Google Maps

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:29:39
Quote Anchor link
beste mensen
Ik ben al 2 dagen aan het zoeken naar een script
ook bij google maps kom ik er niet uit
maar misschien kan iemand me op weg helpen naar de juiste informatie

Ik wil Google maps op mijn website
MAAR
voor elk adres van een persoon of bedrijf
moet er een eigen google kaart getoond worden
met de locatie van waar deze persoon of bedrijf zich bevind

net zoals in de telefoongids

Ik ben bezig geweest met een php scriptje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straat,+huisnummer,+$plaats; ?>

dit script plaats je op de plek van de adres gegevens van het script iframe van google. MAAR helaas werkt dit niet goed.

Dus ik denk dat ik een database record aan moet maken in de database met de coordinaten. Maar hoe lees ik die dan uit?

Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Heeft iemand een suggestie
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:00:23
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:36:45
Quote Anchor link
Heeft Google daar dan geen API voor?
 
-Jens -

-Jens -

24/05/2012 16:39:24
Quote Anchor link
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:41:02
Quote Anchor link
ga ik meteen doen
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:41:18
Quote Anchor link
Ik geef je nu 1 zeer bruikbare link
www.google.com/enterprise/maps
Gewoon de eerste hit op google
(Ik zocht op 'Google maps API')

,Koen Hollander
Gewijzigd op 24/05/2012 16:43:04 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:49:47
Quote Anchor link
Jens M op 24/05/2012 16:39:24:
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens

Jens, we zitten hier op een forum. Als je iemand wil helpen prima, maar doe het dan op het forum dan hebben anderen er ook nog iets aan.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:50:26 door Ozzie PHP
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:53:24
Quote Anchor link
koen ik ga de info even lezen van die pagina www.google.com/enterprise/maps



Toevoeging op 24/05/2012 16:55:42:

Ozzie het is natuurlijk zo
maar misschien kan ik uitkomst bieden later
en mijn script in het forum zetten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:58:43
Quote Anchor link
Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling... het is de bedoeling dat iedereen kan meekijken en kan helpen / adviseren.

Een forum heeft weinig nut als iedereen alles per mail gaat afhandelen.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:59:06 door Ozzie PHP
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:03:39
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 16:29:39:
Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Geen instructies.....?
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/tutorial
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:16:08
Quote Anchor link
oke de pagina van koen had ik al gelezen toch....
nu heb ik dan toch maar gemaild naar google voor de applicatie

dit is de email van google maps:

The Google Maps Product Offering:

Fully Supported Google Maps API for Business:

Annual Direct Licenses Start at £7,700 (€8580)



NOU ja maar is een beetje duur hoor
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 17:17:29
Quote Anchor link
Heel duur, zou het niet doen als ik jou was. Nog succes met zoeken
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:18:40
Quote Anchor link
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

Toevoeging op 24/05/2012 17:24:59:


een link naar een tutorial waar ik tegen aanliep
dit is dus wat ik wil
maar helaas werkt het niet naar behoren
als ik de coordinaten weghaal (zoals hij dat doet)
dan krijg ik een kaart van Lelystad te zien
maar misschien is er iemand die deze bug kan triggeren?
hou me aanbevolen

https://www.youtube.com/watch?v=HTm-3Cduafw

als iemand een oplossing
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:32:24
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 17:18:40:
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

heb je de hele tutorial al doorgenomen? Alle antwoorden op je vragen staan erin, geloof me, ik heb het namelijk wel allemaal doorgenomen toen ik me erin verdiepte. Wat er niet in staat is hoe je met een database meot werken, maar dat lijkt me logisch, dat heeft namelijk helemaal niets met Google Maps te maken.
Anders kan je ook nog op mijn site terecht als je iets meer wilt weten:
http://erwinsdump.site50.net/pages/programming/gm.php
 
Wouter J

Wouter J

24/05/2012 17:43:01
Quote Anchor link
Quote:
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

Hier zoek je wel naar, alleen begrijp je nog niet dat je er naar zoekt.

Ik heb hier ooit een tutorialserie over geschreven: http://wouterj.nl/news/google-maps-api-v3-begin-tot-eind/383/
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 18:39:33
Quote Anchor link
wouter en erwin

als het zo is dan ben ik te gehaast geweest
dan ga ik het nog eens allemaal doornemen
ik hoop echt dat ik gewoon niet goed gekeken heb

bedankt dan in ieder geval
zal later nog reageren
 
G P

G P

24/05/2012 19:15:51
Quote Anchor link
Toon de kaart:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />


size: small|medium|large
color: blue|yellow|black|white|red enz... ALTIJD ENGELSTALIGE WOORDEN!

Om dan nog eens te linken naar googlemaps
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&hl=nl&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=55.586984,79.013672&amp;hnear=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;t=m&amp;z=16">GOOGLE MAP</a>
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 23:28:37
Quote Anchor link
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

24/05/2012 23:54:37
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 23:28:37:
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst





Dan zet je de data uit je database in de betreffende url en dan krijg je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|<?php $straat . '+'. $huisnummer + '. '+ $postcode; ?>&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />
 
G P

G P

25/05/2012 00:53:14
Quote Anchor link
Wat die coördinaten betreft, ik heb daar geen last van... Ik gebruik het zelf ook en het werkt zoals ik het wil. Nog straffer zelfs, je hebt voor de link alleen maar dit nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND">Google Map</a>
Kijk naar de oplossing van Jeroen om dit werkende te hebben.
Je zal dan wel niet genoeg hebben aan straat en nummer alleen, postcode en gemeenteplaats zullen wel op zijn minst moeten meegegeven worden. Land is niet echt verplicht.
Voor België gebruik ik steeds: straat, huisnummer, postcode, gemeente, provincie, land en dit heeft voor mij voldoende resultaat. De "Google Map" tussen de <a> en </a> vervang ik door de kaart.
Ik hoop dat het jouw verder helpt.
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

25/05/2012 07:39:16
Quote Anchor link
ja nu jullie dit zeggen,
het moet kunnen
ik ben niet een gevorderde scripter maar ga het vandaag uitproberen.

Die tutorials van Wouter en gunther zijn erg helder
en Gunther gaat totaal in op ALLE toepassingen van Google maps
ik heb nog niet alles doorgenomen maar het is erg interessante informatie als je met kaarten aan de slag gaat

Ik ga ermee aan de slag.
Laat het uiteindelijke resultaat dan hier op het form achter

Toevoeging op 25/05/2012 23:58:15:

Jeroen
ik heb geen output
hieronder mijn code



print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";


Toevoeging op 25/05/2012 23:59:45:

ik krijg alleen een 0 te zien in de div

print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";
 
G P

G P

26/05/2012 09:30:05
Quote Anchor link
Persoonlijk getest, en het werkt :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

/*******************************************************\
    GOOGLE INSTELLINGEN
\*******************************************************/

$size = array('small', 'medium', 'large');
$color = array('black', 'white', 'yellow', 'red', 'blue', 'purple', 'pink', 'orange');
$width = '450';
$height = '200';

/*******************************************************\
    ADRES DIE GETOOND MOET WORDEN
\*******************************************************/

$straat = '';
$huisnummer = '';
$postcode = '';
$gemeente = '';
$provincie = '';
$land = '';

/*******************************************************\
    MAAK DE LINKEN
\*******************************************************/

$url = 'http://maps.google.com/maps?q='.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$land.'&amp;hl=nl';
$img = 'http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:'.$size['0'].'|color:'.$color['0'].'|'.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$provincie.'+'.$land.'&amp;size='.$width.'x'.$height.'&amp;sensor=true';

/*******************************************************\
    TOON DE MAP
\*******************************************************/

print '<div class="lat_maps">'.PHP_EOL;
print '    <div>'.PHP_EOL;
print '        <a href="'.$url.'" rel="extern" onClick="this.target=\'_blank\'"><img src="'.$img.'" alt="" width="'.$width.'" height="'.$height.'" /></a>'.PHP_EOL;
print '    </div>'.PHP_EOL;
print '</div>'.PHP_EOL;

?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.