Goksite starten

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

03/01/2016 19:12:00
Anchor link
Goedenavond,

Allereerst heb ik geen idee of dit topic in de juiste categorie staat of dat dit onderwerp hier überhaupt besproken kan / mag worden. Is dit het geval hiervoor mijn excuses.

Al een tijdje loop ik met een idee voor een kleine goksite. Echter kan ik nergens (voldoende) informatie vinden over de regels die hier aan vast zitten.

Het idee is als volgt; Elke dag om 10 uur wint de helft van het aantal mensen dat meespelen, het dubbele van hun inzet. De inzet hangt af van de categorie waarin je meespeelt. Wanneer je meespeelt in de categorie "5 euro", betaal je 5 euro als inzet. Stel dat er 10 mensen meespelen in die categorie, zijn er 5 mensen die het dubbele van hun inzet winnen, namelijk 10 euro.

Let er op dat dit puur een idee is, ik heb geen idee of dit in de werkelijkheid ook op deze manier te behalen is.

Nu is mijn vraag of iemand hier ervaring heeft met het beheren van een goksite. Is hier een vergunning voor nodig? Moet ik kansspelbelasting betalen? Zijn er andere (verborgen) kosten waar rekening mee gehouden moet worden? etc.

Op de website belastingdienst.nl heb ik al enige informatie gevonden, echter lukt het me niet om dit toe te passen op mijn idee. Onder het kopje "vrijstellingen" staat bijvoorbeeld het volgende:

Quote:
In de volgende 2 situaties geldt er een vrijstelling van kansspelbelasting:

- De prijs is € 449 of minder.
- De prijs is niet hoger dan de inleg.

Als op 1 lot meerdere prijzen vallen, moet u deze prijzen bij elkaar optellen om te bepalen of een vrijstelling van toepassing is.


Wanneer 100 mensen meespelen in de categorie "5 euro", is er 500 euro dat wordt verdeeld over 50 mensen. Is dit de prijs waar hierboven over gesproken wordt? Of is de 5 euro winst die elke persoon maakt, de prijs?

Nogmaals excuses wanneer dit niet in het juiste topic geplaatst is, of dat dit niet het juiste forum is om deze vragen te stellen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 03/01/2016 19:13:34 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:49:21
 
Willem vp

Willem vp

04/01/2016 01:14:20
Anchor link
Inhoudelijk kan ik hier niet op antwoorden; ik denk dat je daarvoor het best contact kunt opnemen met de Kansspelautoriteit.

Wel mis ik in je concept de basisregel van elke kansspelaanbieder: "de bank wint altijd". Oftewel: waar haal je je eigen winst vandaan als de volledige inzet wordt uitgekeerd als prijzengeld?

Toevoeging op 04/01/2016 01:16:11:

Overigens staat op de door mij genoemde website slecht nieuws te lezen voor je:
Quote:
Zowel het aanbieden als het bevorderen van online kansspelen is daarom verboden in Nederland.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

04/01/2016 01:38:42
Anchor link
Waar ik mijn eigen winst vandaan wil halen weet ik nog niet zeker. In het ergste geval winnen spelers niet 100% van hun inzet, maar bijvoorbeeld 95% van hun inzet. Daarbij wil ik ook proberen inkomsten te genereren uit advertenties.

Dat online kansspelen verboden zijn in Nederland las ik ook inderdaad (na het posten van mijn topic ...). Op dit moment ben ik aan het onderzoeken of online kansspelen met Bitcoins hier ook onder vallen, en op het eerste gezicht lijkt dit niet zo te zijn omdat Bitcoins geen officieel betaalmiddel is. Maar hier kan ik ook niet veel over vinden.

In ieder geval bedankt voor je hulp!

Edit:
Ik heb op diezelfde website gelezen dat online kansspelen per 1 januari 2015 zijn toegestaan. Althans, dat zou de bedoeling zijn. Ik kan nergens uit opmaken of dit ook daadwerkelijk is gebeurd en of er in dat geval nog steeds een vergunning moet worden aangevraagd (die naar horen zeggen rond de €40000 euro is)
Gewijzigd op 04/01/2016 01:44:19 door Lord Gaga
 
Aad B

Aad B

05/01/2016 11:55:42
Anchor link
http://www.nu.nl/tech/3480769/online-gokken-2015-toegestaan.html
nu.nl, een nogal slordige nieuwssite, bedoelt waarschijnlijk 1/1/2016 ipv 1/1/2015
Het kabinet gaat online gokken toestaan, wetgeving moet nog gemaakt worden. Het is dus nog niet zover.
Gewijzigd op 05/01/2016 11:57:12 door Aad B
 
Lord Gaga

Lord Gaga

05/01/2016 14:19:21
Anchor link
Aad B op 05/01/2016 11:55:42:
http://www.nu.nl/tech/3480769/online-gokken-2015-toegestaan.html
nu.nl, een nogal slordige nieuwssite, bedoelt waarschijnlijk 1/1/2016 ipv 1/1/2015
Het kabinet gaat online gokken toestaan, wetgeving moet nog gemaakt worden. Het is dus nog niet zover.


Volgens mij moet je dan alsnog een vergunning aanvragen helaas.
 
Kevin Numeric

Kevin Numeric

23/01/2016 20:35:08
Anchor link
Dag Lord Gaga,

Graag kom ik persoonlijk met jou in contact. Wil je zo vriendelijk zijn om mij een PM te sturen?


Mvg
Kevin Numeric
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2016 20:46:29
Anchor link
Je kan hem ook een PM sturen via zijn profiel ;-).
 

24/05/2021 12:32:43
Anchor link
Ik ben bang dat je je idee nog moet verfijnen, omdat je volgens het schema mensen in principe geen kans geeft om te winnen, je moet op dit moment de beste oplossingen beter bestuderen, weet ook dat je heel serieus over wetgeving
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2021 15:23:55
Anchor link
Edit:
Nuttige reactie na vijf jaar.

Let in het vervolg even op de datum van de laatste reactie.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.