Groter wordende array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 17:32:23
Quote Anchor link
Ik ben er al heel lang mee bezig.. nu moet het alleen nog makkelijker zodat het dynamisch uitgebreid kan worden, alleen lukt mij dat niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
$array
= array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }
    }

    $n++;
}

?>


Wie o wie..
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:45:27
 
Mark L

Mark L

11/09/2010 18:18:08
Quote Anchor link
Mag ik vragen wat het precies doet en wat het oplevert.
Zou je een uitleg van je code willen geven en ook een uitleg van je vraag...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:12:08
Quote Anchor link
Het is simpelweg een "foutieve" omslachtige manier om een multidimensionale array uit te lezen en er weer 1 op te bouwen.

Lijkt me handiger als je een preg_match erover heen haalt
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 19:45:24
Quote Anchor link
Ik lees niks uit hoor? Het doel was om telefoonnummers om te zetten naar woorden. Dit is dus gelukt op mijn manier, maar het kan nu maar tot 8 cijfers (zonder 06) en het uitbreiden met $n moet dynamisch gebeuren dus.. Alles wat dan extra gebeurd moet automatisch vind ik.

Hier de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'),
array('1'),
array('a', 'b', 'c'),
array('d', 'e', 'f'),
array('g', 'h', 'i'),
array('j', 'k', 'l'),
array('m', 'n', 'o'),
array('p', 'q', 'r', 's'),
array('t', 'u', 'v'),
array('w', 'x', 'y', 'z')
);


if(!isset($_GET['nr']))
    $input = "46744524";
else
    $input = $_GET['nr'];

if(!ctype_digit($input)) die();


//elk nummer apart
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array);

//echo count($smsNummers[$num_array[0]]);

$array = array();
$n = 0;
foreach($num_array as $nummer)
{


    foreach($smsNummers[$nummer] as $char)
    {

        if($n == 0)
            echo $char."<br />";
            $array[] = array($char);
        if($n == 1)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                echo $array[$i][0].$char."<br />";
                $array[$i][1][] = array($char);
            }
        }

        if($n == 2)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$char."<br />";
                    $array[$i][1][$j][1][] = array($char);
                }
            }
        }

        if($n == 3)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$char."<br />";
                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][] = array($char);
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 4)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$char."<br />";
                            $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][] = array($char);
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 5)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$char."<br />";
                                $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][] = array($char);
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 6)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$char."<br />";
                                    $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][] = array($char);
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }

        if($n == 7)
        {

            for($i=0; $i<count($smsNummers[$num_array[0]]); $i++)
            {

                for($j=0; $j<count($smsNummers[$num_array[1]]); $j++)
                {

                    for($k=0; $k<count($smsNummers[$num_array[2]]); $k++)
                    {

                        for($l=0; $l<count($smsNummers[$num_array[3]]); $l++)
                        {

                            for($m=0; $m<count($smsNummers[$num_array[4]]); $m++)
                            {

                                for($o=0; $o<count($smsNummers[$num_array[5]]); $o++)
                                {

                                    for($p=0; $p<count($smsNummers[$num_array[6]]); $p++)
                                    {

                                        echo $array[$i][0].$array[$i][1][$j][0].$array[$i][1][$j][1][$k][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][0].$array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][0].$char."<br />";
                                        $array[$i][1][$j][1][$k][1][$l][1][$m][1][$o][1][$p][1][] = array($char);
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }

    echo "<br />";
    $n++;
}

?>

Voorbeeld: http://dragy.nl/numbertoword.php
Gewijzigd op 11/09/2010 19:45:51 door Kay Kay
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/09/2010 19:50:26
Quote Anchor link
Dan zal je je moeten verdiepen in recursie
 
Kay Kay

Kay Kay

11/09/2010 20:17:47
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken... denk wel dat dit een vrij lastige is.. Heb wel eens vaker recursieve functies gemaakt

Toevoeging op 12/09/2010 00:09:55:

Raadseltje is opgelost door een vriend die wat slimmer blijkt te zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
$smsNummers
= array(
array('0'=>null),
array('1'=>null),
array('a'=>null, 'b'=>null, 'c'=>null),
array('d'=>null, 'e'=>null, 'f'=>null),
array('g'=>null, 'h'=>null, 'i'=>null),
array('j'=>null, 'k'=>null, 'l'=>null),
array('m'=>null, 'n'=>null, 'o'=>null),
array('p'=>null, 'q'=>null, 'r'=>null, 's'=>null),
array('t'=>null, 'u'=>null, 'v'=>null),
array('w'=>null, 'x'=>null, 'y'=>null, 'z'=>null)
);

$input = 46744524;
$num_array = str_split($input);
$aantal_num = count($num_array)-1;

$previous = '';
$results = array();
for($i = $aantal_num; $i >= 0; $i--)
{

    $new = array();
    $current = $smsNummers[$num_array[$i]];
    if(empty($results))
        $new = array_keys($current);
    else
        foreach(array_keys($current) as $prefix)
            foreach($results as $suffix)
                $new[] = $prefix.$suffix;
    $results = $new;
    foreach($current as $char => $row)
        $current[$char] = $previous;

    $previous = $current;

}


print_r($results); // alles als string
print_r($previous); //multi-dimensional array
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.