header() werkt plotseling niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 12:10:56
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben ten einde raad.

alles werkte prima de header redirect deed zijn werk. maar plosteling niet meer. ik heb de code opnieuw geschreven en het werkte terug. ik lette er zeer goed op dat er niks kon zijn dat de header zou doen falen. maar het noodlot is weer toegeslagen. ik heb uren liggen zoeken en ik krijg het niet in orde.

ik zou graag een oplossing hebben over wat en hoe dat komt.

de function

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '$username'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
        $result = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
        header('location:register_wizard.php?username='.sqlsafe($_POST['username']).'');
        exit();                
                                    }
                        }

?>


de werkelijke pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php
include "config.php";
include "lib_functions.php";
if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['register'])) { register_user();
}
<!
DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
 <
script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<script src="jquery.validVal.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $("#contact").validVal({
        //    configuration goes here
    });
});
</script>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="css/maincss.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div class="wrap">
<div class="loginbar">
      
      <div class="header_logbar">
        <div class="logoholder"><img src="images/logotransmini.png" width="60" height="45" /></div>
        <div class="textinlogingbar"><a href=".">Ik heb al een FFT profiel! <span style="font-weight: bold; color: #999; font-size: 12px;">inloggen</span></a></div>
      </div>
</div>
      <div class="loginsignupbutholder"></div>

  <div class="wrapmid">
    <div class="header">
      <div class="register_body">
        <div class="alinia1">
          <div class="register_title"><h1>Registreer je vandaag en start the Fight For Talent</h1></div>
        </div>
        
        
 
        
        
        
        <div class="alinia1"><form id="contact" name="contact" action="" method="post">
          <table width="313" border="0" align="center" cellspacing="2">
            <tr>
              <td width="300">Volledige naam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="15"><label for="name"></label>
              <input name="name" type="text" class="required textfieldsmain focus" id="name" value="<?php echo  $_POST['mainname'] ;?>"  /></td>
            
            
            </tr>
            <tr>
              <td>E-mailadres</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="email" type="text" class="required email focus textfieldsmain" id="email" value="<?php echo  $_POST['mainemail'] ;?>"  /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Wachtwoord</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="password" type="text" class="required focus textfieldsmain" id="required" value="<?php echo  $_POST['mainpassword'] ;?>" /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Gebruikersnaam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="username" type="text" class="required focus textfieldsmain focus" id="username" value="" /></td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td><input name="checked" type="checkbox" id="checked" value="1" />
                <label for="checked"></label>
              Ik maak een profiel aan voor een bedrijf</td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td>&nbsp;</td>
           </tr>
             <tr>
              <td style="font-weight: normal">Door op onderstaande knop te klikken aanvaard je de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kan je hier lezen.</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="register" type="submit" class="register" id="register" value="Maak mijn profiel aan" /></td>
            </tr>
          </table>
        </form></div>
      </div>
    </div>
  </div>
  
</div>
</div>
</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 10:08:54
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/05/2013 12:32:35
Quote Anchor link
Je bent vergeten op regel 5 php af te sluiten.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 13:04:26
Quote Anchor link
nee nee dat komt door hier te pasten in werkelijkheid is dat niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:16:03
Quote Anchor link
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
In de function gebruik je diverse $vars die niet bestaan.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 15:45:49
Quote Anchor link
30719 krijg ik als melding
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:50:41
Quote Anchor link
Dan heb je waarschijnlijk dit in je script gezet:
echo error_reporting(E_ALL);

en dat moet zijn:
error_reporting(E_ALL);

Beter nog is:
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
Gewijzigd op 11/05/2013 15:53:13 door - SanThe -
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 16:09:44
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php:20) in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 22

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//safety messures
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
function
sqlsafe($data) {
$data = mysql_real_escape_string($data);
return $data;
}


// Make MySQL-database connection
@mysql_connect($server, $user, $pass) or die ("Can't connect to MySQL database server");
@
mysql_select_db($database) or die("Can't find database.");

function
register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '".sqlsafe($_POST['username'])."'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
$registeruser = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
if($registeruser) {
header('location:user_profile.php'); }} }                                                    
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 16:56:42
Quote Anchor link
Anthony de meulemeester op 11/05/2013 16:09:44:
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20


En daar heb je het probleem.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 17:50:16
Quote Anchor link
Jullie zijn schatten :P

best handige functie die error report

thxx .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.