Gmail uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:18:39
Quote Anchor link
Heb inmiddels veel gezocht en heb begrepen dat het uitlezen van Gmail mogelijk is m.b.v. IMAP. Helaas meldt mijn webhost dat IMAP niet wordt ondersteund.
Is er misschien een andere mogelijkheid om mijn Gmail m.b.v. php uit te lezen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:20:21
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 20:25:15
Quote Anchor link
Geen IMAP op je hosting? Zou makkelijk moeten. Waar/Wie is je hosting?
Is POP3 geen mogelijkheid?

Toevoeging op 20/07/2012 20:25:42:

http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=13273 >> POP3 kan dus wel.
 
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:32:26
Quote Anchor link
Mijn webhost is 1Eurohosting.nl
Ik heb PHP-scripts gevonden om Gmail uit te lezen, maar de verbinding wordt niet gemaakt, omdat imap_open() faalt.
Ik weet niet hoe ik verbinding met de Gmail-server moet maken, als ik POP ga gebruiken.
Gewijzigd op 20/07/2012 20:38:57 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

20/07/2012 20:38:13
Quote Anchor link
Aha.... maar als ze IMAP niet ondersteunen... dan wel POP3?
En is er niet gewoon een php-class voor IMAP?

Toevoeging op 20/07/2012 20:39:53:

http://garrettstjohn.com/entry/reading-emails-with-php/ gebruikt IMAP
http://www.phpclasses.org/browse/package/1120/download/zip.html schijnt POP3 te zijn.

En heb je dit al gezien? http://www.phphulp.nl/php/script/overig/class-imappop3-reader/1356/

Toevoeging op 20/07/2012 20:42:08:

En Gmail kent een redelijk goede HTML-versie van de webmail... die kan je ook altijd nog gewoon cURL()-en.... heb je wel (veel) meer werk aan, maar werkt misschien wel.
 
Swaenie -

swaenie -

20/07/2012 20:46:20
Quote Anchor link
Heb inmiddels al veel geprobeerd. Ga je tips rustig bekijken. Laat het resultaat later weten...
Al heel erg bedankt voor het meedenken.
 
Swaenie -

swaenie -

24/07/2012 20:08:21
Quote Anchor link
Achteraf blijkt de webhost IMAP toch te ondersteunen. Ze hebben php_imap voor me gecompiled op de server.
Heb even geen tijd om een en ander uit te proberen. Kom er later op terug.
 
Eddy E

Eddy E

24/07/2012 22:56:42
Quote Anchor link
Ooo, dan wordt het een makkie. IMAP is er tenslotte voor gemaakt. De link die ik gaf geeft dan ook antwoord.
 
Swaenie -

swaenie -

26/07/2012 21:37:00
Quote Anchor link
Heb weer van alles geprobeerd, maar het wil niet lukken.

Heb de verbinding met het volgende getest:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$connect_to
= '{imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX';
$user = '<mijn adres>@gmail.com';
$password = '<mijn wachtwoord>';

$connection = imap_open($connect_to, $user, $password)
  or die("Can't connect to '$connect_to': " . imap_last_error());

imap_close($connection);
?>


Ik krijg echter steeds de melding:
Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX
Can't connect to '{imap.gmail.com:993/imap/ssl/novalidate-cert}INBOX': Can't connect to gmail-imap.l.google.com,993: Connection timed out

Heb ook op deze fout gezocht, maar kom er niet uit. (Te weinig kennis denk ik...)


Iemand een idee?
Gewijzigd op 26/07/2012 21:39:51 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

27/07/2012 08:18:08
Quote Anchor link
Kortom: je adres is niet goed.
Ik vond deze hostname: {imap.gmail.com:993/imap/ssl}INBOX

Maar ook daarop krijg ik een timeout.
Ik had nog 5 andere adressen gevonden, maar alleen gaven een timeout.
 
Q S

Q S

27/07/2012 09:09:12
Quote Anchor link
Staat bij de instellingen in Gmail IMAP toegang wel aan?
 
Swaenie -

swaenie -

27/07/2012 14:45:38
Quote Anchor link
@QS: In Google-instellingen staat IMAP ingeschakeld.

@Eddy: Zonder novalidate-cert werkt het helaas ook niet.
De gegevens heb ik gecontroleerd met Google-instellingen. Deze zijn juist.

De host is juist, anders krijg ik bijv. de melding No such host as ima.gmail.com. Hij kan alleen geen verbinding maken, maar waarom niet?
Gewijzigd op 27/07/2012 14:46:31 door swaenie -
 
Eddy E

Eddy E

27/07/2012 14:46:41
Quote Anchor link
Geen idee. Ik ben vanochtend ook bezig geweest.
Mijn browser (Opera) opent ook de mail intern via IMAP op imap.gmail.com
En daarin werkt het wel, dus adres is goed.

Maar verbinding krijgen lukt mij inderdaad ook niet.

Toevoeging op 27/07/2012 15:04:53:

En probeer het eens met /tls ipv /ssl ? Opera gebruikt ook TLS en geen SSL.

Toevoeging op 27/07/2012 15:13:19:

Wat heb je nu?
Ik heb dit, en krijg nog steeds timeouts:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
error_reporting(E_ALL);

echo 'Max tijd naar 10 sec<br>';
set_time_limit(10);
ini_set("max_execution_time", 10);

echo 'Setting the vars<br>';
$connect_to = '{imap.gmail.com:993/ssl/imap}INBOX';
$user = '[email protected]';
$password = 'xxxxx';

echo 'Connecting...<br>';
$connection = imap_open($connect_to, $user, $password, OP_HALFOPEN )
  or die(imap_last_error());

echo 'Connected!!!!<br>';
imap_close($connection);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.