Gegevens uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:04:21
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP
include 'db_connect.php';

$query = 'SELECT * FROM users WHERE type = "1"';
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

    echo $resultaat;

?>

maar ik krijg alleen Resource id #12
te zien
maar ik wil alle leden met type 1 zien kan iemand helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:29:45
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:12:41
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen.
Dus waar nu kolomnaam staat jou kolomnaam gebruiken..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
include 'db_connect.php';

$query = "SELECT * FROM users WHERE type = '1' ";
$resultaat = mysql_query($query)or die('Fout: MySQL gaf de volgende foutmelding:<br>'.mysql_error().'');

while($row = mysql_fetch_assoc($resultaat))
{

  echo $row['kolomnaam'];
}

?>
  


EDIT, en wel correct quoten natuurlijk :)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:14:54 door Bart V B
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:14:33
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:16:06
Quote Anchor link
Typo gemaakt?
Laat je code zien, en dan bedoel ik dus ook de kolomnamen..
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/05/2012 20:24:23
Quote Anchor link
k heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$sql
='
SELECT *
FROM `users`
LIMIT 0 , 30'

$lol = mysql_query($sql)
[
code]<?php
echo $lol;
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:29:15
Quote Anchor link
je luistert niet eens naar wat hier gezegd wordt
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:30:20
Quote Anchor link
Wat schrijf ik nou: laat je kolomnamen zien..
Dat zeg ik niet voor niets want nu kan ik alleen maar gokken.
Dan zal je het hier even mee moeten doen, dit is een juiste opzet, zonder fout afhandeling, maar zeker weten als jij alles goed invult dan krijg je resultaat/

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/05/2012 20:32:09
Quote Anchor link
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 20:32:25
Quote Anchor link
Je doet het nog steeds verkeerd. Je probeert nu alle onderdelen van een auto op te noemen, door alleen 'auto' te zeggen. Je moet hem nog steeds uit elkaar halen om alle onderdelen te kunnen opnoemen.

Hetzelfde met deze database. Je zult $lol eerst uit elkaar moeten halen, fetchen, om ze te kunnen echoen. Dat doe je metmysql_fetch_assoc() zie voor de code de post van bart
 
Bart V B

Bart V B

04/05/2012 20:33:31
Quote Anchor link
Quote:
bart, je moet natuurlijk nog wel foutafhandling toevoegen

Dat kan, maar ik wil eerst van de TS de juiste gegevens, anders ga ik niet mijn vingers blauw zitten tikken om hem het goed uit te leggen. ;)
Gewijzigd op 04/05/2012 20:34:17 door Bart V B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/05/2012 20:34:54
Quote Anchor link
Pepijn; lees aub de (1e) reactie van Bart en pas die toe op je eigen script.
Ga niet roepen dat iets niet werkt, als uit je code blijkt dat je niets hebt gedaan met het antwoord om je op weg te helpen.
Sowieso is jouw code niet goed:
in SQL ==> " gebruiken ipv '
Geen backticks gebruiken.
Geen * maar de naam/namen van wat je wilt opvragen.
Foutafhandeling mist.
Fetchen doe je niet.
Waarom nog een keer php-code tag op regel 7?

Ik zit eens jouw vragen op dit forum na te kijken, maar als ik zo terug kijk, leg je hier een vraag neer en daar blijft het bij. Maar weinig topics waaruit blijkt dat je goed geholpen bent/waarin je aangeeft dat je vraag beantwoord is. Is ook niet verplicht, maar staat wel zo netjes.
Gewijzigd op 04/05/2012 20:37:59 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:52:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
$db   = mysql_select_db('jou_database_naam');

$sql = "SELECT * FROM user";

$result = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_assoc($result)
{

    echo $row['HIER KOLOMNAAM'];
}

?>

Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 09:56:24
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:52:25:
Eeeh jullie zeiden over de fout afhandeling die zit bij elke pagina er automaties in (free webhost)

Ha ha ha, grapjas.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 09:57:34
Quote Anchor link
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:10:56
Quote Anchor link
Quote:
Table 'u923284662_whear.producten' doesn't exist


Werkt nou je eerste stukje of niet?
Want die kolom naam bestaat niet...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

05/05/2012 10:11:26
Quote Anchor link
het lukt niet ik laat dat dan wel zitten
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:13:33
Quote Anchor link
Laat nou eens je kolom namen zien, tis zo simpel als wat.
Zo kan ik je niet verder helpen he.

Mocht je niet begrijpen wat ik bedoel, je database structuur.
Gewijzigd op 05/05/2012 10:14:29 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/05/2012 10:17:34
Quote Anchor link
Pepijn --- op 05/05/2012 09:57:34:
tis echt zo http://lumoz.t15.org/lo.php
voorbeeld en dit staat erin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<lol>
?>

Dat is geen foutafhandeling, dat is fout onderdrukking. Je webhost gaat echt niet elke fout controleren en bepalen welke foutmelding er moet komen. Op deze manier weet jij nooit wat er gebeurt en dus wat je zou moeten aanpassen om het in het vervolg op te lossen.

Maw, je hebt geen foutafhandeling, je hebt geen idee wat er allemaal fout gaat en je begrijpt niet wat je met fouten moet doen. Maar zoals al eerder is gebleken, heb je ook geen zin in het doornemen van tutorials.... tja...
 
Bart V B

Bart V B

05/05/2012 10:20:24
Quote Anchor link
Ik begrijp de foutmelding wel :)
Hij echoot niet de juiste kolom namen.
Maar is erg eigenwijs om die niet te vermelden.
 
Eddy E

Eddy E

05/05/2012 10:59:05
Quote Anchor link
Lekker laten gaarkoken.

Wel vragen en niet luisteren... jammer hoor.
Een simpele screenshot van de tabel uit de database (met rijen en kolommen erop) is al te veel gevraagd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.