Gezocht: Iemand die WP-inlogsysteem kan repareren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 18:46:01
Quote Anchor link
wp-config.php, die moet je aanpassen.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:49:10
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 21:28:05
Quote Anchor link
Ik heb nu de website veranderd, als ik een pagina veranderde en druk op refresh kreeg ik de pagina http://love4water.de/wp-admin/post.php . Als ik met de pijl terug ga dan blijkt toch dat hij opgeslagen is. Log ik uit dan kom in niet meer in mijn daschboard, ik zou dan weet het thema moeten veranderen en alles is weer weg.

WAT IS ER FOUT ????
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 21:43:17
Quote Anchor link
Is een herinstallatie niet zinvoller, want ik denk dat je WordPress nu behoorlijk om zeep hebt geholpen.
Als je nog in je Dashboard kan komen op een manier dan raad ik aan om direct daarvandaan een backup te maken, en WordPress opnieuw te installeren.
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 21:50:48
Quote Anchor link
Arien , je schrijft wp-config.php, die moet je aanpassen.
Oke, heb de map gevonden , maar wat moet ik aanpassen ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 21:53:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

toevoegen aan de PHPcode-bovenaan.

en de WP_DEBUG op true zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
define( 'WP_DEBUG', true);

Welke versie van Wordpress heb je eigenlijk?
Gewijzigd op 09/03/2016 21:54:03 door - Ariën -
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:00:26
Quote Anchor link
oke ik zie nu dit in het begin
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
/**
 *
The base configurations of the WordPress.
 *
 *
This file has the following configurations: MySQL settings, Table Prefix,
 *
Secret Keys, WordPress Language, and ABSPATH. You can find more information by
 * visiting {@link http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php Editing
 * wp-config.php} Codex page. You can get the MySQL settings from your web host

Waar moet ik het plaatsen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 22:02:45
Quote Anchor link
Lees mijn post nog eens aandachtig door.
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:04:30
Quote Anchor link
Doe niets anders, maar waar moet ik het plaatsen ? Helemaal boven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 22:07:44
Quote Anchor link
Nee, daaronder.
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:08:09
Quote Anchor link
Heb het helemaal boven gezet, krijg nu deze mededeling

error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); 
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 22:08:33
Quote Anchor link
Dan doe je het dus fout.
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:11:34
Quote Anchor link
Heb het eronder gezet, nu zie ik in de balk http://love4water.de/wp-login.php
En op de pagina 

Toevoeging op 09/03/2016 22:12:51:

Zie er nu zo uit


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
/**
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
 *
The base configurations of the WordPress.
 *
 *
This file has the following configurations:
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2016 22:13:49
Quote Anchor link
Dan is er blijkbaar dus geen foutmelding vanuit PHP, maar zit het in Wordpress?
Maar kan je op een manier nog je Dashboard in komen? Dan raad ik aan om alles te backuppen/exporteren, en de boel opnieuw te installeren.

Ik vermoed dat je Wordpress behoorlijk instabiel gemaakt hebt.
 
Frank M

Frank M

09/03/2016 22:14:06
Quote Anchor link
Maak dit er eens van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
/**
 *
The base configurations of the WordPress.
 *
 *
This file has the following configurations:
Gewijzigd op 09/03/2016 22:14:47 door Frank M
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:15:38
Quote Anchor link
Oke dat kan ik doen, maar dan zeker zonder de Storefront Thema, en die later activeren ?

Toevoeging op 09/03/2016 22:16:35:

Ok frank ik probeer het eens

Toevoeging op 09/03/2016 22:18:29:

Frank, ik zie alleen dit http://love4water.de/wp-login.php

Toevoeging op 09/03/2016 22:20:07:

Dit staat er nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
*
The base configurations of the WordPress.
 *
 
Frank M

Frank M

09/03/2016 22:21:30
Quote Anchor link
Dat staat er nu, maar dat is niet wat ik doorgegeven heb. Plaats mijn code eens? Als je zelf geen kennis van PHP hebt en dingen gaat aanpassen ga je al snel de mist in. 1 teken verkeerd leidt tot een foutmelding.
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:22:28
Quote Anchor link
Er staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
/**
*
The base configurations of the WordPress.
 
Frank M

Frank M

09/03/2016 22:24:40
Quote Anchor link
Wil je een paar regels verder kopiëren? Zie je ergens */ staan?
 
Wiel Verheijen

Wiel Verheijen

09/03/2016 22:25:42
Quote Anchor link
wat bedoel je ?

Toevoeging op 09/03/2016 22:26:25:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
/**
*
The base configurations of the WordPress.
 *
 *
This file has the following configurations: MySQL settings, Table Prefix,
 *
Secret Keys, WordPress Language, and ABSPATH. You can find more information by
 * visiting {@link http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php Editing
 * wp-config.php} Codex page. You can get the MySQL settings from your web host.
 *
 *
This file is used by the wp-config.php creation script during the
 *
Gewijzigd op 09/03/2016 22:30:13 door Wiel Verheijen
 
Frank M

Frank M

09/03/2016 22:28:40
Quote Anchor link
(Haal de gebruikersnamen en wachtwoorden even weg)

define('DB_COLLATE

Is dat het einde van de regel?

Zo te zien zijn er geen foutmeldingen te vinden... Dan weet ik ook niet waar het aan ligt.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.