[Help] Website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Milo S

Milo S

01/08/2010 12:27:18
Quote Anchor link
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:57:41
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:35:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie lars

ik zal er aan werken om meer dingen erop te zetten :)
 
Milo S

Milo S

01/08/2010 12:36:52
Quote Anchor link
Ik zal eerst zorgen dat je lay-out helemaal perfect is voor je er allemaal content ingooit want er zijn nog wel schoonheidsfoutjes te ontdekken.
Zodra ik klaar ben laat ik het je zien ;).
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 12:45:58
Quote Anchor link
ok , bedankt milo!
 
Lars Groot

Lars Groot

01/08/2010 12:58:16
Quote Anchor link
Is hij wel valid?
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Helaas niet...
Probeer dat iig nog even te realiseren.
Dan werkt het in de meeste internet browser (*kuch* IE *kuch*)

Lars
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 13:12:26
Quote Anchor link
ok zal ik doen lars

maar snap sommige niet zoals <li> en <br> wat er mis aan is :)
want de li tags zitten wel tussen de ul tag en wat er mis is aan de br tags zie ik ook niet :)

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 14:04:36
Quote Anchor link
Als je XHTML gebruikt (wat jij dus doet) moet je even <br> vervangen door <br />. (met spatie tussen de r en de /)
Gewijzigd op 01/08/2010 14:04:56 door Jordy nvt
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 14:18:13
Quote Anchor link
Ja heb nu alles verandert naar <br /> maar krijg nu een error dat dit ook niet juist is heh :)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fchrisjte.oni.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1

thanks
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 15:16:25
Quote Anchor link
Zet die <br /> eens voor de <ul> tag?

En:
Regel 94: Er staat </noscript> terwijl je deze nergens hebt geopend.
Regel 95 t/m 97: Wat is het nut van twee verschillende divs in 1?
Regel 96: Wat is leftmargin / topmargin / etc.? Moet je daar niet wat anders voor gebruiken?
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:28:35
Quote Anchor link
7 fouten zijn nu weg :p

maar van die <ul> tag heb ik veel fouten en weet niet wat ze bedoelen,
en van die </nocscipt> tag vind ik zelf nergens in mijn code

thx
 

01/08/2010 15:33:05
Quote Anchor link
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 15:54:01
Quote Anchor link
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten
en die </noscript> is ja van die gratis webhost, maar
deze website is voor optetesten , ik koop wel later een webhost wanneer
hij af is..

Toevoeging op 01/08/2010 15:59:54:

Milo S op 01/08/2010 12:27:18:
Kom op jongens laten we het gezellig houden...

De site ziet er inderdaad nog een beetje leeg uit maar volgens mij is hij nog meer bezig met de lay-out niet waar?
Ik ben aan het kijken of we nog wat aan je html en css kunnen bijschaven zodat het er nog beter uit gaat zien al bespeur ik hier en daar steeds wel kleine verbeteringen..

Gr, milo


en ja ik ben nog niet bezig met het opvullen van de site, ik ben nu bezig met de layout , ben ook nog niet echt lang bezig eraan.
Gewijzigd op 01/08/2010 15:57:09 door jens van loocke
 

01/08/2010 16:08:48
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 15:54:01:
Karl Karl op 01/08/2010 15:33:05:
wtf is <ul /> voor onzin?
Leer eerst hoe en wat voordat je het toepast.
En vanaf die </noscript> komt reclame fouten.


dat brengt onderaan home enz naast elkaar moest je het niet weten


Ik weet wat het doet, daarom vaag ik wat voor onzin het is.
Ga eerst eens xhtml leren als je het wilt gebruiken. Volgens mij snap je niet waarvoor je bepaalde dingen doet.
Wellicht is html simpeler / beter / handiger voor jouw.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:32:53
Quote Anchor link
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik
 

01/08/2010 16:45:42
Quote Anchor link
Jens van loocke op 01/08/2010 16:32:53:
de foutjes zie je niet echt op de website ,
enja html is gemakkelijker maar vergeet niet het is mijn
eerste website , ik ben aan het proberen en vraag wat tips.
enja ik snap wel voor wat ik alles gebruik


Als je het snapt, waarvoor moet je dus wel <img src="angry.gif" alt="Angry face" /> doen en niet <ul /> ?
Dat je ze nu niet ziet, hoeft niet te betekenen dat je ze nooit ziet. Het kan toeval zijn dat het nu dus wel goed werkt, maar je kunt je site ook helemaal mee in de war schoppen met slechte html.
Verder moet iedereen zich gewoon aan de regels houden, dan krijg je ook geen problemen mee dat het er in verschillende browsers anders uitziet.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/08/2010 16:51:32
Quote Anchor link
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 16:58:47
Quote Anchor link
ja je kan ook de link in de code zien van die host,

maar als ik er voor ga betalen zal dit niet meer zo zijn dusja
en ja zal het beter centreren
 

01/08/2010 17:01:09
Quote Anchor link
Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Karl Karl, als je nou gewoon eens even rustig doet, anders moet je niet reageren. Als dit zijn eerste website is, vind ik het knap gemaakt.

Hij vraagt zich af waar die fouten vandaan komen. Nou, van iets wat ie eerder wel goed deed. Zie de code.

Jordy nvt op 01/08/2010 16:51:32:
Die noscript vind ik echt vaag. Is dat serieus van die hoster?
Bovendien ziet je website er wat "scheef" uit omdat de footer (copyright en links) niet goed gecentreerd staan.


Ja, die injecteren je code.
 
Jens van loocke

jens van loocke

01/08/2010 17:11:18
Quote Anchor link
ja,

met een andere host is dit opgelost
 
Jens van loocke

jens van loocke

04/08/2010 22:08:49
Quote Anchor link
Heeft iemand nog een suggestie voor deze webpagina : auto.html , autooo.php ,
ik probeer al heeltijd een stijl te vinden voor de auto"s er mooi op te zetten
maar ik geraak er niet uit , of ik het in een tabel zou doen en welke stijlen
en een zoek optie enzo, kan iemand helpen met een stijl te vinden?
http://chrisjte.oni.cc/autooo.php
http://chrisjte.oni.cc/auto.html

thanks
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.