Gezocht: Activiteiten kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Zie Foto

Zie Foto

14/11/2010 23:27:43
Quote Anchor link
Waar kan ik ergens een basis vinden hoe ik aan een activiteiten kalender moet beginnen zoals op deze site?

Alvast bedankt,
Gerrie
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:21:45
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 11:06:06
Quote Anchor link
Wat is jou uitkomst bij het in typen van "php script agenda" in Google?
 
Zie Foto

Zie Foto

15/11/2010 18:22:50
Quote Anchor link
Dan vind ik dit zoals jij denk ik :)
Ik vind niet echt een script dat bijna hetzelfde is
Gewijzigd op 15/11/2010 18:23:14 door Zie Foto
 
Pim -

Pim -

15/11/2010 18:33:13
Quote Anchor link
En waarom denk je dat je dat kant en klaar kan vinden?
 
Zie Foto

Zie Foto

15/11/2010 18:49:17
Quote Anchor link
Iets kant en klaar zoek ik niet...
Gegevens van een database halen kan ik wel.
Meer het is zo vooral de "doorklik code" naar meer info dat ik niet kan.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

15/11/2010 19:56:18
Quote Anchor link
dat is niet meer dan een pagina die de informatie ophaalt via een get en dan een linkje maken met bijv lees.php?id=3
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 20:11:32
Quote Anchor link
Gerrie Van Rossum op 15/11/2010 18:49:17:
Iets kant en klaar zoek ik niet...
Gegevens van een database halen kan ik wel.
Meer het is zo vooral de "doorklik code" naar meer info dat ik niet kan.


Nou dan denk ik dat je een aardig eind op weg kan. Maak eens een opzetje van Database, INSERT, UPDATE, DELETE en SELECT
 
Zie Foto

Zie Foto

17/11/2010 14:17:12
Quote Anchor link
Ik heb hier een voorbeeld van mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
<table width="95%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<
tr>
<
td width="25%" align="center" bgcolor="#CDCBD4"><b><u>Gebruiker</u></b></td>
<
td width="25%" align="center" bgcolor="#CDCBD4"><b><u>Naam</u></b></td>
<
td width="25%" align="center" bgcolor="#CDCBD4"><u><b>Voornaam</b></u></td>
<
td width="25%" align="center" bgcolor="#CDCBD4"><u><b>Meer info</b></u></td>
<
/tr>
<
/table>

[
code]<?php

include("config.php");

$sql="SELECT * FROM gebruikers WHERE voorwaarden='ON' ORDER BY naam ASC, voornaam ASC";
$result=mysql_query($sql);

while($rows=mysql_fetch_array($result)){
?>


<table width="95%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td width="25%" align="center"><? echo $rows['gebruikerid']; ?></td>
<td width="25%" align="center"><? echo $rows['naam']; ?></td>
<td width="25%" align="center"><? echo $rows['voornaam']; ?></td>
<td width="25%" align="center"> En Wat Hier Moet Komen Snap Ik Niet  </td>
</tr>
</table>
?>
 

17/11/2010 14:22:30
Quote Anchor link
Ik denk niet dat je daarmee een kalender kan maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2010 14:24:19
Quote Anchor link
Quote:
[...]
En Wat Hier Moet Komen Snap Ik Niet

Extra info....
 
Zie Foto

Zie Foto

17/11/2010 14:27:15
Quote Anchor link
Klopt Karl Karl, maar dit is ongeveer hetzelfde.
Als je op meer info klikt krijg je meer gegevens van de gebruiker.

Aar anoniem.. Het is de bedoeling dat daar de tekst "meer info" staat, en als je daar op klikt zie je meer info van de gebruiker.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2010 14:31:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $rows['more_information']; ?>

Geen idee hoe je veld heet, dat kan ik niet afleiden omdat je helaas een wildcard * gebruikt.
Gewijzigd op 17/11/2010 14:31:33 door - Ariën -
 
Zie Foto

Zie Foto

17/11/2010 22:05:04
Quote Anchor link
Ik stuur nu data door via een formulier.
Zo zie je niet in de link bv: www.jesite.be/kalender.php?id=1

Hier mag een slotje op :)
 

17/11/2010 22:07:01
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan.
En waarom mag men dan niet zien wat de link van de kalender is? Misschien wilt iemand dat wel bookmarken of doorgeven aan iemand anders.
 
Zie Foto

Zie Foto

17/11/2010 22:08:02
Quote Anchor link
Zo kan je www.jesite.be/kalender.php?id=1 veranderen naar id=2 bv.. en dat is niet de bedoeling :)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/11/2010 22:14:48
Quote Anchor link
dan gebruik je toch gewoon POST? of denk ik nu te makkelijk :P
 
Zie Foto

Zie Foto

17/11/2010 22:17:01
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw op 17/11/2010 22:14:48:
dan gebruik je toch gewoon POST? of denk ik nu te makkelijk :P

Jep zo heb ik het gedaan :)
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/11/2010 22:18:28
Quote Anchor link
ok dan :)
 
Bram Boos

Bram Boos

17/11/2010 23:14:09
Quote Anchor link
Post is ook niet geheel waterdicht hoor ;)
 
Zie Foto

Zie Foto

18/11/2010 14:56:46
Quote Anchor link
Wat ontdek ik nu :o
In Internet Explorer geeft hij het gegeven niet door naar de volgende pagina via het formulier met gevolg dus dat ik geen data te zien krijg.
In Safari, Google Chrome en Firefox doet hij dit wel :(
Gewijzigd op 18/11/2010 14:57:14 door Zie Foto
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2010 15:04:56
Quote Anchor link
Leg uit... voorbeeld?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.