina bestaat niet.

jawel? :S
http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=1947 ...
het id word later in het script toegevoegd
 

29/07/2010 14:59:58
Quote Anchor link
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.
Gewijzigd op 29/07/2010 15:02:50 door
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 15:01:57
Quote Anchor link
Mag wel ;)
maar hoe moet ik dan werken met die dom en simplexml?


Toevoeging op 29/07/2010 15:31:17:

Karl Karl op 29/07/2010 14:59:58:
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$item
= new Item("1947");//grain
echo $item->price();
?>

is toch goed?
Gewijzigd op 29/07/2010 15:32:35 door Sam Smekens
 
Niek s

niek s

29/07/2010 16:45:51
Quote Anchor link
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 16:52:29
Quote Anchor link
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S
 

29/07/2010 17:34:38
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 16:52:29:
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S


Daar gaat het ook om.
Wat is de toegevoegde waarde?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:40:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
 

29/07/2010 17:42:53
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:40:25:
hoe bedoel je?


Nouw, jij steelt die data van runescape, zonder mooie opmaak, zonder dat het live is.
Waarvoor zouden mensen dan die data bij jouw willen zien?
Bovendien kan runescape ook jou blokkeren als ze vinden dat je te veel data trekt (of als het niet mag).
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:50:04
Quote Anchor link
ehm ik kan bijvoorbeeld een calculator maken die berkent hoeveel je winst/verlies maakt als je een skill traint enzo. Ik kan ook in guides live updates van grand exchange prices bijhouden enz...

En dit is 100% toegelaten door Jagex.
 

29/07/2010 18:37:43
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:50:04:
En dit is 100% toegelaten door Jagex.


Toon dat eens aan?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:39:01
Quote Anchor link
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?
 

29/07/2010 18:40:23
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:51:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'
 

29/07/2010 18:55:46
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:51:08:
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'

Er staat toch onder 'This website and its contents are copyright © 1999 - 2010 Jagex Ltd'. Dat die websites het ook hebben kan betekenen dat of ze illegaal bezig zijn, of dat ze een overeenkomst hebben gesloten of dat ze toestemming hebben (wat in feite ook een overeenkomst is).
Bronvermelding doe je bij citaten. Ik kan ook gewoon Harry Potter boeken onder een andere naam, maar met dezelfde inhoud uitgeven, en d'r dan ergens zetten dat de tekst uit een Harry Potter boek komt. Dat mag dus niet. En dat zou je ook niet doen... Dit is hetzelfde.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:56:55
Quote Anchor link
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'
 

29/07/2010 18:59:33
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:56:55:
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'


Ik weet wel hoe het moet, ik vertel het alleen niet.
Als ze zoiets als een xml bestand ofzo gewoon aanbieden, voor iedereen, of WSDL (wat wellicht wel overkill is, maar ook wel weer interessant) dan zou ik je het zo verteld hebben.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:01:18
Quote Anchor link
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?
 

29/07/2010 19:08:32
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 19:01:18:
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?


Volgens mij zit je dan wel met cross domain policy, als je het met jQuery zou willen doen.
Ook lijkt het mij dat ik je nu wel duidelijk heb gemaakt waarom ik je het niet helemaal voor ga kauwen hoe je het misschien zou kunnen doen. Je kunt blijkbaar met classes werken, dan moet je ook wel met andere classes kunnen werken.
Een slotenmaker weet ook hoe hij sloten kan forceren zonder ze te beschadigen (de politie maakt ook gebruik van deze services), maar hij misbruikt die kennis niet om in te breken. Zelfde geldt hier.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:09:40
Quote Anchor link
:s? ach laat maar je weet het gewoon niet. ik ga wel naar een andere community deze trekt op niets
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.