[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Milo S

Milo S

01/08/2010 12:27:18
Quote Anchor link
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 14:04:24
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:35:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie lars

ik zal er aan werken om meer dingen erop te zetten :)
 
Milo S

Milo S

01/08/2010 12:36:52
Quote Anchor link
Ik zal eerst zorgen dat je lay-out helemaal perfect is voor je er allemaal content ingooit want er zijn nog wel schoonheidsfoutjes te ontdekken.
Zodra ik klaar ben laat ik het je zien ;).
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:45:58
Quote Anchor link
ok , bedankt milo!
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:58:16
Quote Anchor link
Is hij wel valid?
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Helaas niet...
Probeer dat iig nog even te realiseren.
Dan werkt het in de meeste internet browser (*kuch* IE *kuch*)

Lars
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 13:12:26
Quote Anchor link
ok zal ik doen lars

maar snap sommige niet zoals <li> en <br> wat er mis aan is :)
want de li tags zitten wel tussen de ul tag en wat er mis is aan de br tags zie ik ook niet :)

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 14:04:36
Quote Anchor link
Als je XHTML gebruikt (wat jij dus doet) moet je even <br> vervangen door <br />. (met spatie tussen de r en de /)
Gewijzigd op 01/08/2010 14:04:56 door Jordy nvt
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 14:18:13
Quote Anchor link
Ja heb nu alles verandert naar <br /> maar krijg nu een error dat dit ook niet juist is heh :)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 15:16:25
Quote Anchor link
Zet die <br /> eens voor de <ul> tag?

En:
Regel 94: Er staat </noscript> terwijl je deze nergens hebt geopend.
Regel 95 t/m 97: Wat is het nut van twee verschillende divs in 1?
Regel 96: Wat is leftmargin / topmargin / etc.? Moet je daar niet wat anders voor gebruiken?
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:28:35
Quote Anchor link
7 fouten zijn nu weg :p

maar van die <ul> tag heb ik veel fouten en weet niet wat ze bedoelen,
en van die </nocscipt> tag vind ik zelf nergens in mijn code

thx
 

01/08/2010 15:33:05
Quote Anchor link
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:54:01
Quote Anchor link
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten
en die </noscript> is ja van die gratis webhost, maar
deze website is voor optetesten , ik koop wel later een webhost wanneer
hij af is..

Toevoeging op 01/08/2010 15:59:54:

Milo S op 01/08/2010 12:27:18:
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo


en ja ik ben nog niet bezig met het opvullen van de site, ik ben nu bezig met de layout , ben ook nog niet echt lang bezig eraan.
Gewijzigd op 01/08/2010 15:57:09 door jens van loocke
 

01/08/2010 16:08:48
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 15:54:01:
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten


Ik weet wat het doet, daarom vaag ik wat voor onzin het is.
Ga eerst eens xhtml leren als je het wilt gebruiken. Volgens mij snap je niet waarvoor je bepaalde dingen doet.
Wellicht is html simpeler / beter / handiger voor jouw.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:32:53
Quote Anchor link
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik
 

01/08/2010 16:45:42
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 16:32:53:
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik


Als je het snapt, waarvoor moet je dus wel <img src="angry.gif" alt="Angry face" /> doen en niet <ul /> ?
Dat je ze nu niet ziet, hoeft niet te betekenen dat je ze nooit ziet. Het kan toeval zijn dat het nu dus wel goed werkt, maar je kunt je site ook helemaal mee in de war schoppen met slechte html.
Verder moet iedereen zich gewoon aan de regels houden, dan krijg je ook geen problemen mee dat het er in verschillende browsers anders uitziet.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 16:51:32
Quote Anchor link
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:58:47
Quote Anchor link
ja je kan ook de link in de code zien van die host,

maar als ik er voor ga betalen zal dit niet meer zo zijn dusja
en ja zal het beter centreren
 

01/08/2010 17:01:09
Quote Anchor link
Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Hij vraagt zich af waar die fouten vandaan komen. Nou, van iets wat ie eerder wel goed deed. Zie de code.

Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.


Ja, die injecteren je code.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 17:11:18
Quote Anchor link
ja,

met een andere host is dit opgelost
 
Jens van loocke

jens van loocke

04/08/2010 22:08:49
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een suggestie voor deze webpagina : auto.html , autooo.php ,
ik probeer al heeltijd een stijl te vinden voor de auto"s er mooi op te zetten
maar ik geraak er niet uit , of ik het in een tabel zou doen en welke stijlen
en een zoek optie enzo, kan iemand helpen met een stijl te vinden?
http://chrisjte.oni.cc/autooo.php
http://chrisjte.oni.cc/auto.html

thanks
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.