geen sessies aangemaakt...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »
The Pope

The Pope

29/08/2005 12:12:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb laatst een topic gemaakt met de vraag of het gebruik van sessies wel veilig is voor een loginscript, er was verteld dat het wel veilig was als je het koppelt aan het ip-adres, dit heb ik geprobeerd maar bij het inloggen wil hij geen sessies onthouden.
dit is het loginscript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
require("includes/database.php");
session_start();
ob_start();
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $name = mysql_query("SELECT usrname FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $nameck = mysql_num_rows($name);
      if($nameck == 0){
        header("Location:index.php");
      }

      if($nameck == 1){
      $pass = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."'");
      $passo = mysql_fetch_assoc($pass);
      $spass = md5($_POST["pass"]);
      if($passo["pass"] == $spass){    
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $passo["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game/");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }
      }

      ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:44:08
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 12:37:00
Quote Anchor link
Waarom twee maal een query?
1 keer is meer dan genoeg toch?
SELECT * FROM users where username = addslashes($_POST['username']) AND password = md5($_POST['password'])

Dan wordt je hele script al een stuk simpeler
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 13:39:00
Quote Anchor link
Als hij de sessies niet wil onhouden moet je ff gaan zoeken of er al een $variable bestaat die deze zelfde naam heeft als de sessie zo ja dan word het over genomen en dan doet hij het niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 13:45:00
Quote Anchor link
de regel session_start () moet als eerste in je script staan. Daarna pas de require doen.
Gewijzigd op 29/08/2005 13:45:00 door Jan Koehoorn
 
The Pope

The Pope

29/08/2005 14:34:00
Quote Anchor link
ik heb het script vereenvoudigd zoals Jelmer dat aangaf.
voor zover ik kan zien is er (nu) geen variable die dezelfde naam heeft als de sessie, en heb session_start() bovenaan staan.
Het nieuwe script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
session_start();
ob_start();
require("includes/database.php");
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
      // alles ingevult?
      if(empty($_POST["usrname"])){
      header("Location:index.php");
      }

      if(empty($_POST["pass"])){
      header("Location:index.php");
      }

      // alles ingevult kijken of username bestaad.
      if(!empty($_POST["usrname"]) && !empty($_POST["pass"])){
      $query = mysql_query("SELECT * FROM soc_users WHERE usrname='".$_POST["usrname"]."' AND pass='".md5($_POST["pass"])."'");
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
      $_SESSION["soc_usr_name"] == $_POST["usrname"];
      $_SESSION["soc_usr_ip"] == $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/game");
      }

      else{
      header("Location:index.php");
      }
      }
      }

      ?>


hij maakt de sessie nog steeds niet aan, maar ik vraag me af of het misschien ook aan het check-script kan liggen:
want bovenstaand script werkt wel als ik deze niet include.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
if($_SESSION["soc_usr_name"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

if($_SESSION["soc_usr_ip"] == ""){
header("Location:http://game.kooistrawebdesign.nl/");
}

?>


bovenaan de pagina's waar deze op geïncluded wordt staat session_start();
Gewijzigd op 29/08/2005 14:35:00 door The Pope
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 15:15:00
Quote Anchor link
Als de sessie niet bestaat of als het leeg is gaat hij naar de header dus in denk dat het komt doordat hij niet bestaat.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 15:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
      if(mysql_num_rows($query) == "0"){
      header("Location:index.php");
      }

      if(mysql_num_rows($query) == "1"){
?>


Het resultaat van mysql_num_rows is een integer en geen string. Haal de dubbele aanhalingstekens om die 0 en die 1 eens weg?
 
Casper

Casper

29/08/2005 16:41:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet ob_start() nog boven session_start()
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 17:04:00
Quote Anchor link
Dit kan ook korter:

if(empty($_POST["usrname"])){
header("Location:index.php");
}
if(empty($_POST["pass"])){
header("Location:index.php");
}

Namelijk:

if(empty($_POST["usrname"]) OR empty($_POST["pass"]))
{
header("Location:index.php");
}
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/08/2005 17:14:00
Quote Anchor link
Ik wist niet dat PHP ook OR kende? Dat is toch || ?
 
Casper

Casper

29/08/2005 17:31:00
Quote Anchor link
kan allebei Jan, je kan ook AND doen ipv &&
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.