header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:18:00
Quote Anchor link
Ik krijg maar steeds volgende fout bij die header op lijn 10 hier in onderstaande code?? iemand een oplossing want kom er maar niet uit..
Dit is de fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:1) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 10

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
require_once('login_funcs.inc');
$submit= $_POST['submit'];
if($submit == 'login')
{

    //$feedback= user_login();
    /*feedback even 1 geven zodat de header toch wordt aangeroepen zonder user_login() te gebruiken*/
$feedback=1;
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
 $php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
 
 $login_form = <<< EOLOGIN
 <br/>
 $feedback_str
 <br/>
 LOGIN
 <br/>
 <
form method="POST" action="$php_self">
 Gebruikersnaam:
 <
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
 <
br/>Paswoord:
 <
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
 <
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
 <
/form>
EOLOGIN;
 echo $login_form;

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:09:09
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:20:00
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:22:00
Quote Anchor link
ja heb het ook al bekeken maar het lukt me maar niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Niet ergens een verdwaalde spatie? Niet bijvoorbeeld een echo in login_funcs.inc?
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:45:00
Quote Anchor link
nee want heb die require_once('login_funcs') al eens als commentaar gezet maar hij blijft het maar geven die fout..
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:48:00
Quote Anchor link
De fout zit op regel 1, op regel 10 komt de header() die dus stuk loopt op de reeds verzonden output.

Offtopic:
$submit= $_POST['submit'];
dat is onzin, gebruik gewoon $_POST['submit'] daar waar je deze nodig hebt. Het aanmaken van een kopie ($submit) van een variabele zonder dat je iets doet met de inhoud, zorgt vroeg of laat altijd voor veiligheidsproblemen. Nooit meer doen dus!
 
Thorbon

Thorbon

26/07/2007 17:51:00
Quote Anchor link
thanks voor dat van $submit..
maar waar zit mijn fout dan op regel 1? daar staat toch gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
wat is daar fout aan
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Weet je voor 200% zeker dat daar niet toevallig nog een spatie of iets anders onzichtbaars voor staat? Het is echt een fout op regel 1, jij stuurt (onbewust) al output voordat je de header() aanroept. En dat gaat dus altijd fout.

Er mag niets, maar dan ook helemaal niets, naar de browser worden gestuurd voordat je header() aanroept. Absoluut verboden!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Kopieer de code eens en plak hem eens in een nieuw bestand. Vreemd genoeg wil dat nog wel eens helpen...
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 12:53:00
Quote Anchor link
heb ik geprobeerd maar hij geeft steeds dezelfde melding..
als ik login_funcs.inc ook wil laten oproepen geeft hij bij de twee cookies die ik oproep ook tweemaal dezelfde fout.. Ik zou echt niet weten waar ik nog een spatie heb kunnen staan..
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Dit is de volledige code van mijn pagina..
maar ik zie er echtniets verkeerd aan.. Heb het ook al eens in kladblok gezet maar niet helpt..
deze fout blijft erop komen:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php:6) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 13

Dit is de code:

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
 
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
echo $login_form;
?>

</body>
</html>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

27/07/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Er zal een spatie o.i.d. voor de <?php staat.
Welke editor gebruik je, weet je zeker dat die alleen maar ASCII tekst geeft.

Misschien moet je de eerste regel weghalen en overnieuw typen (dan kopier je eventuele onzichtbare tekens niet mee)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:10:00
Quote Anchor link
OMG, we zeggen toch dat er niets maar dan ook helemaal niets naar de browser verstuurd mag worden. Dus ook geen html code?

En wat doe jij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
<?php
require_once('login_funcs.inc');
// ...
?>

Geen html voordat je header() aanroept, dus ook niet voordat je een php tag opent!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:13:00
Quote Anchor link
Inderdaad heb ik ook al gemerkt , heb nu die html enzo weg gelaten maar ik blijf nog steeds dezelfde fout hebben hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Wat is de foutmelding die je nu krijgt. Je kunt namelijk zien op welke regel er al output heeft plaatsgevonden.
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Mag het dan op deze manier?
Zo blijf ik steeds dezelfde fout krijgen en als ik alles van html(bodyenzo) weg laat dan krijg unexpected $end

zoals hieronder krijg ik deze fout:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2) in /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/login.php on line 8

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
require_once('login_funcs.inc');
if($_POST['submit'] == 'login')
{

    $feedback= user_login();
    if ($feedback == 1)
    {

        header("Location: index.php");
    }
else
       {
           $feedback_str="<p>$feedback</p>";
       }
}
else
   {
       $feedback_str="";
   }


 //formulier tonen
$php_self=$_SERVER['PHP_SELF'];
$login_form = <<< EOLOGIN
<br/>
$feedback_str
<br/>
LOGIN
<br/>
<
form method="POST" action="$php_self">
Gebruikersnaam:
<
br/><input type="text" name="user_name" value="" size="10" />
<
br/>Paswoord:
<
br/><input type="password" name="password" value="" size="10" />
<
br/><input type="submit" name="submit" value="login" size="10" />
<
/form>
EOLOGIN;
?>

<html>
<head>
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $login_form;
?>

</body>
</html>

Sorry voor de miserie, ben nog wat nieuw in php, maar alles tot hiertoe lukte al redelijk buiten deze fout krijg ik maarniet weg:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thorbon
 
Arend a

Arend a

27/07/2007 13:26:00
Quote Anchor link
Als je de foutmelding leest staat daar precies waar het fout zit. Namelijk:
/customers/slagerijkeymolen.be/slagerijkeymolen.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc
op regel 2.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/07/2007 13:27:00
Quote Anchor link
Zo ziet het er inderdaad al beter uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
output started at /customers/test.be/httpd.www/php/loginsysteem/db_vars.inc:2

Blijkbaar heb je in het bestand db_vars.inc op regel 2 iets staan dat output naar de browser veroorzaakt.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/07/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Heb je ALLE html voor de php openings tag weggehaald? Heb je daar GEEN spatie og LEGE REGEL achtergelaten? Dus het allereerst character in je script is een < teken?

Edit: Oeps, ik ben hier wel erg laat mee.......;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thorbon

Thorbon

27/07/2007 13:50:00
Quote Anchor link
heb het gevonden, idd op db_vars een spatie teveel..
Blanche en de rest , echt heel hartelijk bedankt, wat zou ik zonder jullie moeten doen:)

Bedankt mannen !!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.