Geen result

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:50:12
Quote Anchor link
ik heb de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
class Item{
    private $_pageResult;
    private $_itemUrl = "http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=";
    public $itemId;
    public $itemName;
    public $itemPrice;
    
    public function __construct($id){
        $this->itemId = $id;
    }

    
    public function getItemPage(){
        $ch = curl_init();
        $timeout = 5;
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $this->_itemUrl.$this->itemId);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
        $this->_pageResult = curl_exec($ch);
        curl_close($ch);
        return $this;
    }

    
    public function cutItemPrice() {
        $startat = "<b>Market price:</b> ";
        $stopat = "</span>";
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemPrice = strtr($result, ",", " ");
    }

    
    public function cutItemName() {
        $startat = '<img id="item_image" src="http://services.runescape.com/m=itemdb_rs/3065_obj_big.gif?id='.$this->itemId.'" alt="';
        $stopat = '">';
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemName = $result;
    }


    public function name(){
        return $this->itemName;    
    }


    public function price(){
        return $this->itemPrice;
    }

    public function res(){
        return $this->_pageResult;
    }

}

?>

het script zou de prijs en item uit de rsdb moeten halen, maar dat doet ie niet. Ziet iemand fouten? ALvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:57:37
 

29/07/2010 14:52:18
Quote Anchor link
De pagina bestaat niet.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:53:36
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:52:18:
De pagina bestaat niet.

jawel? :S
http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=1947 ...
het id word later in het script toegevoegd
 

29/07/2010 14:59:58
Quote Anchor link
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.
Gewijzigd op 29/07/2010 15:02:50 door
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 15:01:57
Quote Anchor link
Mag wel ;)
maar hoe moet ik dan werken met die dom en simplexml?


Toevoeging op 29/07/2010 15:31:17:

Karl Karl op 29/07/2010 14:59:58:
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$item
= new Item("1947");//grain
echo $item->price();
?>

is toch goed?
Gewijzigd op 29/07/2010 15:32:35 door Sam Smekens
 
Niek s

niek s

29/07/2010 16:45:51
Quote Anchor link
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 16:52:29
Quote Anchor link
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S
 

29/07/2010 17:34:38
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 16:52:29:
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S


Daar gaat het ook om.
Wat is de toegevoegde waarde?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:40:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
 

29/07/2010 17:42:53
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:40:25:
hoe bedoel je?


Nouw, jij steelt die data van runescape, zonder mooie opmaak, zonder dat het live is.
Waarvoor zouden mensen dan die data bij jouw willen zien?
Bovendien kan runescape ook jou blokkeren als ze vinden dat je te veel data trekt (of als het niet mag).
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:50:04
Quote Anchor link
ehm ik kan bijvoorbeeld een calculator maken die berkent hoeveel je winst/verlies maakt als je een skill traint enzo. Ik kan ook in guides live updates van grand exchange prices bijhouden enz...

En dit is 100% toegelaten door Jagex.
 

29/07/2010 18:37:43
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:50:04:
En dit is 100% toegelaten door Jagex.


Toon dat eens aan?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:39:01
Quote Anchor link
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?
 

29/07/2010 18:40:23
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:51:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'
 

29/07/2010 18:55:46
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:51:08:
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'

Er staat toch onder 'This website and its contents are copyright © 1999 - 2010 Jagex Ltd'. Dat die websites het ook hebben kan betekenen dat of ze illegaal bezig zijn, of dat ze een overeenkomst hebben gesloten of dat ze toestemming hebben (wat in feite ook een overeenkomst is).
Bronvermelding doe je bij citaten. Ik kan ook gewoon Harry Potter boeken onder een andere naam, maar met dezelfde inhoud uitgeven, en d'r dan ergens zetten dat de tekst uit een Harry Potter boek komt. Dat mag dus niet. En dat zou je ook niet doen... Dit is hetzelfde.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:56:55
Quote Anchor link
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'
 

29/07/2010 18:59:33
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:56:55:
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'


Ik weet wel hoe het moet, ik vertel het alleen niet.
Als ze zoiets als een xml bestand ofzo gewoon aanbieden, voor iedereen, of WSDL (wat wellicht wel overkill is, maar ook wel weer interessant) dan zou ik je het zo verteld hebben.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:01:18
Quote Anchor link
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?
 

29/07/2010 19:08:32
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 19:01:18:
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?


Volgens mij zit je dan wel met cross domain policy, als je het met jQuery zou willen doen.
Ook lijkt het mij dat ik je nu wel duidelijk heb gemaakt waarom ik je het niet helemaal voor ga kauwen hoe je het misschien zou kunnen doen. Je kunt blijkbaar met classes werken, dan moet je ook wel met andere classes kunnen werken.
Een slotenmaker weet ook hoe hij sloten kan forceren zonder ze te beschadigen (de politie maakt ook gebruik van deze services), maar hij misbruikt die kennis niet om in te breken. Zelfde geldt hier.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:09:40
Quote Anchor link
:s? ach laat maar je weet het gewoon niet. ik ga wel naar een andere community deze trekt op niets
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.