header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:18:00
Quote Anchor link
Ik krijg maar steeds volgende fout bij die header op lijn 10 hier in onderstaande code?? iemand een oplossing want kom er maar niet uit..
Dit is de fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:1) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 10

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
require_once('login_funcs.inc');
$submit= $_POST['submit'];
if($submit == 'login')
{

    //$feedback= user_login();
    /*feedback even 1 geven zodat de header toch wordt aangeroepen zonder user_login() te gebruiken*/
$feedback=1;
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
 $php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
 
 $login_form = <<< EOLOGIN
 <br/>
 $feedback_str
 <br/>
 LOGIN
 <br/>
 <
form method="POST" action="$php_self">
 Gebruikersnaam:
 <
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
 <
br/>Paswoord:
 <
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
 <
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
 <
/form>
EOLOGIN;
 echo $login_form;

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:30:49
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:20:00
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:22:00
Quote Anchor link
ja heb het ook al bekeken maar het lukt me maar niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Niet ergens een verdwaalde spatie? Niet bijvoorbeeld een echo in login_funcs.inc?
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:45:00
Quote Anchor link
nee want heb die require_once('login_funcs') al eens als commentaar gezet maar hij blijft het maar geven die fout..
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:48:00
Quote Anchor link
De fout zit op regel 1, op regel 10 komt de header() die dus stuk loopt op de reeds verzonden output.

Offtopic:
$submit= $_POST['submit'];
dat is onzin, gebruik gewoon $_POST['submit'] daar waar je deze nodig hebt. Het aanmaken van een kopie ($submit) van een variabele zonder dat je iets doet met de inhoud, zorgt vroeg of laat altijd voor veiligheidsproblemen. Nooit meer doen dus!
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:51:00
Quote Anchor link
thanks voor dat van $submit..
maar waar zit mijn fout dan op regel 1? daar staat toch gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
wat is daar fout aan
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Weet je voor 200% zeker dat daar niet toevallig nog een spatie of iets anders onzichtbaars voor staat? Het is echt een fout op regel 1, jij stuurt (onbewust) al output voordat je de header() aanroept. En dat gaat dus altijd fout.

Er mag niets, maar dan ook helemaal niets, naar de browser worden gestuurd voordat je header() aanroept. Absoluut verboden!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Kopieer de code eens en plak hem eens in een nieuw bestand. Vreemd genoeg wil dat nog wel eens helpen...
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 12:53:00
Quote Anchor link
heb ik geprobeerd maar hij geeft steeds dezelfde melding..
als ik login_funcs.inc ook wil laten oproepen geeft hij bij de twee cookies die ik oproep ook tweemaal dezelfde fout.. Ik zou echt niet weten waar ik nog een spatie heb kunnen staan..
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Dit is de volledige code van mijn pagina..
maar ik zie er echtniets verkeerd aan.. Heb het ook al eens in kladblok gezet maar niet helpt..
deze fout blijft erop komen:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:6) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 13

Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
echo $login_form;
?>

</body>
</html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Er zal een spatie o.i.d. voor de <?php staat.
Welke editor gebruik je, weet je zeker dat die alleen maar ASCII tekst geeft.

Misschien moet je de eerste regel weghalen en overnieuw typen (dan kopier je eventuele onzichtbare tekens niet mee)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:10:00
Quote Anchor link
OMG, we zeggen toch dat er niets maar dan ook helemaal niets naar de browser verstuurd mag worden. Dus ook geen html code?

En wat doe jij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
<?php
require_once('login_funcs.inc');
// ...
?>

Geen html voordat je header() aanroept, dus ook niet voordat je een php tag opent!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:13:00
Quote Anchor link
Inderdaad heb ik ook al gemerkt , heb nu die html enzo weg gelaten maar ik blijf nog steeds dezelfde fout hebben hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding die je nu krijgt. Je kunt namelijk zien op welke regel er al output heeft plaatsgevonden.
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Mag het dan op deze manier?
Zo blijf ik steeds dezelfde fout krijgen en als ik alles van html(bodyenzo) weg laat dan krijg unexpected $end

zoals hieronder krijg ik deze fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 8

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
?>

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $login_form;
?>

</body>
</html>

Sorry voor de miserie, ben nog wat nieuw in php, maar alles tot hiertoe lukte al redelijk buiten deze fout krijg ik maarniet weg:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Arend a

Arend a

27/07/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Als je de foutmelding leest staat daar precies waar het fout zit. Namelijk:
/customers/slagerijkeymolen.be/slagerijkeymolen.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc
op regel 2.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Zo ziet het er inderdaad al beter uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2

Blijkbaar heb je in het bestand db_vars.inc op regel 2 iets staan dat output naar de browser veroorzaakt.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/07/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Heb je ALLE html voor de php openings tag weggehaald? Heb je daar GEEN spatie og LEGE REGEL achtergelaten? Dus het allereerst character in je script is een < teken?

Edit: Oeps, ik ben hier wel erg laat mee.......;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:50:00
Quote Anchor link
heb het gevonden, idd op db_vars een spatie teveel..
Blanche en de rest , echt heel hartelijk bedankt, wat zou ik zonder jullie moeten doen:)

Bedankt mannen !!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.