Gridpak

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Casper B

Casper B

16/06/2012 22:35:08
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een vraag betreft het grid systeem gridpak.
http://gridpak.com/

Gridpak is een erg handig systeem om een grid voor een website te ontwikkelen, alleen begrijp ik 1 gedeelte niet.
Voor het maken van het grid moet je 3 verschillende inputs invullen.
Voor de duidelijkheid:
- No. of columns
- column padding
- gutter width

Het aantal kolommen stel je in met ("no. of colomns"), gutter width is voor de ruimte per kolom.
De overige "colomn padding" begrijp ik alleen niet. Weet iemand waarvoor deze bedoeld is.
Het is inderdaad te gebruiken voor de padding, maar waarvoor is de padding? Voor de binnenkant van een kolom of?

Ik hoor graag van jullie.
Mocht er nog een vraag zijn hoor ik het uiteraard ook graag.

Gr. Casper B
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:35:16
 
Eddy E

Eddy E

17/06/2012 09:13:49
Quote Anchor link
Ruimte links/rechts IN de kolom. Dus de padding.

Zoek even het box-model op. Dit is dat.
 
Casper B

Casper B

17/06/2012 12:12:40
Quote Anchor link
@Eddy Erkelens,

Oke, dat is inderdaad dan de padding, die aan de binnenkant van de kolom komt. Maar moet je al voor een kolom gebruiken?
Wat ik wil is een container van 940px breed, met 3 kolommen. De kolom breedte past hij automatisch aan, en ik regel met de gutter width, de ruimte tussen elke kolom.

Ik wil mijn portfolio items net zo breed als de kolom hebben, zonder de padding dan, allen ik wil wel de padding hebben voor mijn tekst. Dan hoef ik dus geen padding bij mijn grid te gebruiken? Waarvoor wordt de padding dan wel meestal voor gebruikt, bij een grid?

Tevens als ik via de website http://gridpak.com mijn grid ontwikkel zet ik de slide op 940 (mijn container breedte). Als ik vervolgens de zip download en de afbeelding in mijn ontwerp in photoshop plaats, is het grid opeens 960 breed?

Nu vraag ik me eigenlijk tijdens het typen van dit bericht af. Zijn grids niet allemaal alleen gericht op een container breedte van 960px?

Thnkx alvast!
Als ik vervolgens
 
Wouter J

Wouter J

17/06/2012 12:57:53
Quote Anchor link
Quote:
Zijn grids niet allemaal alleen gericht op een container breedte van 960px?

Nee, het populairste grid systeem is het 960gs, maar er zijn er nog veel meer.

Ik maak zelf altijd gebruik van het 978gs, dat is een pakket van 6(?) grid systemen voor elke resoltutie. Erg handig!

Quote:
Als ik vervolgens de zip download en de afbeelding in mijn ontwerp in photoshop plaats, is het grid opeens 960 breed?

Dan ben je vergeten om op 'Add breakpoint' te klikken, anders gaat hij oneindig door (wat ze hebben ingesteld op 960px).

Quote:
Dan hoef ik dus geen padding bij mijn grid te gebruiken?

Nee, je zou dan een extra class kunnen maken die de padding toevoegt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style>
/*
   zorg dat het met het juiste box model werkt,
   zodat we geen problemen krijgen als we padding toevoegen
 */
.col { -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; }
.text { padding: 10px; } /* vul hier jou gewenste padding in */
 
Casper B

Casper B

17/06/2012 13:12:04
Quote Anchor link
@Wouter J

Oke thnkx. Zeker een goede site om vaker te gebruiken.
Even terugkomend op Gridpak.com.
Over dit stuk wat ik vroeg:
Quote:
Als ik vervolgens de zip download en de afbeelding in mijn ontwerp in photoshop plaats, is het grid opeens 960 breed?


Waar zou ik dan een 'Add breakpoint' moeten plaatsen? Wanneer ik toch een grid van 940 wil hebben. Is het niet aan te passen in de code op 960 te veranderen in 940?
 
Wouter J

Wouter J

17/06/2012 13:13:17
Quote Anchor link
Je hebt onder de input veldjes een button Add Breakpoint en daar moet je op klikken.
 
Casper B

Casper B

17/06/2012 13:16:18
Quote Anchor link
Ja klopt. Eerst op 940 slepen en dan een breakpoint toevoegen dus.
als ik dat heb gedaan krijg ik een afbeelding van 'grid-940_to_infinity'. Alleen die is dan weer 960 breed...

Momenteel heb ik een breakpoint op 940 gezet, en het aantal kolommen, gutter en padding aangegeven. Nu geeft hij ook aan van 940 - oneindig.. en toch is het grid 960 breed haha.
Gewijzigd op 17/06/2012 13:19:36 door Casper B
 
Wouter J

Wouter J

17/06/2012 13:20:00
Quote Anchor link
Ja, omdat je het plaatje 940 to infinity oftewel het stuk na het breakpoint. Je moet het plaatje pakken van het stuk voor het breakpoint.
 
Casper B

Casper B

17/06/2012 13:26:47
Quote Anchor link
Ja oke. En ik zit nu even in de code te kijken.
Css:
Dan zie je de comments staan. Dus 940 tot oneindig hebben die percentages voor de kolommen. En waarschijnlijk is span 3, de kolom breedte die dus 100% is en zich uiteindelijk altijd aanpast aan de breedte van de container?
Want span 1 en 2 zijn voor de padding en gutter...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
/* Reusable column setup */
.col {
    border:0px solid rgba(0,0,0,0);
    float:left;
    -webkit-box-sizing:border-box;
    -moz-box-sizing:border-box;
    box-sizing:border-box;
    -moz-background-clip:padding-box !important;
    -webkit-background-clip:padding-box !important;
    background-clip:padding-box !important;
}



    /* 1. 3 Column Grid 0px - 939px
    -----------------------------------------------------------------------------
    
    Span 1:    33.3333333333%
    Span 2:    66.6666666667%
    Span 3:    100%
    
    ----------------------------------------------------------------------------- */

    @media screen and (min-width: 0px) and (max-width: 939px) {
        
        .row {
            margin-left:-30px;
        }
        .col {
            border-left-width:30px;
            padding:0 0px;
        }
        
        
        
        /*
        Add your semantic classnames in alongside their corresponding spans here. e.g.
        
        .span_3,
        .my_semantic_class_name {
            ...
        }
        */
        
        .span_1 {
            width:33.3333333333%;
        }
        .span_2 {
            width:66.6666666667%;
        }
        .span_3 {
            margin-left:0;
            width:100%;
        }
    }

    /* 2. 3 Column Grid 940px - Infinity
    -----------------------------------------------------------------------------
    
    Span 1:    33.3333333333%
    Span 2:    66.6666666667%
    Span 3:    100%
    
    ----------------------------------------------------------------------------- */

    @media screen and (min-width: 940px) {
        
        .row {
            margin-left:-30px;
        }
        .col {
            border-left-width:30px;
            padding:0 0px;
        }
        
        
        
        
        .span_1 {
            width:33.3333333333%;
        }
        .span_2 {
            width:66.6666666667%;
        }
        .span_3 {
            margin-left:0;
            width:100%;
        }
    }


PS. Heb nu alleen 1 breakpoint geplaatst.
 
Casper B

Casper B

21/06/2012 16:13:53
Quote Anchor link
Momenteel heb ik het gridpak weer opgepakt, maar helaas krijg ik het niet goed werkend.
Wanneer ik op http://gridpak.com/about/ en naar onder scroll en het pop-upje bij css aanklik, opent zich een scherm met de techniek achter gridpak. Ik heb de linker "tutorial" gebruikt om het op te zetten, wanneer ik vervolgens de css van mijn gridpak aan de html link, staat alles ongeveer op zijn plaats.
Wat er nu niet helemaal werkt is de class "row"...
Deze heeft als style:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
        .row {
            margin-left:-30px;
        }

[/code[

De row div komt heel raar te staan. Niet alleen steekt deze div ivm de negative waarde uit de container, maar de positionering van het object is ook erg raar, deze komt boven de slider en navigatie uit...
Waar kan dit aan liggen. De slider en navigatie hebben wel als style float: left; ...

Wanneer ik een bezoekje aan de gridpak site neem en de about pagiana onderzoek met firebug, dan zie ik dat de div row wel goed staat en tevens een float: left en marges heeft...

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Casper
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.