Google Maps

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:29:39
Quote Anchor link
beste mensen
Ik ben al 2 dagen aan het zoeken naar een script
ook bij google maps kom ik er niet uit
maar misschien kan iemand me op weg helpen naar de juiste informatie

Ik wil Google maps op mijn website
MAAR
voor elk adres van een persoon of bedrijf
moet er een eigen google kaart getoond worden
met de locatie van waar deze persoon of bedrijf zich bevind

net zoals in de telefoongids

Ik ben bezig geweest met een php scriptje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straat,+huisnummer,+$plaats; ?>

dit script plaats je op de plek van de adres gegevens van het script iframe van google. MAAR helaas werkt dit niet goed.

Dus ik denk dat ik een database record aan moet maken in de database met de coordinaten. Maar hoe lees ik die dan uit?

Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Heeft iemand een suggestie
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:12:05
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:36:45
Quote Anchor link
Heeft Google daar dan geen API voor?
 
-Jens -

-Jens -

24/05/2012 16:39:24
Quote Anchor link
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:41:02
Quote Anchor link
ga ik meteen doen
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:41:18
Quote Anchor link
Ik geef je nu 1 zeer bruikbare link
www.google.com/enterprise/maps
Gewoon de eerste hit op google
(Ik zocht op 'Google maps API')

,Koen Hollander
Gewijzigd op 24/05/2012 16:43:04 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:49:47
Quote Anchor link
Jens M op 24/05/2012 16:39:24:
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens

Jens, we zitten hier op een forum. Als je iemand wil helpen prima, maar doe het dan op het forum dan hebben anderen er ook nog iets aan.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:50:26 door Ozzie PHP
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:53:24
Quote Anchor link
koen ik ga de info even lezen van die pagina www.google.com/enterprise/maps



Toevoeging op 24/05/2012 16:55:42:

Ozzie het is natuurlijk zo
maar misschien kan ik uitkomst bieden later
en mijn script in het forum zetten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:58:43
Quote Anchor link
Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling... het is de bedoeling dat iedereen kan meekijken en kan helpen / adviseren.

Een forum heeft weinig nut als iedereen alles per mail gaat afhandelen.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:59:06 door Ozzie PHP
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:03:39
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 16:29:39:
Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Geen instructies.....?
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/tutorial
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:16:08
Quote Anchor link
oke de pagina van koen had ik al gelezen toch....
nu heb ik dan toch maar gemaild naar google voor de applicatie

dit is de email van google maps:

The Google Maps Product Offering:

Fully Supported Google Maps API for Business:

Annual Direct Licenses Start at £7,700 (€8580)



NOU ja maar is een beetje duur hoor
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 17:17:29
Quote Anchor link
Heel duur, zou het niet doen als ik jou was. Nog succes met zoeken
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:18:40
Quote Anchor link
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

Toevoeging op 24/05/2012 17:24:59:


een link naar een tutorial waar ik tegen aanliep
dit is dus wat ik wil
maar helaas werkt het niet naar behoren
als ik de coordinaten weghaal (zoals hij dat doet)
dan krijg ik een kaart van Lelystad te zien
maar misschien is er iemand die deze bug kan triggeren?
hou me aanbevolen

https://www.youtube.com/watch?v=HTm-3Cduafw

als iemand een oplossing
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:32:24
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 17:18:40:
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

heb je de hele tutorial al doorgenomen? Alle antwoorden op je vragen staan erin, geloof me, ik heb het namelijk wel allemaal doorgenomen toen ik me erin verdiepte. Wat er niet in staat is hoe je met een database meot werken, maar dat lijkt me logisch, dat heeft namelijk helemaal niets met Google Maps te maken.
Anders kan je ook nog op mijn site terecht als je iets meer wilt weten:
http://erwinsdump.site50.net/pages/programming/gm.php
 
Wouter J

Wouter J

24/05/2012 17:43:01
Quote Anchor link
Quote:
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

Hier zoek je wel naar, alleen begrijp je nog niet dat je er naar zoekt.

Ik heb hier ooit een tutorialserie over geschreven: http://wouterj.nl/news/google-maps-api-v3-begin-tot-eind/383/
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 18:39:33
Quote Anchor link
wouter en erwin

als het zo is dan ben ik te gehaast geweest
dan ga ik het nog eens allemaal doornemen
ik hoop echt dat ik gewoon niet goed gekeken heb

bedankt dan in ieder geval
zal later nog reageren
 
G P

G P

24/05/2012 19:15:51
Quote Anchor link
Toon de kaart:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />


size: small|medium|large
color: blue|yellow|black|white|red enz... ALTIJD ENGELSTALIGE WOORDEN!

Om dan nog eens te linken naar googlemaps
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&hl=nl&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=55.586984,79.013672&amp;hnear=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;t=m&amp;z=16">GOOGLE MAP</a>
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 23:28:37
Quote Anchor link
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

24/05/2012 23:54:37
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 23:28:37:
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst





Dan zet je de data uit je database in de betreffende url en dan krijg je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|<?php $straat . '+'. $huisnummer + '. '+ $postcode; ?>&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />
 
G P

G P

25/05/2012 00:53:14
Quote Anchor link
Wat die coördinaten betreft, ik heb daar geen last van... Ik gebruik het zelf ook en het werkt zoals ik het wil. Nog straffer zelfs, je hebt voor de link alleen maar dit nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND">Google Map</a>
Kijk naar de oplossing van Jeroen om dit werkende te hebben.
Je zal dan wel niet genoeg hebben aan straat en nummer alleen, postcode en gemeenteplaats zullen wel op zijn minst moeten meegegeven worden. Land is niet echt verplicht.
Voor België gebruik ik steeds: straat, huisnummer, postcode, gemeente, provincie, land en dit heeft voor mij voldoende resultaat. De "Google Map" tussen de <a> en </a> vervang ik door de kaart.
Ik hoop dat het jouw verder helpt.
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

25/05/2012 07:39:16
Quote Anchor link
ja nu jullie dit zeggen,
het moet kunnen
ik ben niet een gevorderde scripter maar ga het vandaag uitproberen.

Die tutorials van Wouter en gunther zijn erg helder
en Gunther gaat totaal in op ALLE toepassingen van Google maps
ik heb nog niet alles doorgenomen maar het is erg interessante informatie als je met kaarten aan de slag gaat

Ik ga ermee aan de slag.
Laat het uiteindelijke resultaat dan hier op het form achter

Toevoeging op 25/05/2012 23:58:15:

Jeroen
ik heb geen output
hieronder mijn code



print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";


Toevoeging op 25/05/2012 23:59:45:

ik krijg alleen een 0 te zien in de div

print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";
 
G P

G P

26/05/2012 09:30:05
Quote Anchor link
Persoonlijk getest, en het werkt :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

/*******************************************************\
    GOOGLE INSTELLINGEN
\*******************************************************/

$size = array('small', 'medium', 'large');
$color = array('black', 'white', 'yellow', 'red', 'blue', 'purple', 'pink', 'orange');
$width = '450';
$height = '200';

/*******************************************************\
    ADRES DIE GETOOND MOET WORDEN
\*******************************************************/

$straat = '';
$huisnummer = '';
$postcode = '';
$gemeente = '';
$provincie = '';
$land = '';

/*******************************************************\
    MAAK DE LINKEN
\*******************************************************/

$url = 'http://maps.google.com/maps?q='.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$land.'&amp;hl=nl';
$img = 'http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:'.$size['0'].'|color:'.$color['0'].'|'.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$provincie.'+'.$land.'&amp;size='.$width.'x'.$height.'&amp;sensor=true';

/*******************************************************\
    TOON DE MAP
\*******************************************************/

print '<div class="lat_maps">'.PHP_EOL;
print '    <div>'.PHP_EOL;
print '        <a href="'.$url.'" rel="extern" onClick="this.target=\'_blank\'"><img src="'.$img.'" alt="" width="'.$width.'" height="'.$height.'" /></a>'.PHP_EOL;
print '    </div>'.PHP_EOL;
print '</div>'.PHP_EOL;

?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.