herlade = post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:29:08
Quote Anchor link
ik heb een probleem.
ik heb een soutbox gemaakt met eronder een post form. nu iedere keer dat ik de home ( waar die box op staat ) herlaad na het posten van iets post hij het opnieuw. hoe kan ik er voor zorgen dat hij niet iedere keer weer post na het herladen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 14:00:12
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 13:31:31
Quote Anchor link
laat je code eens zien?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:32:08
Quote Anchor link
een soutbox?
Variabele leeg maken?
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:35:16
Quote Anchor link
div is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=".$gegevens['poster_id']."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
}

##<--posten
}
}
else {
echo '<FORM action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
}

?>



als ik een variabel leeg maak dan post hij toch een lege text?
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 13:43:50
Quote Anchor link
Ik mis mysql_real_escape_string op regel 16, dat maakt je script onveilig. En mysql_real_escape_string zonder '' in de query werkt ook niet. Zet die er dus ook in, verder als het een getal is kun je het typecasten met (int) $var, maar geen real_escape_string gebruiken (bij een getal dus, niet bij een string).

$_SERVER['PHP_SELF'] is ook hack gevoelig, dit kun je beter gewoon weglaten dan werkt je script ook.

Zet na het toevoegen eens: $_POST = Array(). Hierdoor leeg je de post variabele en kan er niks meer gepost worden.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:45:41
Quote Anchor link
ok bedankt, de fouten zal ik ook eens behandelen

Toevoeging op 08/01/2012 13:52:22:

ok gebeurt ( dat van die regel 16 " ik dagt dat dat niet moest omdat dat werdt bedacht door mijn box ")
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
$sql
= "SELECT bericht, poster_id FROM scoutbox ORDER BY id desc";

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden,Wees de eerste!';
}

else
{
echo '<div id="scouts">';
while ($gegevens = mysql_fetch_assoc($res)){
$gebruiker_ophaal = mysql_query("SELECT avatar, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE id=". mysql_real_escape_string($gegevens['poster_id'])."");
$gebruiker = mysql_fetch_assoc($gebruiker_ophaal);
#kijken of de gebruiker een avatar heeft
      if (empty($gebruiker['avatar'])) {
         $avatar = "member/no_avatar.jpg";
      }
else {
         $avatar = $gebruiker['avatar'];
      }


echo '<div id="post"><img src="'.$avatar.'" alt="avatar" height="42" width="42" title="'.$gebruiker['gebruikersnaam'].'" align="left" />';
echo $gegevens['bericht'];
echo '</div><br><hr>';
}

echo '</div>';
}

if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{


if($_SESSION['rang'] = "3") {
$maxtekens = "1000";
}
else {
$maxtekens = "160";
}


if(empty($_POST['scout'])) {
echo 'Sorry.<br>Een lege scout wordt niet aanvaardt.<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}

elseif($_POST['scout'] == "Voeg zelf iets toe") {
echo 'Sorry.<br>Gelieve een geldige scout in te voegen<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
elseif(strlen($_POST['scout']) > $maxtekens) {
echo 'Sorry,<br>U scout is te groot (max. '.$maxtekens.' tekens).<br><a href="">probeer opnieuw</a>';
}
else {
##-->posten
$date = date("d-m-Y G:i:s");
$sql = "
    INSERT INTO scoutbox
    (
        bericht,
        poster_id,
        toegevoegd_op
    )
    VALUES
    (
        '"
.mysql_real_escape_string($_POST['scout'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['gebruiker'])."',
        '"
.mysql_real_escape_string($date)."'
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
    echo '<div id="error">ERROR,<br>Sorry er is een error opgetreden toen we probeerde gegevens in te voegen. Gelieve de webmaister te contacteren.</div>';
}

else
{
echo 'De gegevens zijn ingevoegd.<br>Bedankt!';
$_POST = Array()
}

##<--posten
}
}

echo '<FORM action="" method="post">';
echo '<textarea name="scout" rows="2" cols="20">Voeg zelf iets toe</textarea>';
echo '<INPUT type="submit" value="Toevoegen"></FORM>';
?>
Gewijzigd op 08/01/2012 13:54:49 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 13:54:06
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 13:45:41:
bevijlegingsfouten

De wat???
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 13:54:26
Quote Anchor link
het werkt niet ( hij post nog steeds )
Gewijzigd op 08/01/2012 13:55:55 door php knipper
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 14:14:47
Quote Anchor link
Je code is slecht te lezen. Script op een duidelijke en eenduidige manier.
Je springt niet consequent in, de ene keer plaats je { aan het eind van de regel de andere keer aan het begin.

Als je gestructureerd te werk gaat, zie je wat er gebeurt.
Ik heb het idee dat je fout gaat bij je controle of het formulier verzonden is. Zo ja, dan vinden er een aantal controles plaats. Zo niet, dan gaat de else op: inserten...

Zelf code (leren) lezen en (leren) debuggen --> je kunt toch zelf controleren wat er stap voor stap gebeurt.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 14:27:13
Quote Anchor link
ieder keer dat er wordt herlade dan denkt hij dat er gepost is. Hoe kan ik nadien de post verwijderen.


ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

debuggen lukt me al aardig ( ik krijg die post gewoon niet terug weg na het invoegen van gegevens )
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 14:39:38
Quote Anchor link
De meest gebruikte manier van overzichtelijk PHP is zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

$mijnVar
= 'Hello World';

if( isset($mijnVar) && ($mijnVar === 'Hello World') )
{
# Handle mijnVar = 'Hello World'
    // Replace World to Wereld

    $mijnVar = str_replace('World', 'Wereld', $mijnVar);
    // Show the var
    echo $mijnVar;

    if( $mijnVar === 'Hello Wereld' )
    {

        // Make hello netherlands
        $mijnVar = str_replace('Hello', 'Hallo', $mijnVar);
        echo $mijnVar;
    }

    else
    {
      echo '$mijnVar is niet gelijk aan Hello Wereld';
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 14:44:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
$_SESSION['timer'] = isset($_SESSION['timer']) ? $_SESSION['timer'] : 0;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(time() < $_SESSION['timer'])
    {

        echo 'Je mag niet posten';
    }

    else
    {
        $_SESSION['timer'] = time() + 60;
        echo 'Afhandelen formulier';
    }
}

else
{
    echo 'Formulier';
}

echo 'Pagina';
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2012 15:05:10
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 14:27:13:
ik wil graag mijn code overzichtelijk houden ( witregels, inspringen bij haakjes ) maar wat is nu de beste manier op dat te doen.

Prima, maar dat zie ik niet terug in je voorbeeldcode hierboven.
Denk dat Wouter je een mooi voorbeeld geeft.

@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:08:05
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.
 
Jaron T

Jaron T

08/01/2012 15:10:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/01/2012 15:08:05:
Obelix en Idefix op 08/01/2012 15:05:10:
@wouter: ik zou $mijnVar op regel 20 buiten de quote plaatsen.


Volgens mij is dit bewust gedaan.


nee, of $mijnVar.'tekst'; of '{$mijnVar} tekst';
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:12:38
Quote Anchor link
Volgens mij wil ie de tekst '$mijnVar' op het scherm hebben.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 15:16:37
Quote Anchor link
@Jaron, SanThe heeft gelijk. Ik wil gewoon $mijnVar (dus als tekst) op de pagina hebben. En met enkele quotes hoef je die niet te escapen.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:45:41
Quote Anchor link
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:52:12
Quote Anchor link
Php knipper op 08/01/2012 15:45:41:
ok dan zal ik mijn code is "leesbaar maken " (maar hoe verwijder je dat je hebt gepost ) dus alsje drukt op post in een form dan krijg je iets van dat form wat die if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') laat afgaan ( dat wil ik weg )


En nu in het Nederlands.
 
Php knipper

php knipper

08/01/2012 15:53:13
Quote Anchor link
hetgene wat dit laat afgaan

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

hoe doe ik dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 15:58:17
Quote Anchor link
Heb je mijn scriptje al bekeken. Daarmee kan je pas na een minuut weer posten. Uiteraard in te stellen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.