Hoe iets anders opvragen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:34:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een scriptje, maar ik kom er niet helemaal uit.

Ik post in de kolom user, het userid van die user.

Dat werkt allemaal.

Nu moet ik uit de Tabel Users de plaatsnaam halen, dus dan moet dat met het id uit die kolom.
Al verschillende dingen geprobeerd maar niks werkt.

Iemand een idee?

Mvg
Gewijzigd op 13/02/2011 21:37:46 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 00:43:38
 
Jasper DS

Jasper DS

13/02/2011 21:37:44
Quote Anchor link
wat heb je al?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:39:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$getItems
= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE id = '" .$item['user'] . "'");
$evenOdd = 'odd';

while ($items = mysql_fetch_assoc($getItems))
{

    echo '' .$items['plaatsnaam'] . '';
}

?>


Alleen hij laat niks zien :(
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:43:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($userid) . "';
$query = mysql_query($query);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo '
user' . $fetch['userid'] .' komt uit ' .$fetch['plaatsnaam'];
?>
Gewijzigd op 13/02/2011 21:49:52 door Jordi Kroon
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:45:45
Quote Anchor link
Jordi kroon op 13/02/2011 21:43:55:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = "' . mysql_real_escape_string($userid) . '";
$query = mysql_query($query);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo 'user' . $fetch['userid'] .' komt uit ' .$fetch['plaatsnaam'];
?>


Het userid is niet altijd 3?

Toevoeging op 13/02/2011 21:50:32:

En een raar script? ik hoef de userid niet uit user te halen?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:51:47
Quote Anchor link
Nee klopt ik verzin even dit omdat ik niet weet wat je invult in de select. Dus gebruik ik even userid = 3
Ook de code even gewijzd omdat ik de enkele en dubbele quotes even had verwisseld
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 21:54:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php SELECT * FROM users WHERE id = '" .$item['user'] . "' ?>


Dit is de select
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 21:58:30
Quote Anchor link
Dan vervang je jou code met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($item['user']) . "'";
$query = mysql_query($select);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo $fetch['plaatsnaam'];
?>


Toevoeging op 13/02/2011 22:02:29:

Klein foutje xD moeilijk schrijven op je ipod
Gewijzigd op 13/02/2011 22:01:58 door Jordi Kroon
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

13/02/2011 23:15:07
Quote Anchor link
Jordi kroon op 13/02/2011 21:58:30:
Dan vervang je jou code met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$userid
= 3;

$select = "SELECT userid, plaatsnaam FROM user WHERE userid = '" . mysql_real_escape_string($item['user']) . "'";
$query = mysql_query($select);
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);

echo $fetch['plaatsnaam'];
?>


Toevoeging op 13/02/2011 22:02:29:

Klein foutje xD moeilijk schrijven op je ipod

Ik snap je code niet echt.
Hoezo bovenaan $userid = 3; als k dat niet nodig ben.
En hoezo: userid, plaatsnaam ? Ik hoef alleen plaats er maar uit,

Mvg
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

13/02/2011 23:21:35
Quote Anchor link
Ik kan niet in je hele website kijken en ook niet weten hoe je database eruit ziet
Ik geef je code en jij moet weten hoe je het naar jou mate moet aanpassen verder kan ik je niet helpen
En andere hier denk ik ook niet
 

14/02/2011 08:57:35
Quote Anchor link
Apart gedoe..


Jordi kroon op 13/02/2011 23:21:35:
Ik kan niet in je hele website kijken en ook niet weten hoe je database eruit ziet
Ik geef je code en jij moet weten hoe je het naar jou mate moet aanpassen verder kan ik je niet helpen
En andere hier denk ik ook niet

Als je het doet, doe het dan goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

$query
= "SELECT plaatsnaam FROM users WHERE id='" . (int) $item['user'] . "'"; // Er vanuit gaand dat userid altijd een cijfer (integer) is, dus kunnen we naar integer typecasten. In principe niet nodig als je zeker weet dat er een integer uit de database komt.

$result = mysql_query($query);

if(!$result)
{

    echo 'Er is wat misgegaan...';
}

elseif (mysql_num_rows($result) > 0) {
{

    while ($items = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        #echo '' .$items['plaatsnaam'] . ''; // Wat voor onzin is dit? Lege strings concatten? Slaat nergens op.
        echo $items['plaatsnaam'];
    }
}

else
{
    echo 'Er kan niks worden getoond';
}

// Mysql close etc...
?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 16:14:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

//Database gegevens

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1");
$getItems = mysql_query("SELECT * FROM rapporten ORDER BY id");
$evenOdd = 'odd';

while ($items = mysql_fetch_assoc($getItem))
while ($item = mysql_fetch_assoc($getItems))
{

    echo '<tr><td width="60"></td><td class="stationInfo" title="' .$items['naam'] . ' - Telefoon: ' .$items['telefoon'] . '" style="cursor: default;">' .$items['naam'] . '</td><td>' .$item['freq'] . '</td><td>' .$items['locatie'] . '</td><td><img alt="" src="images/' .$item['monostereo'] . '.gif"></td><td><img alt="" src="images/' .$item['rds'] . '.gif"></td><td width="45">' .$item['db'] . ' ' .$item['db2'] . '</td><td class="stationInfo" style="cursor: default;">' .$item['opmerking'] . '</td><td>' .$item['tijd'] . '</td><td class="stationInfo" style="cursor: default;">' .$item['ontvanger'] . '</td></tr>';
}


$query = "SELECT plaatsnaam FROM users WHERE id='" . (int) $item['user'] . "'"; // Er vanuit gaand dat userid altijd een cijfer (integer) is, dus kunnen we naar integer typecasten. In principe niet nodig als je zeker weet dat er een integer uit de database komt.

$result = mysql_query($query);

if(!$result)
{

    echo 'Er is wat misgegaan...';
}

elseif (mysql_num_rows($result) > 0) {
{

    while ($items = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        #echo '' .$items['plaatsnaam'] . ''; // Wat voor onzin is dit? Lege strings concatten? Slaat nergens op.
        echo $items['plaatsnaam'];
    }
}

else
{
    echo 'Er kan niks worden getoond';
}

// Mysql close etc...
?>


Dit is mijn pagina tot nu toe.
Zou je deze misschien even na willen kijken voor fouten etc?
Want krijg de hele tijd foutmeldingen.

Mvg, Kevin
 
Jasper hoi

jasper hoi

14/02/2011 16:17:43
Quote Anchor link
iets specifieker misschien, wat is de foutmelding die je krijgt?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 16:33:33
Quote Anchor link
syntax error, unexpected T_ELSE
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/02/2011 16:38:38
Quote Anchor link
Kijk eens naar lijn 12 en 13.

Ik denk dat 1 van de twee genoeg is, De andere lijn verwijder je.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/02/2011 16:45:08
Quote Anchor link
Zie regel 26 je opent de elseif maar je sluit hem niet af

Toevoeging op 14/02/2011 16:47:00:

Dit :

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ");
$getItems = mysql_query("SELECT * FROM rapporten ORDER BY id");

Kan ook zo

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ORDER BY id");
Gewijzigd op 14/02/2011 16:48:30 door Jordi Kroon
 
Jasper DS

Jasper DS

14/02/2011 17:00:23
Quote Anchor link
Jordi kroon op 14/02/2011 16:45:08:
Kan ook zo

$getItem = mysql_query("SELECT * FROM piraten WHERE id = 1 ORDER BY id");



en waar gaat die piraten dan naartoe?
Gewijzigd op 14/02/2011 17:00:57 door Jasper DS
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

14/02/2011 17:48:01
Quote Anchor link
Ik haal eerst alle gegevens uit Tabel Rapporten.

Maar nu moet ik uit de tabel piraten de Naam halen.
Dat moet dus gebeuren bij het ID wat gepost is in Station.
 

14/02/2011 19:48:40
Quote Anchor link
Zoek eens op join.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.