Google Calendar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »
E WNSMA

E WNSMA

26/11/2013 05:05:57
Quote Anchor link
Ik vroeg me eigenlijk af of de Google Calendar te gebruiken is op eigen website ?
Zo ja, hoe ?
Is er al een kant-en-klare script al op het internet te vinden met alle functies erop en eraan ?
Zo ja, waar?

Na lang Googlen, probeer ik mn kans hier maar, misschien iemand die hier er toevallig een heeft liggen.

Echter heb ik één gevonden alleen die is voor een echte programmeur werkend te krijgen, https://github.com/robmonie/jquery-week-calendar.

De functies moeten hier nog voor geschreven worden..

Hoop dat iemand mij hier kan helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:14:22
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

26/11/2013 09:23:04
Quote Anchor link
Je kan naar de API kijken. Heb ik zelf echter nog nooit gebruikt:

Google calendar API

Toevoeging op 26/11/2013 09:24:04:

Direct naar de correcte pagina:

https://developers.google.com/google-apps/calendar/
 
E WNSMA

E WNSMA

27/11/2013 01:51:13
Quote Anchor link
Ben niet echt bekend met API's meer
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2013 09:56:01
Quote Anchor link
Heel makkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<iframe
    src="https://www.google.com/calendar/embed?src=jouwmailadres%40gmail.com&ctz=Europe/Amsterdam"
    style="border: 0"
    width="800"
    height="600"
    frameborder="0"
    scrolling="no">
</iframe>
 
E WNSMA

E WNSMA

27/11/2013 16:09:40
Quote Anchor link
Als ik naar https://www.google.com/calendar/embed?src=jouwmailadres%40gmail.com&ctz=Europe/Amsterdam ga dan kan ik geen evenementen invoeren.

Hoe kan ik het mogelijk maken om evenementen te invoeren ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2013 16:24:32
Quote Anchor link
Ik vrees dat je dan toch iets via de API moet bouwen.
 
R van der Meer

R van der Meer

27/11/2013 21:02:45
Quote Anchor link
En het gebruik van iframes is niet erg handig vind ik over het algemeen. Beter laad je dan de content in een DIV.
 
E WNSMA

E WNSMA

29/11/2013 00:36:40
Quote Anchor link
Onmogelijk voor mij dit te gebruiken.
Ik heb nu een script gevonden die prima werkt als Google Calendar, alleen ik moet dit in een site inpluggen met CakePHP erop iemand die mij kan helpen met dit probleem te oplossen.

Calendar script in een website met CakePHP integreren.
 
Jan R

Jan R

29/11/2013 08:17:36
Quote Anchor link
Erwin Wiensma op 29/11/2013 00:36:40:
Ik heb nu een script gevonden die prima werkt als Google Calendar,


Misschien even delen :)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/11/2013 09:12:21
Quote Anchor link
Jan R op 29/11/2013 08:17:36:
Erwin Wiensma op 29/11/2013 00:36:40:
Ik heb nu een script gevonden die prima werkt als Google Calendar,


Misschien even delen :)


Graag, ben zelf ook op zoek
 
Hendrik Pierson

Hendrik Pierson

29/11/2013 16:52:05
Quote Anchor link
Tobias, hier de voorbeeld te bekijken http://agenda.kinwoh.nl

Downloadbaar via http://agenda.kinwoh.nl/agenda.zip

Ze hebben de save/edit/delete erin gezet, er stond ook iets over SQL injection ofzoiets.

Als er iemand is die mij kan helpen dit in CakePHP te zetten hoor ik het graag.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/11/2013 00:27:02
Quote Anchor link
offtopic:

Erwin en Hendrik zouden jullie even kunnen reageren op de PM (personal message) die ik jullie heb gestuurd?[/modedit]

Back to topic...
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/11/2013 11:37:40
Quote Anchor link
Dit is een erg handig script! Kan ik goed gebruiken.

Helaas ben ik niet bekend met CakePHP, dus daar kan ik je niet verder mee helpen helaas
 
E WNSMA

E WNSMA

30/11/2013 17:53:13
Quote Anchor link
@Bas IJzelendoorn, je hebt PM terug.

@Tobias Tobias, blij dat we een medemens hebben kunnen helpen, graag gedaan. :)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/11/2013 20:30:00
Quote Anchor link
Waarom werk je met CakePHP als je niet begrijpt hoe het werkt?
 
E WNSMA

E WNSMA

30/11/2013 22:52:33
Quote Anchor link
@Ger van Steenderen, omdat dat in het pakket automatisch zit wat betaald downloadbaar is.
 
Wouter J

Wouter J

01/12/2013 10:07:31
Quote Anchor link
Dan raad ik je aan eerst uitgebreid cakephp te gaan leren
 
E WNSMA

E WNSMA

01/12/2013 15:17:48
Quote Anchor link
@Wouter J, ik heb het al geprobeerd, bedankt voor je nuttige aanrading. Ik zelf zou daar nooit aan kunnen denken :'). Je hulp wordt bij deze heel erg gewaardeerd ;).

Natuurlijk heb ik het met mijn maat eerst zelf geprobeerd, maar komen er niet uit.
 
Wouter J

Wouter J

01/12/2013 15:29:46
Quote Anchor link
Nou, als je blieft :)

Het probleem met code is dat je moet begrijpen waarom je iets doet. Als je dat niet begrijpt heb je een hele grote kans dat je code slecht is opgebouwd. Je krijgt dan hetzelfde als dat je een huis verkeerd opbouwt: Je hebt lekken in het dak waardoor de regen naar binnen komt (bij een script is de regen de hacker en je wil niet dat een hacker bij je script binnen komt...), zodra je iets bij je huis wilt aanbouwen stort de helft van je huis in, etc.

Dat is allemaal troep die ik, en wij met z'n allen, jouw niet aan willen doen. Daarom raadde ik aan om eerst eens te gaan begrijpen wat je nou eigenlijk gebruikt. Als wij je nu een kant en klaar script gaven (merk op, dat zou ik nu niet kunnen doen) dan hebben jullie er eigenlijk niks aan. Ja, je script werk wel. Maar nee, je begrijpt er nog steeds niks van en de problemen stapelen zich dus op. Stel je wil straks iets aan dat script aanpassen, moet je het hier weer vragen, enz. allemaal veel te veel gedoe.

Dus: Neem een paar weken de tijd (ja, je leert dingen niet in een middagje) en kom dan eens terug bij dit project. Kom je er bij het leren niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd specifieke vragen stellen hier op het forum. Je zult zien dat je dan in het nieuwe jaar een geweldig gevoel hebt omdat je dit allemaal zelf hebt opgelost en je het zelf hebt begrepen.

http://book.cakephp.org/2.0/en/installation.html
 
E WNSMA

E WNSMA

01/12/2013 16:45:56
Quote Anchor link
@Wouter J, kijk hier hebben mensen meer aan :).

Omdat wij niet zo goed zijn met php,mysql,etc,etc kunnen wij het data niet vanuit onze database te pakken krijgen.

Als agenda.zip op de webserver komt te staan (zonder CakePHP) dan krijgen we wel de data, zoals de voorbeeldpagina http://agenda.kinwoh.nl .

Zodra ik 'agenda' in de webserver zet, waar CakePHP op staat dan krijg ik de geplande afspraken niet meer te pakken vanuit onze database maar het opslaan lukt dan wel.

Daarom weet ik niet wat het probleem is van wat wel werkt zonder CakePHP, en met NIET werkt.
Dan heeft het nogmaals lezen niet echt veel zin.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.