grafiek maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »
Bennie bennie

bennie bennie

09/07/2010 21:34:58
Quote Anchor link
hey hallo,

ik ben een echte neewbie met php. en wil een grafiek maken met data uit mysql.
het gaat om een lijngrafiek. ik probeer jpgraph maar loop vast ,
iemand ervaring die mij hier mee kan helpen?????
thnx
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:25:06
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/07/2010 10:36:44
Quote Anchor link
genoeg mensen met ervaring. Waar loop je op vast? plaats hier eens wat relevante code? (niet het hele script)
 
Bennie bennie

bennie bennie

10/07/2010 14:54:26
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb op dit moment mysql draaien met daarin db analyzer en tbl instruments
in deze tabel worden diverse metingen weergeven waaronder O2, Co2 , and date/time. deze wil ik selecteren en omzetten naar een lijn grafiek met bv rode lijn voor co2 en blauw voor O2 de yas loopt van 0tot100% en de xas is de tijd van de meting.

en voorbeeld zoals dit : http://jpgraph.net/features/gallery.php#line1

hoe kan ik nu een sql query toevoegen aan JPgraph zodat mijn data wordt gebruikt.
zijn er ergens goede voorbeeld scripts te vinden die zelf aantepassen zijn?

hopelijk wil je me helpen met opstarten.

thnx,bennie
 
Piet Knaap

Piet Knaap

12/07/2010 15:40:09
Quote Anchor link
Ik zit een beetje met hetzelfde probleem.....Hoe koppel je een sql query aan een grafiek
 
Mick ForSure

Mick ForSure

12/07/2010 15:45:59
Quote Anchor link
als ik eerlijk ben vind ik highcharts mooier
klik

deze gebruik ik zelf en is redelijk eenvoudig te koppelen door een query te gebruiken in de javascript code...

daarnaast moet je gewoon een aantal punten bepalen, highcharts (jquery btw) schaalt zelf de grafiek al dus daar heb je geen omkijken naar.
Gewijzigd op 12/07/2010 15:48:30 door Mick ForSure
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/07/2010 15:51:44
Quote Anchor link
Bennie,
Als je even op de website van jpgraph leest ( http://jpgraph.net/doc/howto1.php )

Die highcharts is misschien nog makkelijker in gebruik omdat je veel meer clientside laat rekenen.
 
Mick ForSure

Mick ForSure

12/07/2010 15:58:09
Quote Anchor link
ff eigen opgezocht:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
var chart;
        $(document).ready(function() {
            chart = new Highcharts.Chart({
                chart: {
                    renderTo: 'container',
                    defaultSeriesType: 'line'
                },
                credits: false,
                title: {
                    text: 'Bezoekersaantallen per dag'
                },
                subtitle: {
                    text: ''
                },
                xAxis: {
                    categories: ['01-07','02-07','03-07','04-07','05-07','06-07','07-07','08-07','09-07','10-07','11-07','12-07'],
                    title: {
                        text: 'Month'
                    }
                },
                yAxis: {
                    title: {
                        text: 'Bezoekers'
                    }
                },
                tooltip: {
                    enabled: true,
                    formatter: function() {
                        return '<b>'+ this.series.name +'</b><br/>'+
                            this.x +': '+ this.y +' bezoeker(s)';
                    }
                },
                plotOptions: {
                    line: {
                        dataLabels: {
                            enabled: true
                        }
                    }
                },
                series: [
                { name: 'Pagina1',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 2] },
{ name: 'Pagina2',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 3] },
{ name: 'Error404',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 4, 0, 0, 0] },
{ name: 'Pagina3',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 2, 0, 0, 0] },
{ name: 'Pagina4',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 7, 0, 0, 3] },
{ name: 'Pagina5',
                        data: [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 0] },
                ]
            });
            
            
        });


waarbij hier name: de naam is van het object en daarachter in de array data: de gegevens.
Bij mij is het heel simpel, elke getalletje is het aantal bezoekers op de desbetreffende pagina.
Dit is trouwens wel statisch, je zal het zelf met php moeten gaan uitzoeken.

edit: op de x-as zie je categories: (bij mij zijn dit de afgelopen 10 dagen) ook deze zal je aan moeten passen.
Gewijzigd op 12/07/2010 15:59:25 door Mick ForSure
 
Bennie bennie

bennie bennie

18/07/2010 12:54:12
Quote Anchor link
HEy Mick,

bedankt voor je reactie ziet er inderdaad goed uit die grafiek. heb hem inmiddels gedownload en de grafiek aanpassingen zijn idd erg makkelijk te doen.
ga zo google'n om te kijken hoe ik mijn data erin krijg of heeft iemand daar een voorbeeld/idee van?
in elk geval bedankt voor de reacties laat de uitkomst zeker weten :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.