header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:18:00
Quote Anchor link
Ik krijg maar steeds volgende fout bij die header op lijn 10 hier in onderstaande code?? iemand een oplossing want kom er maar niet uit..
Dit is de fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:1) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 10

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
require_once('login_funcs.inc');
$submit= $_POST['submit'];
if($submit == 'login')
{

    //$feedback= user_login();
    /*feedback even 1 geven zodat de header toch wordt aangeroepen zonder user_login() te gebruiken*/
$feedback=1;
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
 $php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
 
 $login_form = <<< EOLOGIN
 <br/>
 $feedback_str
 <br/>
 LOGIN
 <br/>
 <
form method="POST" action="$php_self">
 Gebruikersnaam:
 <
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
 <
br/>Paswoord:
 <
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
 <
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
 <
/form>
EOLOGIN;
 echo $login_form;

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:12:50
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:20:00
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:22:00
Quote Anchor link
ja heb het ook al bekeken maar het lukt me maar niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Niet ergens een verdwaalde spatie? Niet bijvoorbeeld een echo in login_funcs.inc?
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:45:00
Quote Anchor link
nee want heb die require_once('login_funcs') al eens als commentaar gezet maar hij blijft het maar geven die fout..
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:48:00
Quote Anchor link
De fout zit op regel 1, op regel 10 komt de header() die dus stuk loopt op de reeds verzonden output.

Offtopic:
$submit= $_POST['submit'];
dat is onzin, gebruik gewoon $_POST['submit'] daar waar je deze nodig hebt. Het aanmaken van een kopie ($submit) van een variabele zonder dat je iets doet met de inhoud, zorgt vroeg of laat altijd voor veiligheidsproblemen. Nooit meer doen dus!
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:51:00
Quote Anchor link
thanks voor dat van $submit..
maar waar zit mijn fout dan op regel 1? daar staat toch gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
wat is daar fout aan
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Weet je voor 200% zeker dat daar niet toevallig nog een spatie of iets anders onzichtbaars voor staat? Het is echt een fout op regel 1, jij stuurt (onbewust) al output voordat je de header() aanroept. En dat gaat dus altijd fout.

Er mag niets, maar dan ook helemaal niets, naar de browser worden gestuurd voordat je header() aanroept. Absoluut verboden!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Kopieer de code eens en plak hem eens in een nieuw bestand. Vreemd genoeg wil dat nog wel eens helpen...
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 12:53:00
Quote Anchor link
heb ik geprobeerd maar hij geeft steeds dezelfde melding..
als ik login_funcs.inc ook wil laten oproepen geeft hij bij de twee cookies die ik oproep ook tweemaal dezelfde fout.. Ik zou echt niet weten waar ik nog een spatie heb kunnen staan..
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Dit is de volledige code van mijn pagina..
maar ik zie er echtniets verkeerd aan.. Heb het ook al eens in kladblok gezet maar niet helpt..
deze fout blijft erop komen:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:6) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 13

Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
echo $login_form;
?>

</body>
</html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Er zal een spatie o.i.d. voor de <?php staat.
Welke editor gebruik je, weet je zeker dat die alleen maar ASCII tekst geeft.

Misschien moet je de eerste regel weghalen en overnieuw typen (dan kopier je eventuele onzichtbare tekens niet mee)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:10:00
Quote Anchor link
OMG, we zeggen toch dat er niets maar dan ook helemaal niets naar de browser verstuurd mag worden. Dus ook geen html code?

En wat doe jij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
<?php
require_once('login_funcs.inc');
// ...
?>

Geen html voordat je header() aanroept, dus ook niet voordat je een php tag opent!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:13:00
Quote Anchor link
Inderdaad heb ik ook al gemerkt , heb nu die html enzo weg gelaten maar ik blijf nog steeds dezelfde fout hebben hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding die je nu krijgt. Je kunt namelijk zien op welke regel er al output heeft plaatsgevonden.
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Mag het dan op deze manier?
Zo blijf ik steeds dezelfde fout krijgen en als ik alles van html(bodyenzo) weg laat dan krijg unexpected $end

zoals hieronder krijg ik deze fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 8

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
?>

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $login_form;
?>

</body>
</html>

Sorry voor de miserie, ben nog wat nieuw in php, maar alles tot hiertoe lukte al redelijk buiten deze fout krijg ik maarniet weg:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Arend a

Arend a

27/07/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Als je de foutmelding leest staat daar precies waar het fout zit. Namelijk:
/customers/slagerijkeymolen.be/slagerijkeymolen.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc
op regel 2.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Zo ziet het er inderdaad al beter uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2

Blijkbaar heb je in het bestand db_vars.inc op regel 2 iets staan dat output naar de browser veroorzaakt.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/07/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Heb je ALLE html voor de php openings tag weggehaald? Heb je daar GEEN spatie og LEGE REGEL achtergelaten? Dus het allereerst character in je script is een < teken?

Edit: Oeps, ik ben hier wel erg laat mee.......;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:50:00
Quote Anchor link
heb het gevonden, idd op db_vars een spatie teveel..
Blanche en de rest , echt heel hartelijk bedankt, wat zou ik zonder jullie moeten doen:)

Bedankt mannen !!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.