herlade = post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:29:08
Quote Anchor link
ik heb een probleem.
ik heb een soutbox gemaakt met eronder een post form. nu iedere keer dat ik de home ( waar die box op staat ) herlaad na het posten van iets post hij het opnieuw. hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet iedere keer weer post na het herladen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 12:10:05
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 13:31:31
Quote Anchor link
laat je code eens zien?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:32:08
Quote Anchor link
een soutbox?
Variabele leeg maken?
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:35:16
Quote Anchor link
div is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=".$gegevens['poster_id']."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
}

##<--posten
}
}
else {
echo '<FORM action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
}

?>



als ik een variabel leeg maak dan post hij toch een lege text?
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 13:43:50
Quote Anchor link
Ik mis mysql_real_escape_string op regel 16, dat maakt je script onveilig. En mysql_real_escape_string zonder '' in de query werkt ook niet. Zet die er dus ook in, verder als het een getal is kun je het typecasten met (int) $var, maar geen real_escape_string gebruiken (bij een getal dus, niet bij een string).

$_SERVER['PHP_SELF'] is ook hack gevoelig, dit kun je beter gewoon weglaten dan werkt je script ook.

Zet na het toevoegen eens: $_POST = Array(). Hierdoor leeg je de post variabele en kan er niks meer gepost worden.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:45:41
Quote Anchor link
ok bedankt, de fouten zal ik ook eens behandelen

Toevoeging op 08/01/2012 13:52:22:

ok gebeurt ( dat van die regel 16 " ik dagt dat dat niet moest omdat dat werdt bedacht door mijn box ")
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=". mysql_real_escape_string($gegevens['poster_id'])."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
$_POST = Array()
}

##<--posten
}
}

echo '<FORM action="" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
?>
Gewijzigd op 08/01/2012 13:54:49 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:54:06
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 13:45:41:
bevijlegingsfouten

De wat???
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:54:26
Quote Anchor link
het werkt niet ( hij post nog steeds )
Gewijzigd op 08/01/2012 13:55:55 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 14:14:47
Quote Anchor link
Je code is slecht te lezen. Script op een duidelijke en eenduidige manier.
Je springt niet consequent in, de ene keer plaats je { aan het eind van de regel de andere keer aan het begin.

Als je gestructureerd te werk gaat, zie je wat er gebeurt.
Ik heb het idee dat je fout gaat bij je controle of het formulier verzonden is. Zo ja, dan vinden er een aantal controles plaats. Zo niet, dan gaat de else op: inserten...

Zelf code (leren) lezen en (leren) debuggen --> je kunt toch zelf controleren wat er stap voor stap gebeurt.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 14:27:13
Quote Anchor link
ieder keer dat er wordt herlade dan denkt hij dat er gepost is. Hoe kan ik nadien de post verwijderen.


ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

debuggen lukt me al aardig ( ik krijg die post gewoon niet terug weg na het invoegen van gegevens )
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 14:39:38
Quote Anchor link
De meest gebruikte manier van overzichtelijk PHP is zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$mijnVar
= 'Hello World';

if( isset($mijnVar) && ($mijnVar === 'Hello World') )
{
# Handle mijnVar = 'Hello World'
    // Replace World to Wereld

    $mijnVar = str_replace('World', 'Wereld', $mijnVar);
    // Show the var
    echo $mijnVar;

    if( $mijnVar === 'Hello Wereld' )
    {

        // Make hello netherlands
        $mijnVar = str_replace('Hello', 'Hallo', $mijnVar);
        echo $mijnVar;
    }

    else
    {
      echo '$mijnVar is niet gelijk aan Hello Wereld';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 14:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
$_SESSION['timer'] = isset($_SESSION['timer']) ? $_SESSION['timer'] : 0;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(time() < $_SESSION['timer'])
    {

        echo 'Je mag niet posten';
    }

    else
    {
        $_SESSION['timer'] = time() + 60;
        echo 'Afhandelen formulier';
    }
}

else
{
    echo 'Formulier';
}

echo 'Pagina';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 15:05:10
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 14:27:13:
ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

Prima, maar dat zie ik niet terug in je voorbeeldcode hierboven.
Denk dat Wouter je een mooi voorbeeld geeft.

@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:08:05
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.
 
Jaron T

Jaron T

08/01/2012 15:10:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/01/2012 15:08:05:
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.


nee, of $mijnVar.'tekst'; of '{$mijnVar} tekst';
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:12:38
Quote Anchor link
Volgens mij wil ie de tekst '$mijnVar' op het scherm hebben.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 15:16:37
Quote Anchor link
@Jaron, SanThe heeft gelijk. Ik wil gewoon $mijnVar (dus als tekst) op de pagina hebben. En met enkele quotes hoef je die niet te escapen.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:45:41
Quote Anchor link
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:52:12
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 15:45:41:
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )


En nu in het Nederlands.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:53:13
Quote Anchor link
hetgene wat dit laat afgaan

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:58:17
Quote Anchor link
Heb je mijn scriptje al bekeken. Daarmee kan je pas na een minuut weer posten. Uiteraard in te stellen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.